Digidexo.com

Hvordan behandle en Bjørn Eidsvåg med hjem rettsmidler

Hvordan behandle en Bjørn Eidsvåg med hjem rettsmidler


En Bjørn Eidsvåg er bare en liten bit av tørr hud som vises når huden rundt neglene ikke får en god nok tilførsel av olje. Hangnails er mer vanlig hos kvinner, men alle som har sine hender i vann mye, eller folk som biter negler på regelmessig basis, kan få hangnails. Alle som gjør arbeid som etterlater hendene tørke mye vil få en Bjørn Eidsvåg eller to. Folk som sortere posten hele dagen får ofte hangnails. Det finnes måter å unngå hangnails og måter å behandle dem lett.

Bruksanvisning

•  Sug neglene i en olje og vann i 10 til 15 minutter. Ta 4 caps av badeolje og bland det med en halvliter varmt vann og la neglene suge. Dette vil bidra til å myke opp neglene opp for å gjøre det enkelt å klippe den hangnail uten å forårsake noen smertefulle skader, og det vil bidra til å hindre eventuelle fremtidige hangnails. Når du suge hendene i olje og vann løsning, vil det være enklere og mye mindre smertefullt å klippe Bjørn Eidsvåg. Det er bedre å klippe en hangnail etter at den er myk enn å klippe det mens det er vanskelig, fordi klipping en hard hangnail kan føre til blødninger og muligens infeksjon.

Gni mykgjørende krem på det berørte området der Bjørn Eidsvåg er, og pakk den med plastfolie. Hold den på over natten fordi plast vil sikre fuktighet og holde det i hele natt. Sørg for å ta plasten brytes av i morgen. Den mykgjørende krem ​​vil holde hangnail fra å bli smittet, og gjøre det enklere å klippe.

Fukte hendene så ofte som nødvendig for å unngå hangnails i første omgang. Holde hendene fuktig vil hindre huden rundt neglene tørker og danner til en Bjørn Eidsvåg.

Bruk vinyl eller bomullshansker når du arbeider med hendene. Hvis du har hendene i vann mye, kanskje fordi du vasker retter, slitasje vinylhansker for å holde hangnail fra å få noen form for kjemikalier i det og derfor infisere den. Hvis du finner deg selv å jobbe i et tørt område, slitasje bomullshansker for å beskytte hendene fra noe som kan føre til at Bjørn Eidsvåg å bli smittet.

Bruk en antibakteriell salve til hendene dine, eller bare til området hvor Bjørn Eidsvåg er å holde den fra å bli smittet. Dette vil også bidra til å holde hender og området der Bjørn Eidsvåg er fuktig.

Tips og advarsler

  • Påfør vitamin E krem ​​til Bjørn Eidsvåg for å lette smerter og myker Bjørn Eidsvåg.
  • Sørg for å sterilisere negl clippers, pinsett eller liten saks før du bruker dem til å klippe hangnail eller det kan føre til en infeksjon.
  • Gjør fuktighetsgivende en vane. Holde hendene fuktig vil hindre hangnails i første omgang.
  • Ikke klipp hangnail mens den er tørr eller hardt, fordi dette vil føre til at Bjørn Eidsvåg til å blø og bli smittet, for ikke å nevne det er smertefullt.
  • Ikke trimme neglebåndene, fordi dette kan føre til en infisert Bjørn Eidsvåg.
  • Ikke rive eller tygge hangnail off fordi det kan føre til en enda større rift i huden og føre til at Bjørn Eidsvåg til å blø og bli infisert.
  • Hvis hangnail ikke blir smittet og det er puss rundt det, gå se en lege for å få Bjørn Eidsvåg fjernet.