Digidexo.com

Virkninger av Prilosec

Virkninger av Prilosec


Prilosec er merkenavnet til generisk legemiddel omeprazol og omeprazol / natriumbikarbonat. Det er foreskrevet for å behandle tilstander som sure oppstøt, øsofagitt, dyspepsi, magesår, gastroøsofageal reflukssykdom, halsbrann (sure oppstøt), multippel endokrin adenom syndrom, stress gastritt profylakse, systemisk mastocytose og relaterte plager som følge av å ha et overskudd av mye magesyre .

Identifikasjon

Prilosec tilhører protonpumpehemmere (PPI) klassen legemidler.

Funksjon

PPIer arbeide for å blokkere enzymet lokalisert i veggen av magesekken som er ansvarlig for produksjon av syre. "Reduksjonen av syre hindrer sår og lar eventuelle sår som eksisterer i spiserøret, magesekken og tolvfingertarmen til å helbrede," ifølge Medline Plus.

Funksjoner

Mens du spiser, masser av små pumper som finnes i slimhinnen i magen generere syre for å bryte ned maten. "Normalt nedre esophageal sphincter (LES) fungerer som en dør, åpner og lukker for å la mat pasning fra spiserøret til magen. Når LES slapper av, overskudd av syrer flyte opp, eller reflux, i spiserøret, forårsaker den smertefulle følelsen av halsbrann, "ifølge Prilosec.com.

Typer

Prilosec er tilgjengelig på resept bare i 10, 20 og 40 mg kapsler. Prilosec OTC (over the counter) er en forsinket frisetting som inneholder 20,6 mg omeprazol magnesium, tilsvarende 20 mg omeprazol.

Funksjoner

Den nøyaktige dosen og varigheten av Prilosec administrert kan variere etter arten av din tilstand. Prilosec OTC anvendes som en to-ukers behandling for opp til tre ganger i året.

Betraktninger

Bivirkninger av Prilosec inkluderer tilbake smerter, diaré eller forstoppelse, svimmelhet, hodepine og magesyke eller smerte.