Digidexo.com

Hva du spiser før trening hvis du prøver å gå ned i vekt?

Har du lurt på hva du bør spise før du drar på treningsstudio? Når du prøver å gå ned i vekt gjennom en kombinasjon av å spise riktig og trene, er det viktig at du er oppmerksom på hva du spiser rett før du trener. Det er visse matvarer som vil maksimere din trening og øke sjansene for å miste vekt gjennom trening.

Ting å spise

Å spise et lett måltid før trening gir deg den ekstra energien øke kroppen din trenger for å trene og få mest mulig ut av treningen din, og dermed brenner mer kalorier. Prøv å holde deg til mat som er høy i karbohydrater og lite fett og fiber. I tillegg til å gi deg energi, vil karbohydrater gir kroppen din med drivstoff til å brenne mer fett under trening.

Eksempler på gode snacks er en liten bagel med gelé og et lite glass juice, en banan og en kopp fettfattig yoghurt, en liten skål med frokostblanding med melk, frisk frukt, en kopp lav-fett grønnsakssuppe eller en sportsbil drikke. Du bør også konsumere mye væske før og under treningen for å sikre at kroppen din holder seg hydrert.

Når man skal spise

Prøv å spise noen store måltider 2-4 timer før du trener. Dette vil tillate kroppen å behandle maten før du begynner streng aktivitet. Snacksen er nevnt ovenfor kan spises før turen til gym for en ekstra energi boost. Du bør også drikke ca 10 oz. vann direkte før du begynner å trene.

Hvor mye du skal spise

Måltidet før trening (frokost, lunsj eller middag, ikke din pre-workout snack) bør bestå av 400-800 kalorier; Dette vil sikre at kroppen har riktig mengde mat uten å tynge deg ned. Prøv å feste med karbohydrater og mat som inneholder en god del protein, slik at kroppen din vil ha nok drivstoff til treningen.