Digidexo.com

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk betennelse i fordøyelseskanalen. Det oppstår vanligvis i tynntarmen og er vanskelig å behandle med bare medisiner. Homeopati vil ikke kurere Crohns sykdom, men det kan lindre smerte og ubehag av noen av symptomene.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. De blandinger som fremstilles ved en homeopath som undersøker de forskjellige symptomer pasienten har, og setter sammen blandingen.

Hvordan en homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, han også vil vurdere andre variabler. Slike variabler inkluderer hva som forårsaket sykdom og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat skal også se på de kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk. Målet er å helbrede pasienten ikke sykdommen.

Mercurius

Hvis en pasient er å oppleve varme og kalde blinker, svetter mye og tørst, kan en homeopat gi pasienten Mercurius. Det er for de ovennevnte symptomene, og hvis en pasient har illeluktende diaré. Mercurius er også for pasienter som føler seg utmattet etter avføring og ikke føler som om de er ferdig.

Podophyllum

Når diaré er fossende og blir verre etter å ha spist eller drukket, kan podophyllum være den rette. Pasienter kan også føle seg utmattet etter avføring og har smertefulle kramper i sine leggene og føttene.

Veratrum Album

Veratrum album brukes for pasienter med vannaktig diaré som forverres etter å ha spist frukt, magekramper, oppblåsthet, oppkast, utmattelse og frysninger. Pasientene vil kreve kalde drikker.

Andre homøopatiske midler

Argentum NITRICUM kan hjelpe pasienter med oppblåsthet og diaré. Ignatia er for pasienter som har tarmproblemer når de er under stress. Raphanus niger blir gitt til pasienter med oppblåsthet problemer.

Advarsler om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. Snarere bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere både behandlinger med både legen din og din homøopat.