Digidexo.com

Hvordan gjenopprette fra et fall

Hvordan gjenopprette fra et fall


Et fall kan være en fryktelig opplevelse avhengig av alvorlighetsgraden av utslippet. En mindre fall er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, men et alvorlig fall kan resultere i skader, som for eksempel beinbrudd eller verre. Hvis du har et fall, bør du vite hvordan du kan gjenopprette fra skade.

Bruksanvisning

•  Vurdere skaden. Når du først faller, prøve å se hvilke områder vondt på kroppen og hvor alvorlige skadene er. Forsøk på å flytte dine lemmer for å se om du har brutt noen bein.

Ring for å få hjelp. Hvis du mistenker at skadene er alvorlige, kan du ringe for å få hjelp. Bruk mobiltelefonen til å ringe noen eller hyle ut om du er på et offentlig sted.

Stå opp hvis du kan med hjelp. Hvis skadene er små, så har du sannsynligvis ønsker å komme til føttene med en gang. Tillate noen å hjelpe deg å få til føttene.

Head over til et legekontor eller sykehus. Hvis du har et alvorlig fall, la legen få vite. Han vil at du skal komme inn for å sjekke vitale og kle noen sår som du har påført. Svært alvorlige fall kan kreve at du går til legevakten med ambulanse.

sengehygge av eventuelle forlegenhet at du kan føle. Et fall er flaut, men det skjer med alle. Aldri mer skamme deg roper om hjelp når du faller.

Gi deg selv tid til å gro. Kroppen din kommer til å kreve en helbredende periode etter et fall. Dette gjelder spesielt for folk i høy alder.

Hint

  • Hvis du har en tendens til å falle ofte, snakke med legen din om mulige medisinske tilstander som kan tildele til dine faller.
  • Et fall som resulterer i en hodeskade bør bringes til lege oppmerksomhet umiddelbart. Du kan ha en hjernerystelse.