Digidexo.com

Raw Carrot Diet

Raw Carrot Diet


Gulrøtter er en sunn mat, ifølge en studie utført av Institutt for Nutritional Sciences ved University of Wisconsin. Så en rå gulrot kosthold vil sikkert resultere i varige helsemessige fordeler.

En Dietary forslag

En fornuftig rå gulrot diett ville være å spise en gulrot ved starten av hvert måltid, ifølge World Carrot Museum. En og annen rå gulrot vil også tjene som en sunn snacks mellom måltidene.

Ernæringsmessige fordeler

Gulrøtter har en stor mengde av beta-karoten, en substans som kroppen konverterer til det viktige vitamin A. Gulrøtter også inneholde mindre mengder av slike vitaminer og mineraler som jern, kalsium, vitamin C og vitamin E, i henhold til United States Department of Landbruk.

Vekttap

Gulrøtter har ingen vektreduserende egenskaper. Men en rå gulrot kosthold indirekte kan hjelpe folk til å gå ned i vekt ved å gi dem en følelse av metthet, slik at de vil spise færre fetende mat, ifølge Verdens Carrot Museum.

En advarsel

Moderate mengder av rå gulrøtter konferere uberegnelige fordeler for øynene og til andre deler av kroppen. Men hvis spist i overkant, kan gulrøtter gi huden din en gulaktig hudfarge, ifølge World Carrot Museum.