Digidexo.com

Brain arrvev Behandlinger

Etter en skade eller skade på hjernen, kan arrvev dannes. Over tid kan mer arrvev bygge opp på hjernen. Brain arrvev kan være vanskelig å forholde seg til, så det kan forstyrre riktig helbredelse eller normal hjernefunksjon. Ny teknologi, som nanoteknologi, har åpnet døren for en rekke ulike behandlingstilbud. Imidlertid, avhengig av hvor arrvev er plassert, og hvor mye det er ikke alle av den kan være i stand til å bli fjernet.

Utvikling av Brain Scar Tissue

Multippel sklerose er en sykdom hvor det er utvikling av hjernen arrvev. Arrvev bygger seg opp på enten på hjernen eller ryggmargen, forstyrrer normale kognitive og motoriske funksjoner. Etter en traumatisk hjerneskade, svulst eller anfall, kan arrvev dannes som reaksjon på lesjoner på hjernen fra traumer. Arrvev tar mellom seks til ni måneder å bygge opp på hjernen. På dette punktet, bremser arrvev med nervevekst i hjernen.

Vanskeligheter

Som arrvev bygger seg opp, hindrer den nervevekst i hjernen. Uten skikkelig nerve vekst, er ødelagte nerveforbindelsene ikke løst, noe som resulterer i et tap av, eller problemer med, funksjon. Dette resulterer i symptomer som vises av pasienter med forstyrrelser som involverer hjerne arrvev. I tillegg, hvis oppbygging av arrvev ikke behandles, kan det føre til en ytterligere forverring i funksjon.

Nanoteknologi

En ny behandling med nanoteknologi ikke bare blir kvitt hjernen arrvev, men det oppmuntrer også hjernen nerve gjenvekst. Prosessen begynner ved å kutte hjernens struktur som releer visjon signaler. Etter avskjæringen av forbindelsen, blir en klar væske injisert i det skadede område som har kjeder av aminosyrer. Aminosyrer lage peptidbindinger, som skaper en bro til det skadede området. Denne nye peptidbindingen gjenoppretter de avkuttede tilkoblinger, og hindrer også mer arrvev fra forming. Ifølge forskning utført av MIT, Hong Kong University, og fjerde Military Medical University i Kina, var det en suksessrate på 75 prosent av rotter behandlet med nanoteknologi.

Kirurgi

Et annet alternativ for å fjerne hjernen arrvev er å fjerne det gjennom kirurgi. Dette er et alternativ for epilepsi pasienter som lider av beslag lokalisert i regionen av hjernen hvor arrvev er plassert.

Note

Avhengig av hvor arrvev er lokalisert, kan kirurgi være et alternativ, da det kan føre til ytterligere skade hjernen. I tillegg er nanoteknologi fortsatt en relativt ny utvikling, og kan ikke tilbys i ditt område.