Digidexo.com

Naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse

Nesten alle opplever forstoppelse på et eller annet tidspunkt. Noen har imidlertid dette problemet mer enn andre. Hvis du har blitt diagnostisert med kronisk forstoppelse, har du allerede vet at det finnes utallige over-the-counter medisiner tilgjengelig for å lindre problemet. Men du kan ha suksess ved hjelp av naturlige metoder for å kurere kronisk forstoppelse.

Rens systemet

Mange mennesker opplever kronisk forstoppelse på grunn av deres kosthold. I løpet av årene, bygger avfallet opp i tykktarm og tarm. Lag din egen naturlige rens ved å blande varmt vann i en pint-sized glassbeholder. Tilsett 100 prosent ren, lønnesirup, en spiseskje med frisk sitronsaft og en klype cayenne pepper. Drikk den til frokost og rask til lunsj for to uker. Dette gir fordøyelses spore en pause og bidrar til å fjerne overflødig avfall å lette forstoppelse.

Drikk ferske grønnsaker eller frukt Juice

Gi næring til kroppen med ferske enzymer som hjelper i fordøyelsesprosessen. Mange av maten vi spiser er behandlet eller overstekt og ikke har enzymer som finnes i frisk frukt og grønnsaker. Det er best hvis du juice ferske, levende frukt og grønnsaker selv, og drikke masse fra juicing prosessen. Denne fiberen er også en naturlig måte å kurere kronisk forstoppelse.

Spis Alle Natural Foods

En av de beste naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse er å unngå mat som er behandlet, inneholder raffinerte ingredienser (f.eks raffinert sukker salt, mel) og kjemikalier. Kroppen din har ingen anelse om hva jeg skal gjøre med disse stoffene, noe som kan resultere i forstoppelse. Mange av disse ingrediensene ende opp med å bo i fordøyelseskanalen forårsaker at systemet blir "bakkes opp".

Trener jevnlig

Når du spiser alle naturlige matvarer og legge et treningsprogram som å gå eller jogge, kan det også holde forstoppelse i sjakk.

Redusere Stress

Det er utrolig hvor mye av en effekt stresset har på kroppen din. Stress og mangel på søvn kan virkelig opprørt den naturlige balansen og måten kroppen din fordøyer maten. Det er ikke alltid lett, men gjør en innsats for å redusere så mye stress fra ditt liv som mulig. Ditt sinn og kroppen din vil være mye mer balansert som et resultat.

Drikk vann

Vann er et av de mest naturlige måter å kurere kronisk forstoppelse. Drikkevann daglig hjelper fordøyelseskanalen kjøre glatt. Prøv å drikke 2-3 liter daglig for best resultat.