Digidexo.com

Slik Spot Ménières sykdom Symptomer

Ménières sykdom er oppkalt etter Prosper Meniere, en lege som oppdaget sykdommen i midten av det nittende århundre. Siden Ménières sykdom er fortsatt noe et mysterium, men symptomene er også mye variert i både form og grad. Kjør dine symptomer gjennom disse trinnene selvdiagnose for å bli informert, men planlegge et besøk med legen din for å få en nøyaktig diagnose om Ménières sykdom.

Slik Spot Ménières sykdom Symptomer

•  Vær oppmerksom på vertigo eller svimmelhet.

Forårsaket av ekstra væske samling i det indre øret, fører Ménières sykdom til en følelse av en spinnende rom eller svimmelhet. Dette symptomet kan være alt fra kronisk og alvorlig til sjeldne og mild. Generelt sett, vil forholdene forverres over tid uten behandling.

Legg merke til tinnitus.

Tinnitus er preget av en konstant ringing i øret. Det kan komme og gå, men ofte er mest merkbar i stillhet. For noen Ménières sykdom pasienter kan det høres mer ut som en pågående vannfall. Dette er forårsaket av hørselsskader som gjør sinnet tror øret er stadig høre støy selv når det ikke er.

Rapporter eventuelle tap av hørsel.

Ménières sykdom har i dag ingen kur. Ménières blir vanligvis verre uten behandling forårsaker mer alvorlige episoder av vertigo og økende tap av hørsel begynner vanligvis i nedre toner. Noen høringen vil returnere etter episoder, men over tid Ménières sykdom vil permanent skade hørselen. Noen Ménières sykdom saker ender i total hørselstap.

Nevn noe press i øret.

Din helsepersonell må være klar over noen og alle disse Ménières sykdom symptomer som de presenterer seg selv. Trykk i øret er et tegn på en oppbygging av væske karakteristisk for Ménières sykdom. Sørg for å se din lege dersom noen av disse symptomene presenterer seg.

Se flere tips og informasjon om Ménières sykdom under.

Hint

  • Fjerne salt fra kosten kan hjelpe i reduksjon av væskeansamling på grunn av Ménières sykdom.
  • Vurdere å eliminere eller sterkt redusere tobakk, alkohol, og koffein da disse kan irritere det indre øret.
  • Finne måter å redusere stress og skape rom i hverdagen for utvinning fra symptomene.
  • I noen tilfeller hodepine, mage painm og diaré følger også Ménières sykdom.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer informasjon helse og hjelp.