Digidexo.com

reaksjoner av penicillin

Bivirkninger av Penicillin VK

Penicillin VK er et antibiotikum som vanligvis brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Det fungerer ved å forstyrre celleveggen av infeksjonsfremkallende bakterier, som da vil dø. De fleste begynner å føle seg bedre snart etter start penicillin, men det er viktig å fullføre alle foreskrevne medisiner slik at infeksjonen ikke kommer tilbake.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen personer som tar Penicillin VK kan oppleve mild diaré, urolig mage kvalme og oppkast, men disse er ikke grunn til bekymring. Imidlertid rapporterer alvorlig eller vedvarende diaré med legen din.

Orale bivirkninger

Irritasjon i halsen og munnen kan resultere fra å ta Penicillin VK. En annen kjent bivirkning er å utvikle en svart, hårete tunge. Dette er ingen grunn til bekymring.

Hud bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan folk tar Penicillin VK merke at deres hudlesjoner bli verre, eller de kan oppleve uvanlige blåmerker eller blødning. Kvinner kan merke vaginal irritasjon eller kløe. Disse bivirkningene kan tyde på et problem og bør rapporteres til legen din.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre bivirkninger av penicillin som bør rapporteres til legen din inkluderer feber, frysninger, en vedvarende sår hals og blodig urin eller avføring. Disse bivirkningene kan tyde på et problem som krever medisinsk behandling.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Penicillin VK er alvorlig fordi folk kan raskt gå inn i sjokk. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i ansiktet eller munnen, hvesing, tetthet i brystet, elveblest og pustevansker. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever en allergisk reaksjon.

Om Allergiske Reaksjoner på Amoxicillin

Amoxicillin er et antibiotikum som brukes til behandling av bakterielle infeksjoner. Klassifisert som en penicillin narkotika, må amoxicillin være foreskrevet av lege. Det er oftest foreskrevet for å behandle stammer av vanlige bakterier som Haemophilus influenzae, streptokokker, Staphyloccus, Escherichia coli, og noen få andre. Disse bakteriene skape infeksjoner i nese, hals, ører, bronkier, lunger og urinveier. Noen hudinfeksjoner kan også være forårsaket av disse typer av bakterier. Fordi det er effektivt mot en rekke infeksjoner, er det ofte foreskrevet. Noen pasienter kan ha en allergisk reaksjon på penicillin legemidler, inkludert amoxicillin. Raskt identifisere symptomer på en reaksjon er avgjørende.

Hvordan kroppen reagerer på et allergen

Selv om pasienter kan være allergisk mot mange ting, er kroppens reaksjon under en allergisk reaksjon den samme. Mastceller er plassert over hele kroppen og hjelpe forsvare seg mot utenlandske parasitter. Disse cellene inneholder biokjemikalier. Når kroppen oppfatter noe som en fremmed inntrenger, disse cellene briste, slippe biokjemiske mediatorer som kalles immunglobulin E (IgE) som et forsøk på å bekjempe inntrengerne. En av kjemikalier ut er histamin, som er ansvarlig for allergiske reaksjoner. Mastceller er bundet til luftveiene, fordøyelseskanalen, hud, hjerte og livmor av vev.

Symptomer på en allergisk reaksjon

Allergiske reaksjoner på amoxicillin varierer avhengig av kroppens systemer som påvirkes. Huden kan reagere ved å bli røde eller kløende eller produserende elveblest. Noen reaksjoner føre til blemmer i huden som kan skrelle. Fordøyelsessymptomer er vanskelig å fastslå, siden mange pasienter opplever fordøyelsesbesvær mens du tar antibiotika. Mer alvorlige reaksjoner påvirke luftveiene og kan inkludere hevelse i lepper, ansikt, tunge og luftrør. Denne typen reaksjon er kalt anafylaksi. Under anafylaktiske reaksjoner, kan pasientens blodtrykk raskt falle, forårsaker svimmelhet og støt.

Vil ta Antihistaminer Kontroll en allergisk reaksjon

Antihistaminer er medikamenter som blokkerer virkningen av histamin på vev i kroppen. Siden histamin frigjøres under en allergisk reaksjon, synes det antihistaminer ville motvirke kroppens naturlige kjemiske forsvar. Men ikke antihistaminer ikke har makt til å stoppe utgivelsen av histamin, og de ikke eliminere den økte IgE respons. Siden IgE nivå forblir økt, fortsetter frigjøring av histamin og kroppens systemer fortsette å bli oversvømmet med biokjemiske mediatorer. Pasienten kan føle seg mindre av effektene av reaksjonen siden vevet har blitt spart fra histamin effekter, men den kjemiske krigføringen fortsetter å rase på cellenivå.

Family History er viktig

Mange mennesker med en Amoxicillin allergi har en familiehistorie med penicillin allergi. Å være oppmerksom på en familie historie kan redusere risikoen for en allergisk reaksjon. Fordi det er mange penicillinbaserte legemidler, er det viktig for deg å informere legen om du eller noen i familien din har hatt en allergisk reaksjon på noe narkotika. Folk som har hatt eller har et familiemedlem som har hatt en reaksjon på ampicillin, carbenicillin, dikloksacillin, oxacillin, Ceclor, Ceftin, Duricef, eller Keflex bør ikke ta amoxicillin. Det er også viktig for legen å være klar over en historie med mononukleose, noe blodpropp eller blødning lidelse, astma, lever- eller nyresykdom eller annen type allergi.

Hva gjør du hvis en Amoxicillin Allergi oppleves

Hvis en pasient lider av hudreaksjoner, fordøyelsesproblemer, eller noen andre ikke-livstruende reaksjon, bør behandlende lege varsles umiddelbart. De fleste leger vil be pasienten om å slutte å ta medisinen og en eksamen vil bli planlagt. Det finnes tester tilgjengelig for å fastslå om en pasient har hatt en allergisk reaksjon på amoksicillin. Personer med noen allergisk reaksjon på medisiner bør ha allergi oppført i sin sykehistorie og videresende informasjonen når du mottar medisinsk behandling. Legen kan be pasienten om å bære et armbånd med en medisinsk advarsel for å advare medisinsk personell av allergi. Alvorlige allergiske reaksjoner kan kreve akutt behandling. Noen ganger epinepherine injeksjon må administreres. Dette må avgjøres av en lege eller annet kvalifisert medisinsk personell.

Bivirkninger til Penicillin

Penicillin har reddet liv siden 1928. Det var den første utbredt antibiotika, og det revolusjonerte det medisinske miljøet ved å åpne døren for utallige andre antibiotika som skal utvikles. Siden begynnelsen, ifølge Center for Disease Control, penicillin har vært spioneringen som et mirakel narkotika, derimot, er 7 prosent av befolkningen er allergisk mot stoffet. Allergiske reaksjoner forekommer i ca 32 av hver 100.000 mennesker som tar penicillin. Allergiske reaksjoner spenner fra milde hudproblemer til anaphylatic sjokk og død.
Forstå symptomene på penicillinallergi og vite hvordan man skal reagere kan bidra til å unngå en medisinsk krise.

Funksjon

Penicillin er et antibiotikum med et relativt bredt spekter av bruksområder. Det regnes som en av de bredspektret antibiotika som betyr at det kan brukes til å behandle en rekke infeksjoner. Selv om det kan brukes i milde til alvorlige infeksjoner, ikke ekspertene anbefaler ikke bruken i enkelte alvorlige tilfeller inkludert alvorlig hjernehinnebetennelse, leddgikt eller lungebetennelse.
Det er vanlig å behandle andre infeksjoner, inkludert streptokokker og øvre luftveisinfeksjoner, tanninfeksjoner og skarlagensfeber.

Fordeler

Penicillin gir mange fordeler til det medisinske miljøet og pasienten. Fordi det er et bredt spektrum-medikament, kan den brukes for en lang rekke infeksjoner og er relativt billig, noe som gjør det rimelig å massene.
Det kan inntas av piller eller intravenøst, slik at pasienter kan behandles hjemme eller på et sykehus.
Med muligheten til å foreskrive penicillin i pilleform, pasienter spare kostnadene for å bli innlagt på sykehuset da det er mulig å unngå innleggelse.

Crossover reaksjoner

Allergiske reaksjoner på penicillin kan variere fra mild til livstruende avhengig av hvor allergisk pasienten er, og hvor mye som ble tatt. I tillegg hvis noen er allergisk mot penicillin, bør han varsle alle medisinske fagfolk at de kommer i kontakt med, samt gjennomføre en allergi varsling med dem til enhver tid i tilfelle er han ikke i stand til å kommunisere med helsepersonell.
Personer med penicillinallergi ofte har allergiske reaksjoner på andre antibiotika i tillegg, øker viktigheten av å varsle alle medisinske personell om din allergi.

Milde symptomer

Noen symptomer på en allergisk reaksjon på penicillin er milde og inkluderer utslett og klør på huden, diaré, kvalme og oppkast.
Disse symptomene kan også indikere en følsomhet til medisinering, uten å ha en faktisk allergi, og i slike tilfeller er symptomene vanligvis forsvinne i løpet av få dager starter antibiotika kurset. Det er imidlertid viktig å finne ut om du har en ekte allergi mot penicillin fordi en ekte allergi kan vise milde symptomer en gang og deretter en dødelig reaksjon annen gang.

Alvorlige reaksjoner

Mens alvorlige allergiske reaksjoner på penicillin er rapportert hos omtrent 10 prosent av dem som tidligere har rapportert en allergi mot stoffet, er det også et stort antall mennesker som feilaktig tror de har en allergi mot det.
Denne falske antagelsen kan være fordi de ble fortalt på en gang de hadde en allergi da de ble egentlig bare opplever noen vanlige, midlertidige reaksjoner på stoffet som kommer inn i systemet, eller de hadde en allergi på en gang, men nå er det redusert eller borte.
Virkelig alvorlige allergireaksjoner kan være livstruende, og i sjeldne tilfeller kan være dødelig.
Forskning har vist at noen mennesker som viser en innledende allergisk reaksjon og er ikke utsatt for penicillin for et tiår mister at allergi og er i stand til å ta det igjen. Det er viktig å ha en lege overvåke administrasjonen av penicillin til en tidligere allergisk pasient som noen ganger en sterkere, mer farlige reaksjoner skjer i en pasient som var mildt allergisk i det siste.
Utslett kan være et tegn på ekte allergi eller av en ikke-allergisk bivirkning. Hvis det er på grunn av en ekte allergi, vil det vanligvis inkluderer hevet, kløende utslett.
En annen alvorlig allergisk reaksjon på penicillin er et hovent ansikt, noe som faktisk er forårsaket av væske innsamling under huden.
En person som er alvorlig allergisk mot penicillin kan også ha en reaksjon som ligner et astmaanfall og kan omfatte tungpustethet, hoste, begrenset luftrom, og pustevansker.
Den mest alvorlige reaksjon på penicillin kalles anafylaktisk sjokk. Symptomer på denne plutselige og muligens livstruende tilstand inkluderer svært lavt blodtrykk, magesmerter, har halsen eller tungen hovne raskt og oppkast.
Denne typen reaksjon garanterer umiddelbar akutt medisinsk behandling, inkludert anrop til 911.

Advarsel

Mens det er alltid viktig å ikke dele resepter og å aldri ta noe som var foreskrevet for noen andre, kan dette være spesielt sant av antibiotika. Uten å diskutere siste reaksjoner og problemer med en lege, kan du ta det du tror er en ufarlig antibiotika for hva du mener å være en infeksjon og kan ende opp med en alvorlig livstruende reaksjon.

Effekter av Cefdinir

Cefdinir er også kjent som Omnicef. Det er et antibiotikum som brukes til å behandle milde til moderate infeksjoner.

Funksjon

Cefdinir brukes vanligvis med visse typer lungebetennelse, bronkitt, betennelse i mandlene, ørebetennelse og bihulebetennelse. Som med alle antibiotika, er det ikke effektive mot virale infeksjoner slik som vanlig forkjølelse eller influensa.

Time Frame

I ukompliserte tilfeller er cefdinir foreskrevet være å tas to ganger daglig i 5 til 10 dager. Antibiotika må tas for den fulle lengde av tid foreskrevet, selv om symptomene bedres tidlig.

Identifikasjon

Bivirkninger av cefdinir omfatter hodepine, oppkast og diaré. Legen skal kontaktes umiddelbart hvis det oppstår følgende bivirkninger: utslett, hevelse i ansikt og tunge, og pustevansker.

Betraktninger

Magnesium og aluminium som inneholder antacida bør tas enten 2 timer før eller 2 timer etter cefdinir. Slike syrenøytraliserende kan forårsake cefdinir å ikke være fullt ut effektive.

Advarsel

Legen skal ha melding om historien til allergisk reaksjon på penicillin eller cefalosporiner som dette øker risikoen for allergisk reaksjon på cefdinir.

Bakteriell cellevegg Sammensetning

Bakteriell cellevegg Sammensetning


Bakterier er en stor og mangfoldig gruppe av prokaryoter som har kolonisert mange områder av verden, fra hav til sumper og selv fordøyelseskanalen hos dyr. En nesten universell funksjon av bakterier er tilstedeværelsen av en cellevegg bestående av peptidoglykan. Denne celleveggen ligger utenfor den svake cellemembran som omfatter bakteriecellen. Variasjoner i celleveggen mellom bakteriene tillate celleveggen som skal brukes i identifikasjon, og den vesentlige natur av celleveggen har gitt et mål ved behandling av mange bakteriesykdommer.

Peptidoglycan

Den svake bakterielle membranen i de fleste eubakterier er omgitt av en cellevegg bestående av peptidoglykan, også kalt murein. Peptidoglykan består av to amino-sukkere med en kjede på fem aminosyrer som strekker seg fra en av aminosukkere. Amino sukker er sukkere som har en amin-substituert for en av hydroksylgruppene på et karbonatom. Individuelle enheter av peptidoglykan er bundet sammen i kjeder ved fjerning av et vannmolekyl fra amino sukker, slik at et bånd som kalles en glykosidbinding. Disse kjedene blir deretter tverrbundet med peptidbindinger mellom aminosyrer som strekker seg fra peptidoglykan kjedene.

Gram Farging

Den bakterielle cellevegg er ofte en av de første kjennetegn som brukes for å identifisere og klassifisere bakterier. Gramfarging bruker et fiolett fargestoff (krystallfiolett eller metylenblått), etterfulgt av Gram største jodløsning å farge bakteriene. Bakteriene blir deretter skylt med decolorizer (blanding av etanol og aceton) og tilsetning av en rosa farge (basisk fuksin eller safranin). Etter Gram-farging, gram-positive bakterier slik som Staphylococcus aureus lilla ut som sitt tykkere celleveggen beholder stort molekyl dannet ved krystallfiolett og jod. Gram-negative bakterier som Escherichia coli vises rosa som deres tynne celleveggen beholder rosa fargestoff, men ikke den fiolett fargestoff.

Acid-Fast Farging

Noen medisinsk viktige bakterier har en voksaktig belegg over deres cellevegg som danner et svakt Gram-positive resultat under Gramfarging. Disse bakteriene omfatter medlemmer av slekten Mycobacterium som forårsaker spedalskhet og tuberkulose. I det syrefaste beis, blir et rødt fargestoff (carbolfuchsin) som brukes til å farge bakteriene etterfulgt av en skylling med avfargende syre-alkoholoppløsning og kontrafarget med metylenblått. Syrefaste bakterier vises rødt på en purpurfarget bakgrunn som de motstå bleiking av syre-alkoholoppløsning.

Penicillin

Mange antibiotika har blitt funnet og modifisert som angriper syntesen av celleveggen hos bakterier. Blant de mest kjente av disse er penicillin. Bakterier bruker enzymer for å oppheve tilknytningen peptidoglykanet kjedene slik vekst etter binær fisjon. Disse kjedene er koblet til igjen til nylig lagt kjettinger. Penicillin er spesielt rettet mot enzymet som knytter kjedene sammen igjen, forårsaker bakterier å sprekke fra belastningen plasseres på sin svake cellemembranen. Siden mennesker og andre eukaryoter mangler cellevegg av peptidoglykan og enzymer som er nødvendige for bakterienes celleveggsyntese, mål penicillin bakterien og overser verten. Imidlertid kan noen individer utvikler en allergisk reaksjon på penicillin som er potensielt livstruende.

Penicillinase

Penicillin er en naturlig forbindelse som produseres av støpeformer som hører til slekten Penicillium. Det er da overraskende at den naturlige tilstedeværelse av penicillin har ført til muligheten av noen bakterier for å motvirke denne forbindelse. Penicillinase er et enzym som bryter en bestemt funksjon i strukturen av penicillin og nært beslektede forbindelser. Penicillinase er kodet for på plasmider, kan korte biter av DNA som kopierer uavhengig av bakteriens DNA og overføres mellom bakterier. Penicillinase produserende stammer av sykdomsfremkallende bakterier har blitt stadig vanligere med utbredt og ukritisk bruk av disse antibiotika.

Bakterier Uten peptidoglycan

Slekten Mycoplasma er unik blant bakterier som de mangler en cellevegg helt. Disse bakteriene overvinne svakhetene ved en bakteriecellemembran ved å innlemme forbindelser ringe steroler i deres cellemembran. Interessant nok bakterier er i stand til å produsere de steroler, istedenfor å anskaffe disse forbindelsene fra en vertsorganisme. Medlemmer av slekten Chlamydia også avvike fra normen av peptidoglycan ved å bruke proteiner i deres sted.

Bivirkninger av Apo-Cephalex

Antibiotika medisiner ble allment tilgjengelig i 1940 med oppfinnelsen av penicillin. Siden den gang har forskere utviklet en rekke andre medisiner som er effektive i å kjempe mot bakterier ansvarlig for sykdommer og infeksjoner. En slik antibiotika er cefalexin, ofte foreskrevet for infeksjoner i hud, ører, blære, bein og bihuler. I Canada er Cephalexin tilgjengelig under merkenavnet Apo-Cephalex. Til tross for dens effektivitet, er Apo-Cephalex ikke for alle som det presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Apo-Cephalex er normalt ikke alvorlig eller langvarig. Bivirkninger inkluderer mild diaré, magekramper og sårhet i hodet, munn eller tunge. For kvinner, vaginal kløe og utflod er vanlige bivirkninger.

Andre bivirkninger

Apo-Cephalex også kan forårsake andre uvanlig, men ikke farlig, bivirkninger. Andre gastrointestinale bivirkninger av stoffet inkluderer oppblåsthet, tap av appetitt, dårlig fordøyelse, kvalme og oppkast. Noen pasienter opplever nevrologiske bivirkninger, inkludert agitasjon, forvirring, svimmelhet og tretthet. Andre sjeldne bivirkninger av legemidlet er mulige, slik som leddsmerte, anal kløe og gjærinfeksjoner.

Legemiddelinteraksjoner

Noen medisiner produsere uønskede bivirkninger når det brukes med Apo-Cephalex. For eksempel fører Apo-Cephalex økte mengder diabetiker medisiner Metformin å forbli i systemet ditt, noen ganger forårsaker farlige dråper i blodsukkernivået. I tillegg øker gikt medisinering Probenecid risikoen for å utvikle alvorlige bivirkninger fra Apo-Cephalex.

Risiko

Apo-Cephalex har potensial til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. Noen mennesker opplever overfølsomhet eller allergiske reaksjoner på stoffet, noe som resulterer i pustevansker, ekstrem hevelse eller støt. I sjeldne tilfeller fører til Apo-Cephalex potensielt livstruende infeksjoner i huden, slik som Stevens-Johnson syndrom og toksisk epidermal nekrolyse. Sjelden, fører stoffet til leveren dysfunksjon, forårsaker gulsott. Andre svært sjeldne komplikasjoner av Apo-Cephalex inkluderer hørselstap og beslag.

Betraktninger

Fordi det er ennå ikke tilstrekkelig bevis for at Apo-Cephalex ikke påvirker fosteret, leger vanligvis ikke foreskrive stoffet for gravide. Leger vanligvis ikke anbefale stoffet for spedbarn, på grunn av en økt sannsynlighet for bivirkninger i babyer. Hvis du har en historie med kolitt eller nyresykdom, er legen din ikke sannsynlig å foreskrive Apo-Cephalex for deg på grunn av mulige komplikasjoner. Du bør ikke ta Apo-Cephalex hvis du har hatt en allergisk reaksjon på penicillin eller noen cephalosporin antibiotika.

Antiobiotics for øreinfeksjoner

Infeksjoner i mellomøret noen ganger klare seg på egenhånd. Men i mange tilfeller vil legene forskrive antibiotika for å hjelpe bakteriene som forårsaker ørebetennelse å jage. Antibiotika hjelpe kroppen drepe bakterier. De er klassifisert som et legemiddel, som betyr at de må være godkjent av FDA.

Penicillin

Penicilliner blir ofte foreskrevet for å behandle ørebetennelser. Amoxicillin og Augmentin er begge penicilliner. Amoxicillin, som ganske enkelt er en syntetisk form av penicillin, er fellesnavnet for nesten all antibiotika foreskrevet for behandling av ørebetennelse. Leger ofte foreskrive det fordi det fører til mindre diaré enn andre varianter av antibiotika. Amoxicillin er billig, tatt bare tre ganger om dagen, og er også absorberes godt av kroppen. Bortsett fra mild diaré, kan noen av dets bivirkninger inkluderer utslett. Utslett kan være et tegn om at pasienten er allergisk mot antibiotika.

Augmentin på den annen side er en form av amoxicillin med tilsatte ingredienser i den hensikt å hemme bakteriell resistens. Når andre medisiner har mislyktes, kan dette stoffet gjøre jobben med å rydde opp infeksjonen.

Sulfonamid

Det er tre typer sulfonamidantibiotika foreskrevet for behandling av ørebetennelse. Septra og Bactrim er to kjente etiketter eller merkenavn av sulfonamid-stoffet, som ofte kombinert med Trimetoprim. Disse stoffene brukes til å behandle barn som har allergiske reaksjoner på penicillin. Deres bivirkninger kan imidlertid omfatte utslett, diaré, oppkast, redusert antall hvite blodlegemer, og økt følsomhet for sollys og mild kvalme.

Gantrisin når i flytende form, er etiketten for acetyl sulfisoxazole og er ofte foreskrevet som et forebyggende medikament for barn med tilbakevendende infeksjoner, og bare tatt en gang om dagen. Det er godkjent til behandling av akutt otitis media (mellomøret infeksjon), som sies å være den mest hyppige årsak til forsk antibiotika for barn. Stoffet brukes i kombinasjon med penicillin eller erytromycin.

Cefalosporin

I likhet med de ovennevnte medikamenter, er det andre stoffer innenfor Cephalosporin klasse av antibiotika som kan lykkes behandle øreinfeksjoner. En av disse er Ceclor. Ceclor er en etikett av Cephalosporin som er kjent for å være billig, men effektiv. Dets bivirkninger er diaré, utslett eller allergiske reaksjoner. De som er allergiske mot penicillin er mest sannsynlig å være allergisk mot Cephalosporin også. Nyere former for cefalosporiner inkluderer Ceftin, Vantin, Cefzil, Lorabid og Suprax.

Kombinasjoner

En kombinasjon av antibiotika kan også brukes til å medisinere øreinfeksjoner. Et eksempel er Pediazole. Det er en merkevare av stoffet som kombinerer sulfisoxazole og erytromycin. Det kan være foreskrevet hvis pasienten er allergisk mot penicillin. Bivirkninger kan være kvalme, diaré, magekramper, oppkast. Barn rådes til å avvikle bruken av antibiotika når utslett utvikler.

Effektiviteten av antibiotika

Selv om det er flere antibiotika i markedet, FDA og helse spesialister, uttrykker bekymring for det økende antall bakterier som har blitt resistente mot narkotika. Foreldre rådes til å være årvåken og sørge for at hver dose gis i tide. Manglende doser kan fremme veksten av antibiotikaresistente bakterier. Religiøst ta av stoffet og strenge gjennomføring av legenes ordre er et must. Resepten er vanligvis en 10-dagers kurs, spesielt for barn under 6 år.

Homøopatiske midler med Aspidosperma

Homøopatiske midler med Aspidosperma


Hvis du er ute etter lettelse fra din astma eller emfysem symptomer, har homeopati et alternativ til konvensjonelle legemidler. Den Aspidosperma tinktur, sammen med vellykket diagnose av din tilstand, kan gi deg en naturlig, langvarig kur.

Origins of Aspidosperma

Den felles navn for Aspidosperma er hvit quebracho. Den quebracho treet er innfødt til tropiske regioner i Sør-Amerika. Det er spesielt identifisert med Gran Chaco-regionen i Argentina, Paraguay og Bolivia. Treet tilhører familien Apocynaceae. Dens slekten er schinopsis.

Barken av den hvite quebracho gir et stoff som brukes for behandling av astmasymptomer. Homøopatisk medisin har fått sitt Aspidosperma tinktur fra barken på den hvite quebracho treet.

Lungesykdommer

En av de viktigste egenskapene til Aspidosperma rette er dens bruk i behandling av pusteforstyrrelser og symptomer på lungeemfysem. Homøopatisk bronkodilator behandler mange beslektede sykdommer som astma.

Aspidosperma stimulerer luftveis sentre, øker oksygenopptak og fjerner karbonsyre bygge opp i kroppens vev. Fordi det er en bronkodilatator, lindrer det pulmonal stenose (unormal innsnevring av luftveier). Den brukes i behandling av lunge trombose, som er dannelse av blodpropper i arteriene i lungene. Det er også nyttig å behandle hoste og dyspné (pustevansker ofte forårsaket av hjerte- eller lungesykdom og feber).

Det er et effektivt middel i mange tilfeller av astma og når det er en "mangel på pusten" under fysisk anstrengelse. Cardiac astma er veiledende symptom som kan behandles med dette midlet.

Allergier

Aspidosperma kan være en effektiv motgift for behandling av uønskede effekter av allergi, som for eksempel allergiske reaksjoner på penicillin som kan føre til tungpustethet og pseudo-astmaanfall.

Avhengig av pasientens konstitusjon og detaljert helse historie, kan Aspidosperma være affektive i lindrende andre allergiske tilstander ved å utløse immunforsvaret naturlige evne til å motvirke effektene av de utenlandske allergener.

Andre betingelser

I tillegg til effektiv behandling av hjerte astma, Aspidosperma behandler også nedsatt (nyre) og cardiac ødem, hypertensjon, og svakheter ved den tykke muskelveggen av hjertet.

Når hjertet er mitralklaffen smalner grunn av sykdom, vil dette midlet fungere som en dilator, åpne ventilene igjen.

Middelet kan også behandle fatty degenerasjon av hjertet, en tilstand som oppstår når hjertet blir dekket med fett mellom sin membran og muskel.

Aspidosperma er også en hjertenedsettende middel som reduserer virkningen av hjertet, noe som gir tone og regularitet i dens sammentrekninger, med et mellomprodukt virkning på nervesystemet.

Bruke Aspidosperma

Homøopatisk form av Aspidosperma tinktur er tatt muntlig, og utgjør ikke de samme overdose bekymringer som urte form (hvit quebracho) fordi homeopatiske skjemaet går gjennom flere stadier av fortynning. Den rette vil bare stimulere kroppens egne helbredende respons; skjær ikke handle direkte på sykdom. Likevel, som med noen alvorlig tilstand eller sykdom, ta kontakt med en erfaren, profesjonell homeopathic utøveren for å oppnå optimal helbredelse og lindring av symptomer.

Med homeopati, er dyktighet i å velge riktig middel eller rettsmidler for den enkelte basert på en fullstendig case analyse. Mens Aspidosperma kan være en gunstig løsning for mange forhold, kan en erfaren profesjonell skikkelig identifisere riktig middel og dosering for din spesielle tilstand.

Hva er årsakene og mulige løsninger for Itchy Skin All Over?

Kløe er en kraftig følelse som er filt på hudens overflate. Kjent i den medisinske verden som "pruritus," alvorlig kløe kan være meget ubehagelige, spesielt når det er utbredt over hele kroppen. Kløende hud er over ikke en sykdom i seg selv, men er alltid et symptom på en annen sykdom.

Forhold

Diabetes, leukemi, gulsott, meslinger, vannkopper, eksem, psoriasis og leversykdom er bare noen av de medisinske forhold med potensial til å forårsake omfattende kløe. Skjoldbrusk lidelser og Hodgkins sykdom har vært kjent for å forårsake kløe også, men symptomet oppstår sjeldnere. Hvis et utslett eller utbrudd følger med kløende hud, så årsaken er mest sannsynlig parasittisk.

Parasitter

Kløende hud over kan også være forårsaket av parasitter som kalles hakeorm. Kløe oppstår når deres larver bryte gjennom huden. Et populært middel for å utvise parasitter er en blanding av urter svart valnøtt skrog, malurt og nellik. Svart valnøtt skrog og malurt angripe voksne parasitter mens nellik gå etter larver og andre utviklingsstadier av parasitten.

Allergier

Visse narkotika allergier kan også være å klandre for utbredt kløende hud. Stoffer som kodein og acetylsalisylsyre har vært kjent for å forårsake kløe i folk uten å produsere noen utslett. Andre er ikke så heldige. Personer som har allergiske reaksjoner på penicillin ofte bryte ut i humpete utslett kjent som elveblest.

Vitaminmangel

Det antas av enkelte forskere at mangel på vitamin A, B og E, samt jern, sink, silisium og essensielle fettsyrer kan bidra til alvorlighetsgraden av kløe.

Drug Abuse

Kløende hud over kan også være et resultat av narkotikaavhengighet eller tilbaketrekning, inkludert sigarett og alkoholavhengighet.

Behandling

Det er flere behandlinger for kløe lettelse. De mest populære er antihistaminer, så som benadryl, og kortikosteroider, slik som kortison krem. Calamine lotion er også et populært valg. Det er viktig å behandle den underliggende tilstanden i tillegg til kløe. Skjoldbrusk problemer kan ofte avhjelpes med medisiner, mens kirurgi eller kjemoterapi kan være nødvendig for mer alvorlige forhold. Antihistaminer er først og fremst brukes for lindring av kløe som sammenfaller med utseendet på elveblest. De vil ikke frita andre typer kløe. Også, antihistaminer er kjent for å forårsake døsighet.

Advarsel

Ikke bruk såpe som en metode for hud lettelse, som det ofte irriterer huden enda mer. Kloring kan forårsake midlertidig lettelse, men det vil også føre til støt, blødning, eller mulig smitte.

Hvordan trygt ta Amoxicillin mens gravide

Når du er gravid og syk er det viktig å undersøke alle medisiner før du tar noe selv om det er et antibiotikum. Amoxicillin er et medikament som bare en lege kan forskrive. Bli kjent med helserisikoen ved å ta medisiner som Amoxicillin før du bestemmer deg for å fordøye det mens hun var gravid. Noen medisiner kan ha en effekt på deg og babyen din under svangerskapet.

Bruksanvisning

•  Få vite mer om dette stoffet generelt. Amoxicillin, noe som er svært lik Penicillin, brukes til å behandle bakterieinfeksjoner forårsaket. Disse er både antibiotika. Dette antibiotika er ikke knyttet til noen fødselsskader eller svangerskapsrelaterte vansker. Konsultere legen din før du tar noen medisiner mens hun var gravid.

Snakk med legen din. Amoxicillin er i FDA kategori B for graviditet, som tolker at de ikke forventer at det skal være skadelig for babyen. Hvis du har en infeksjon må du først bli sjekket ut av din OB / GYN eller lege. Hvis du har en virusinfeksjon, vil dette antibiotika ikke hjelpe deg. På den annen side, hvis legen ser at du er riktige i trenger et antibiotikum hun kan foreskrive du Amoxicillin.

Bruk Amoxicillin henhold til doseringsanbefalinger. Amoxicillin blir typisk tatt en gang om dagen, og på samme tid hver dag. Du må ta hele resept som anvist for å være effektive, eller for å bli kvitt infeksjonen. Hvis du ikke ta det som anvist bakteriene kan fortsette å vokse og forverres. Amoxicillin er best tatt med mat og vann, men kan tas uten mat. Dosen som legen foreskriver vil avhenge av din individuelle tilstand.

Vurdere eventuelle allergier. Amoxicillin, tatt som anvist (vanligvis små mengder) av legen din er anerkjent som ufarlig så lenge mor ikke har noen historie av å være allergisk mot penicillin eller andre antibiotika. Igjen dette betyr ikke at det er trygt for alle, så snakk med legen din.

Tatt i sykepleie. Amoxicillin er også anerkjent for å være trygg under amming så lenge det er ingen historie med allergiske reaksjoner og at det er tatt i små trinn. Dette antibiotikum er også brukt for å behandle forskjellige infeksjoner hos babyer. Babyer kan oppleve uønskede bivirkninger fra medisiner så vel som voksne (snakk med din babyer barnelege for en individuell konsultasjon før bruk).

Tips og advarsler

  • Forstå bivirkninger. Amoxicillin kan forårsake mange uønskede bivirkninger. Noen av disse er: kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet, halsbrann, magesmerter, feber og sår hals. Mest av alt om du oppdager noe utenom det vanlige eller symptomer fortsetter, ta kontakt med legen din.
  • Ikke ta Amoxicillin hvis du noen gang har hatt en allergisk reaksjon på penicillin. Hvis det er en historie om allergiske reaksjoner på denne medisinen i familien forteller barnelege før administrering av noen til din baby.
  • Amoxicillin brukes bare hvis det er absolutt nødvendig under graviditet eller amming situasjoner. Denne medisinen ikke siver inn i morsmelk.

Cilicaine VK bivirkninger

Også kjent som Penicillin V, fenoksymetylpenicillin Kalium er en type antibiotika til behandling av bakterielle infeksjoner. Penicillin V har noen fordeler fremfor andre typer av penicillin på grunn av dets kaliumsalt-komponent, som gjør stoffet mindre utsatt for å bryte ned i magen. I Australia og New Zealand, fenoksymetylpenicillin Kalium er tilgjengelig under merkenavnet Cilicaine VK. Til tross for dets effektivitet, er Cilicaine VK ikke for alle som det presenterer flere risikoer for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Cilicaine VK er normalt ikke alvorlig i naturen og utgjør liten ubehag. Mange pasienter som tar Cilicaine VK erfaring gastrointestinale bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast, urolig mage, diaré og anal kløe. Dermatologiske bivirkninger er også vanlig, slik som kløende utslett og en svart, hårete utseende av tungen. Også mange pasienter som bruker Cilicaine VK rapportere kortpustethet.

Allergiske Reaksjoner

Selv om sjeldne, har Cilicaine VK potensial til å forårsake allergiske reaksjoner hos enkelte pasienter. Ofte er disse reaksjonene er milde, preget av kløe rundt munnen ledsaget mine flekker av hud elveblest. Sjelden, disse allergi utvikle seg til en mer alvorlig overfølsomhetsreaksjon som kalles anafylaksi. Når anafylaksi oppstår, identifiserer immunsystemet Cilicaine VK som en trussel og lager antistoffer for å bekjempe mot stoffet. Dette resulterer i en rekke symptomer, inkludert rask hjerterytme og tungpustethet. Hvis den forblir ubehandlet, er det en fare for anafylaktisk sjokk, som er livstruende. Hvis du opplever noen tegn på en allergisk reaksjon på noe punkt mens du bruker Cilicaine VK, søk straks medisinsk nødhjelp.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for allergiske reaksjoner, har Cilicaine VK potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. Disse risikoene forekommer hyppigst med langvarig bruk av Cilicaine VK ved høye doser. Noen pasienter utvikler en mangel på blodplater eller trombocytopeni under behandling med medikamentet, noe som øker risikoen for utvikling av blødning inne i hodeskallen. Anemi eller mangel på oksygen-laden røde blodlegemer er også mulig, noe som medfører risiko for hjerteproblemer, alvorlig utmattelse og nerveskader. I noen tilfeller, pasienter opplever et fall i sykdomsbekjempende hvite blodlegemer eller leukopeni, noe som gjør dem utsatt for infeksjoner. Betennelse eller skade på nyrene er også mulig mens du tar Cilicaine VK.

Legemiddelinteraksjoner

Det er noen medikamenter som gir uønskede bivirkninger når de brukes i forbindelse med Cilicaine VK. For eksempel visse beslag medisiner, antithrydoid medisiner, østrogen og metotreksat alle har potensial til å forårsake leverskader da tatt med Penicillin V. Bruk av Cilicaine VK med diuretika eller lisinopril øker forekomst av bivirkninger. Når det kombineres med blodfortynnende som warfarin, øker Cilicaine VK din risiko for å oppleve ukontrollerbar blødning under operasjon eller etter en skade. I tillegg, bruk av Cilicaine VK ofte reduserer effektiviteten av p-piller, øke risikoen for uønsket graviditet.

Betraktninger

På grunn av risikoen for spedbarn utvikler allergiske reaksjoner, leger vanligvis ikke foreskrive Cilicaine VK for ammende mødre. Fordi Cilicaine inneholder en kalium salt, kan du ikke være en kandidat for dette stoffet hvis du er på en lav-natrium diett. Hvis du har en historie med cystisk fibrose, hjertesvikt, høyt blodtrykk, kolitt, problemer knyttet til blødning eller sykdom i nyrene eller leveren, er legen ikke sannsynlig å anbefale Cilicaine VK for deg på grunn av dens potensielle bivirkninger. Pasienter med mononukleose oppleve en økt sjanse for hudutslett når du tar Penicillin V. Hvis du tidligere har hatt en allergisk reaksjon på penicillin eller et stoff som stammer fra penicillin, bør du ikke ta Cilicaine VK.

Symptomer på en Penicillan Allergi

Du kan ha en allergisk reaksjon på en medisin, selv om du har tatt det i det siste, så det er alltid best å være forberedt. En medisinering allergi oppstår når kroppen overreagerer på en medisin, for eksempel penicillin.

En penicillinallergi kan være upraktisk eller til og med livstruende. Det er viktig å kjenne symptomene på en allergisk reaksjon før du tar penicillin, slik at du er i stand til å gjenkjenne og behandle en reaksjon dersom det skjer.

Typer Allergiske Reaksjoner

En penicillinallergi kan manifestere seg på en rekke måter. Hvis du er allergisk mot penicillin, kan du ha elveblest, kløende rennende øyne eller hovne slimhinner. Du kan også utvikle hevelse i ansiktet eller hender.

Noen mennesker har imidlertid enda mer alvorlige reaksjoner på penicillin - inkludert manglende evne til å puste på grunn av hevelse i halsen, en tilstand som kalles anafylaksi. Denne tilstanden kan utvikle seg plutselig, og er livstruende. Men hvis du tidligere har utviklet elveblest etter inntak av stoffet, er du neppe å utvikle anafylaksi i fremtiden.

Behandling

Hvis du oppleve en mild allergisk reaksjon på penicillin, slik som elveblest eller hevelse i hendene, bør du kontakte legen din så snart som mulig. Disse reaksjoner, mens ubehagelig, er ikke livstruende. Legen din kan anbefale at du tar en over-the-counter antihistamin, for eksempel Benadryl. Dette vil kontrollere hevelse eller kløe til du kan se din helsepersonell.

Emergency Treatment

Hvis du opplever alvorlig hevelse, pustevansker eller elveblest over en stor del av kroppen din, ring 911. En adrenalin skutt kan være nødvendig å stoppe reaksjonen. Det kan gis ved akuttmottaket på et sykehus. Antihistaminer kan også administreres intravenøst ​​dersom det er nødvendig.

Betraktninger

Hvis du vet at du har alvorlige reaksjoner på medisiner, kan det være nyttig å kjøpe en Epi-penn og holde den på hånden. Denne bærbare adrenalin skutt kan være selv-administreres, og kan bidra til å hindre en dødelig allergisk reaksjon. Hvis du tror dette kan være nyttig, spør legen din for en Epi-penn resept.

Forebygging / løsning

Det kan være mulig å redusere sjansen for en penicillin reaksjon gjennom en prosess som kalles desensitivisering. Ved hjelp av denne teknikken, leger gradvis administrere en liten mengde av medikamentet. Over tid øker de denne dosen i små trinn, noe som tillater pasientens kropp for å bygge opp en toleranse overfor penicillin.

Medisin og piller som forårsaker kløe

Kløe som en bivirkning

Folk som tar legemidler må lese nøye instruksjoner og informasjon om medisinen før de starter noen løpet av behandlingen. Problemer å være klar over er: de riktige ganger for å ta medisiner (før eller etter mat), mulige interaksjoner med andre legemidler eller urter som brukes og mulige bivirkninger av medisinen. Kløe er en ubehagelig reaksjon som er forårsaket av mange medisiner.

Penicillin og sulfonamider

Kløe ofte forekommer som en følge av en allergisk reaksjon. Penicillin og sulfonamider er to av de vanligste antibiotika som brukes i dag, men en betydelig andel av befolkningen er allergisk mot dem. Reaksjoner på denne allergien kan være ganske alvorlig, men for de fleste allergiske mennesker kløe er den første indikasjonen på at en allergi er til stede. Pasienter bør nøye overvåke eventuelle kløe effekter når du tar penicillin og sulfonamider. Dersom allergi ikke er identifisert, og disse medikamentene administreres en gang, kan den neste reaksjonen være mye mer alvorlig.

Isoniazid

Isoniazid tas som en tablett eller en sirup til å behandle tuberkulose og hemme utviklingen av tuberkulosebakterier hos personer som har vært i kontakt med noen som har tuberkulose. Isoniazid er en sterk medisin og blant de mange advarsler og bivirkninger av isoniazid er kløende utslett. Farmasøyter og leger advarer alle som tar Isoniazid og opplever noen bivirkning, inkludert kløe, å umiddelbart kontakte lege, slik at fortsatt bruk av stoffet kan bli nøye overvåket.

Overforbruk av vitamin A

Av spesiell notatet er kløe som kan oppstå fra å ta store doser av vitamin A. Med populariteten til vitamintilskudd som helse hjelpemidler, mange mennesker ikke vurdere de negative virkningene som bruken av disse vitaminer kan forårsake. Du kan få for mye av en god ting når det gjelder vitaminer, og resultatet er hypervitaminosis, en overdose av vitamin. Overforbruk av vitamin A kan føre til toksisitet som kan føre til, blant mange andre bivirkninger, kløe og flassende hud. Hypervitamintosis av vitamin A behandles ved å stoppe bruken av vitamin. Heldigvis er bivirkninger av vitamin A overforbruk nesten alltid reversert.

Viktigheten av Awareness

Forbrukere og pasienter må ta ansvar for egen helse, og dette inkluderer å forske på medisiner som de er foreskrevet. En ansvarlig person vil nøye merke til de riktige doser og ganger at hun er ment å ta henne medisiner og vil være oppmerksom på eventuelle bivirkninger, som for eksempel kløe, slik at det kan rapporteres til legen hennes. Pasient årvåkenhet i å identifisere bivirkninger kan, i slutten, bistand helsepersonell i å holde henne frisk.

Slik behandler Impetigo

Slik behandler Impetigo


Brennkopper er en smittsom hudinfeksjon preget av dannelse av blemmer eller sår på visse områder av kroppen, inkludert ansikt, armer, bagasjerommet, ben og til og med baken. Denne typen infeksjon er vanligvis forårsaket av stafylokokkbakterier, men kan også være forårsaket av Gruppe A Streptokokker bakterier. Impetigo ofte påvirker spedbarn eller små barn, og er ikke en alvorlig hudsykdom. Det er lett å behandle og ofte bare går bort av seg selv. Spesifikke behandlinger for impetigo bestemmes av barnets alder, alvorlighetsgraden av den tilstand, i løpet av tilstanden og barnets evne til å tåle bestemte medikamenter.

Bruksanvisning

•  Hold den infiserte området rent. Riktig hygiene er en av de viktigste behandlinger for impetigo. Dette er stort sett gjelder for milde tilfeller, der bare små områder av huden er rammet. Lett vask av området med en antibakteriell såpe og varmt vann vil bidra til å rense overflaten av lesjon og fremmer også enkel fjerning av jordskorpen. Når skorpen er av, vil det være lettere for det antibiotiske medisiner for å trenge inn på innsiden av lesjonen, som fører til en raskere prosess for helbredelse. Etter lesjonen er ordentlig renset og behandlet, forsegle den lett med en steril kompress for å holde den beskyttet.

Påfør litt aktuell antibiotika medisiner på barnets hud. For mindre tilfeller av brennkopper, er antibiotika salver som mupirocin (Bactroban) og fucidic syre foreskrevet. Disse aktuelle antibiotika er vanligvis brukes 3 ganger om dagen, rett til lesjonen. Søknaden er kontinuerlig i flere dager, selv etter at de infiserte området helbreder. Sørg for å vaske hendene grundig etter påføring av salve for å hindre forurensning.

Overvåk planen av barnets muntlige medisiner. Muntlig medisiner er ofte foreskrevet av leger hvis infeksjonen er utbredt (for eksempel alvorlige tilfeller av impetigo contagiousa), mer alvorlige (for eksempel munnskurv - den mest alvorlige typen impetigo) og hvis lesjonene er ikke lenger reagerer på aktuelle antibiotika. Forskrivning av antibiotika i stor grad være avhengig av omfanget av barnets impetigo og også avhengig av eventuelle allergier og eksisterende helsemessige forhold barnet ditt kan ha. Flucloxacillin påføres innen 7 dager, blir ofte foreskrevet for å lindre alvorlige tilfeller av brennkopper. Antibiotika medisiner som penicillin og cefalosporiner er også gitt. Hvis barnet ditt har allergiske reaksjoner på penicillin, andre antibiotika foreskrevet inkludert erytromycin og relaterte medisiner som azitromycin (Zithromax) og klaritromycin (Biaxin).

Lær barnet ditt, og hele husholdningen de riktige teknikker for å unngå forurensning. Håndvask er den desidert enkleste og mest effektive metoden for å forebygge smittespredning. Antibakteriell såpe er den ideelle såpe til bruk for prosessen. Du bør også sørge for at ingen blir deler samme sengetøy, håndklær og andre husholdningsartikler med din infisert barnet å hindre noen fra å bli smittet. Også holde deg barnets negler kort til å redusere sin sjanse til å skrape området og spre smitte på andre deler av kroppen hans og til andre.

Kontakt legen din umiddelbart dersom følgende skjer: barnet ditt har feber, barnets impetigo lesjoner viser ekstreme tegn til misfarging, lesjoner blir svært øm å ta på eller er betent, eller lesjonene bli svært smertefullt.

Tips og advarsler

  • Ved administrering av barnets medisiner, fullføre hele behandlingsforløpet, selv om han viser tegn til helbredelse. Ikke forsøk å stoppe behandlingen tidlig med mindre instruert av legen din.
  • Diaré er en vanlig bivirkning av muntlige antibiotika medisiner. Gå til legen din med en gang hvis barnet opplever en slik tilstand.

Hva er en PCN allergi?

Hva er en PCN allergi?


Penicillinallergi, ofte referert til som PCN eller PEN allergi, er en vanlig medisinering allergi. Penicillin er den mest vanlige antibiotika foreskrevet for bakterielle infeksjoner. Ifølge Mayo Clinic, "Penicillin allergi er en overreaksjon av immunsystemet til penicillin og beslektede antibiotika."

Mild Reaction

En allergisk reaksjon på penicillin kan produsere mild til livstruende symptomer. Symptomer på en mild reaksjon inkluderer kløende hud, elveblest og angioødem (hevelse i lepper, ansikt eller tunge), ifølge Mayo Clinic.

Livstruende reaksjon

Anafylaktisk (livstruende) reaksjon utvikler vanligvis bare minutter etter penicillin eksponering. Mayo Clinic bemerker at symptomene på en livstruende reaksjon på penicillin inkluderer pustevansker, hvesing, svimmelhet, lavt blodtrykk og hevelse i halsen.

Risiko

Du kan ha høyere risiko for penicillinallergi hvis du har blitt diagnostisert med HIV eller cystisk fibrose.

Diagnose

Diagnose av penicillinallergi er vanligvis bestemmes av helsepersonell, som kan administrere en hudtest. En hud testen består av å injisere penicillin i en individuell og ser etter tegn på en penicillin reaksjon.

Behandling

Behandling for penicillin anafylaksi inkluderer en injeksjon av adrenalin. Ifølge Medline Plus, adrenalin (adrenalin) bidrar til å opprettholde vitale tegn og regulere pusten din. For en mild reaksjon, så som elveblest, kan et antihistamin anbefales.

Hvordan behandle en penicillinallergi

Penicillin er et antibiotikum som er avledet fra soppen Penicillium brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner som gonoré. Noen mennesker, men er allergisk mot penicillin. En allergisk reaksjon påvirker mage-tarmkanalen, lunger, hud og nese. Når allergi er forlenget og ikke behandles, kan det føre til respiratorisk distress. Ved å ta medisiner under, kan du med hell behandle en allergisk reaksjon på penicillin.

Bruksanvisning

•  Ta albuterolsulfat tabletter. Dette stoffet er en bronkodilatator som åpner lungene "airways, lindrende din kortpustethet forårsaket av en allergisk reaksjon på penicillin. Anbefalt dosering er 2 milligram hver 12. time.

Få en adrenalin injeksjon. Adrenalin er en type adrenalin som umiddelbart kan åpne puste rør når det injiseres i musklene. Stoffet avlaster allergisk reaksjon og raskt gjenoppretter pusten din tilbake til det normale. Injisere 0,3 ml adrenalin med en EpiPen auto injektor i lårmusklene.

Ta en muntlig antihistamin som Benadryl. Antihistaminer nøytralisere effekten av den kjemiske histamin som er ansvarlig for de fleste penicillin allergi symptomer som trange luftveier og hudirritasjoner. Ta 50 milligram Benadryl tre ganger daglig eller som foreskrevet.

Ta et kortikosteroid. Kortikosteroider som Deltasone reduserer betennelse i dine respiratoriske bronkiolene (luftveis grener i lungene). Ta en 60 milligram tablett daglig, helst sammen med mat.

Få penicillin desensitivisering. I denne behandlingen, er du utsatt for små mengder av penicillin hver to minutter, som gradvis svekker kroppens følsomhet for antibiotika for en kort stund. Denne metoden vil tillate deg å få full injeksjon av penicillin uten en allergisk reaksjon. Det gjøres bare hvis penicillin er absolutt nødvendig. Bare en lege bør gjøre dette behandlinger, fortrinnsvis i hvor du kan nøye sykehuset.

Tips og advarsler

  • Forsøk aldri å behandle en allergisk reaksjon på penicillin alene. Alle medisiner som er nevnt ovenfor er reseptbelagte medisiner. Ta kontakt med din lege hvis du opplever noen form for allergi.

Effekter av Penicillin

Effekter av Penicillin


Penicillin er en form for antibiotikum stand til å inhibere vekst av andre organismer. Penicillin ble oppdaget i 1928 av Alexander Fleming etter dyrking Staphylococcus aureus og merke sin hemming av ukjente sporer. Siden den gang har mer enn 3000 antibiotikatyper blitt oppdaget. Antibiotika er dannet av mikroorganismer, planter og dyr, men bare en liten prosentandel av dem brukes i medisin. Penicillin er i en kategori kalt beta-laktamer, og det er en av de eldste brukte antibiotika.

Struktur

Penicillin antibiotika er dannet fra de kovalente bindinger av aminosyrene cystein og valin. Den mest potente av penicillin antibiotika klassen er penicillin G. Selv om det er den sterkeste av derivatene, den har svakheter som andre penicillin klasser. Disse antibiotika er bare sterke mot gram positive bakterier, absorbere dårlig inn i blodstrømmen og enkelte bakterier har utviklet enzymer som inaktiverer stoffet. Overforbruk av penicillin er en grunn til at selv en svært effektiv antibiotika mister potensen.

Virkningsmekanisme

Penicillin antibiotika er effektive mot bakterier gjennom reaksjoner som hemmer veksten av mikrobenes celleveggen. Når bakteriene ikke klarer å lage en skikkelig dannet cellevegg, væsker er i stand til å gå inn i cellen slik at den sprekker. Dette er den virkemåte som brukes av penicillin til å ødelegge bakterier i den menneskelige kroppen.

Mekanisme

Gram-positive bakterier har en tykk cellevegg som hovedsakelig består av cellulose og sukker-enheter. Den cellulose og polysakkarider er kryssbundet for å danne en maske med en solid ryggrad. Før bakteriene er i stand til å lage ryggraden mesh, hemmer penicillin enzymet som katalyserer reaksjonen, og erstatter den endelige forbindelsen med en defekt aminosyre. Utskiftningen er irreversibel, slik at bakterien cellen ikke er i stand til å beskytte den indre cellestruktur fra osmotisk trykk. Vann strømmer inn i cellen, celleveggen sprekker og cellen blir ødelagt. I tillegg, siden animalske og humane celler ikke har en cellevegg, penicillin bare påvirker bakterier og ikke verten.

Resistance

Bakterieceller mutere ofte, så oppfinnelsen av penicillin har skapt resistente stammer av bakterier. Bakterier har utviklet penicillinaser, enzymer som ødelegger obligasjonen i den aktive ring av penicillin gjør den inaktive. Tilpasningen av bakterier mot penicillin har også gjort noen bakterier som er resistente mot andre typer antibiotika i tillegg.

Allergier

Anslagsvis 300 til 500 mennesker dør hvert år av penicillin allergi. Pasienter som er allergiske mot penicillin erfaring anafylaktisk sjokk, en akutt tilstand som forårsaker blodtrykket å slippe, luftveisbetennelse og en svak puls. Reaksjonen er fra penicillin-binding til immun-reseptorer i kroppen og utløsning av en IgE-mediert betennelsesreaksjon.

Reaksjoner på Augmentin

Augmentin er en del av penicillin medisin gruppe. Penicillin medisiner er foreskrevet for å stoppe vekst og til å drepe bakterier i kroppen. Penicillin medisiner er beryktet for å forårsake allergiske reaksjoner. En pasient tar Augmentin bør oppsøke lege umiddelbart hvis noen av følgende bivirkninger oppstår.

Hudreaksjoner

Allergiske hudreaksjoner kan inkludere rød og kløende hud med elveblest eller blemmer. Huden kan flasse eller synes løsere enn normalt. Dessuten kan huden vises blek eller skjellete. Noen ganger røde lesjoner med en lilla-farget sentrum kan vises.

Fordøyelsessymptomer

Allergiske reaksjoner på Augmentin kan forårsake magekramper, oppblåsthet, dårlig fordøyelse, kvalme, diaré og oppkast. Dessuten bør man være bekymret hvis vannlating bli betydelig redusert eller hvis vannlating er smertefullt. I tillegg urin som vises skyet, blodig eller mørkere enn normalt kan indikere et problem. Hvis avføring lysere enn normalt, leire-farget, svart eller blodig, kan en reaksjon være forekommende.

Kardiovaskulære symptomer

Enkeltpersoner som tar Augmentin bør kontakte lege dersom de opplever brystsmerter eller tetthet. Også en rask eller uregelmessig hjerterytme kan være grunn til bekymring.

Hevelse

Allergiske reaksjoner på Augmentin kan føre til hevelse å skje over hele kroppen. Den kjertler, føtter, ben, ansikt, øyelokk, hånd og selv kjønnsorganer kan hovne opp. Den farligste typen hevelse oppstår når leppe og tunge hevelse hindrer luftveiene.

Smerte

Enkeltpersoner som tar Augmentin burde se lege hvis de opplever smerte mens du tar denne medisinen. Smerte kan påvirke ryggen, siden, magen og bena. Dessuten kan de ledd og muskler verke.

Andre Allergiske symptomer

Andre symptomer på bekymring inkluderer feber, frysninger, svimmelhet, hodepine, kortpustethet, piping i brystet, ekstrem tretthet, kramper, uvanlig utflod, unormal blødning, munnsår, svelgeproblemer, gulfarging av øyne og hud, angst og alvorlige søvnproblemer.

Symptomer på Penicillin Allergi

Penicillin er en av de mest vanlige foreskrevne antibiotika og anvendes for mange forskjellige grunner. Det er også den vanligste årsaken til narkotika allergier. En allergi mot penicillin vanligvis oppstår blant unge voksne, men det kan skje når som helst alder. Symptomene vil variere fra person og kan være så moderate som utslett, eller så alvorlig som tap av bevissthet.

Årsak of Allergy

Den allergiske reaksjonen oppstår fordi kroppens immunsystem overreagerer på penicillin, noe som resulterer i en myriade av symptomer.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på en penicillin reaksjon inkluderer elveblest, hevelse i lepper, tunge og ansikt. Pasienten kan utvikle elveblest eller hennes øyne kan klø.

Alvorlige symptomer

I sjeldne tilfeller vil mennesker lider av sever symptomer. Dette kan resultere i en anafylaktisk reaksjon som fører til pustevansker, tap av bevissthet og oppkast.

Skilt for alvorlige symptomer

Du kan være mer utsatt for lider av en alvorlig allergisk reaksjon hvis du noen gang har hatt elveblest vises umiddelbart etter å ha tatt penicillin eller har hatt et positivt resultat fra en penicillin allergi hudtest.

Behandling

Mange er foreskrevet antihistaminer eller kortikosteroider for å behandle sine penicillinallergi. Men i en nødssituasjon, kan en adrenalin skutt være nødvendig.

Allergiske reaksjoner på legemidler

Når noen individer tar legemidler til behandling av visse vilkår, kan kroppen lage en immunrespons mot medisinering. Når kroppen har en slik negativ respons, personen er sagt å ha en allergisk reaksjon på stoffet. Folk kan være allergisk mot alle forskjellige typer medisiner, og noen ganger virkningene kan være livstruende.

Årsaker

Antibiotika som penicillin og sulfa narkotika er blant de vanligste medikamenter som forårsaker allergiske reaksjoner hos mennesker. Andre medisiner som kan forårsake reaksjoner inkluderer barbiturater, antiepileptika, lokalanestetika, insulin og jod, som kan finnes i røntgenkontrastfarger.

Symptomer

En person kan ha en rekke forskjellige symptomer som et resultat av en medikamentallergi. Noen reaksjoner kan forårsake ubehag, slik som kløe, utslett, hevelse eller elveblest. Andre kan føre til at legemet for å gå inn i anafylaktisk sjokk. Anafylaksi er en plutselig, alvorlig reaksjon på et allergen som påvirker hele kroppen og kan føre til døden. Symptomer på anafylaksi inkluderer, men er ikke begrenset til, magesmerter, kvalme, pustevansker, rask hjerterytme eller unormal hjerterytme, forvirring, utydelig tale, blodtrykksfall eller besvimelse.

Identifikasjon

For å avgjøre om du har en legemiddelreaksjon, vil en lege vanligvis observere og vurdere symptomene du har. Noen ganger kan en hudtest kan anvendes for å bekrefte en diagnose. .

Behandling

Behandling for den allergiske reaksjon, avhenger av alvorligheten og dens symptomer. I milde tilfeller muntlig eller aktuelle antihistaminer eller kortikosteroider kan være effektive. Bronchodilators kan være nødvendig hvis det er problemer med å puste. I de tilfeller hvor allergi fører til at personen å gå inn i anafylaktisk sjokk, kan det være nødvendig epinefrin.

Forebygging / løsning

Hvis du mistenker at du kan ha fått en allergisk reaksjon på et legemiddel, må du kontakte legen din eller oppsøke legehjelp umiddelbart. Alltid la leger vet om tidligere medisinsk allergiske reaksjoner før du får behandling. Dette tillater dem å ta den beste beslutningen når gi omsorg for deg og kan redusere risikoen for å bli utsatt for den samme eller en lignende allergen i fremtiden.

Betraktninger

Hvis du er klar over at du har en legemiddelallergi, er det til din fordel for å bære denne informasjonen på din person til alle tider, i tilfelle det er stadig en nødsituasjon der du trenger legehjelp. Noen mennesker bærer halskjeder eller armbånd som inneholder denne informasjonen. Andre bære et kort som identifiserer eventuelle sykdommer og allergier.