Digidexo.com

Raskeste måten å miste vekt etter graviditet

Det er ingenting som å bli forelder. Å bli mor er svært gledelig, men for noen mødre den ekstra vekten som kommer med boliger denne nye fantastiske baby er ikke en morsom del av prosessen. Med all den tid og energi det tar å ta vare på et nytt barn, er det ikke alltid mye tid igjen til mamma. Huske at det tok måneder å sette vekten på, og det vil ta måneder å få vekten av vil hjelpe mest.

Dietter

Etter å ha en baby, er det ikke en smart idé å starte en streng diett. Mammas kroppen trenger mat for å bidra til å helbrede fra levering, pluss hvis mamma er breastfeeding kutte kalorier vil ikke hjelpe en bit. Den beste planen for en diett etter fødselen er å konsentrere seg om å spise sunt. Et sunt, balansert kosthold bør være rundt 2000 kalorier om dagen, med rikelig med vann. Kutt ut alle pop og sportsdrikke, og holde juice inntak på et minimum. Prøv å ha fire eller fem mindre måltider i løpet av dagen, med en god mengde frukt og grønnsaker. Prøv å unngå fast food og restaurant store porsjoner. Hvis du virkelig ønsker å slippe vekten den raskeste, holde seg borte fra hvitt brød og pasta, samt sukkerholdig korn.

Øvelse Tidlig

Så snart mamma føles godt nok til å starte litt lett trening, bør hun begynne å gå. Tar barnet utenfor kan også gjøre underverker for en nyfødt. Fokusere på å få minst 10 minutter i en dag i en uke. Den neste uke økning til 15 eller 20 minutter. Denne øvelsen kan starte så snart som to dager etter fødselen. Når mamma får "gå videre" fra legen, kan hun begynne å innlemme vektløfting og mer utfordrende cardio. Det viktigste er å starte sakte og lytt til kroppen din. Hvis det er for mye, og deretter klippe tilbake. Et annet godt alternativ for lav effekt trening er yoga på nybegynnernivå. For å trygt gå ned i vekt, det tar tid og krefter.

Få hjelp

For de nye mødre som har økonomiske midler og hjelpe til med babyen, kan utkikk etter en personlig trener være et flott alternativ. Et alternativ for de kvinner på et strammere budsjett, kan du prøve å sette til side et par dollar i uken i løpet av svangerskapet for en gym medlemskap eller en personlig trener etter fødselen for å hjelpe miste vekt. De fleste lokale treningssentre har personlige trenere i staben. Hvis en personlig trener er utelukket enten på grunn av kostnadene, eller fordi det er ingen å se den nye babyen, kan du se etter trening DVDer på biblioteket. Den grunnleggende plan for å virkelig slippe ekstra vekt bør omfatte 30 til 60 minutter av cardio 5 ganger i uken, et par dager med styrke (vekt) øvelser og et sunt kosthold.