Digidexo.com

Virkningene av Transgender Ufrivillig barnløshet, MTF

Virkningene av Transgender Ufrivillig barnløshet, MTF


Transgender hormonbehandling for en MTF (hann til hunn) er avhengig av østrogen. Hormoner få identifiserbare egenskaper som gjør en person mann eller kvinne.

Voice

Hormonbehandling vil gjøre en MTF stemme høyere. Det beløp som det hever vil variere fra person til person. Hormoner er ofte kombinert med stemmebruk for å hjelpe en MTF oppnå en kvinnelig stemme rekkevidde.

Kroppshår

Østrogen vil tynne kroppshår. Arm, ben, ansikts-og armhulen hår alle vil bli mindre tett mens du bruker østrogen. Det bremser også skallethet på hodet og tykner håret som allerede er der.

Seksuell funksjon

For en MTF, vil østrogen redusere sexlyst og også kan påvirke styrke, størrelse og varighet av ereksjon. I tillegg vil testiklene atrofi (krympe).

Texture Skin

Huden blir mykere og mindre kurs med hormonbehandling. Østrogen antas å bidra til å helbrede arr og huden vil også bli mer elastisk.

Begrensninger

Østrogen vil ikke føre til en MTF å ha en periode eller gi evnen til å bli gravid. Disse to funksjonene krever en livmor, eggstokker og livmor. Østrogen vil ikke gjøre penis forsvinne.