Digidexo.com

Barnas Allergi Hjem Cures

Det er mange årsaker til barndommen allergier; fra familien kjæledyr til peanøtter, blir barn ofte utsatt for miljøfarer som kan forårsake kløende øyne, rennende nese, nysing, tungpustethet og verre. Når du oppdager den sannsynlige årsaken til barnets allergi, vil det være mye lettere å minimere sin eksponering mot den skyldige og behandle den effektivt.

Dyr

Familiens kjæledyr, spesielt katter, kan utløse barnets allergi på grunn av dander. Dander, eller død hud, frigjøres når dyra slikker seg selv og allergener i tørket spytt bli luftbårne, forårsaker problemer for mange barn så vel som voksne. Hvis mulig, bør kjæledyr tilbringer mesteparten av sin tid utendørs og bli utestengt fra en allergisk barnets soverom eller lekeområder. Dyr skal bades en gang i uken for å begrense allergener. Hvis alle forholdsregler er tatt, og et barn er fortsatt lider av alvorlig allergi, kan kjæledyret må flytte til et nytt hjem.

Støvmidd

Støvmidd er mikroskopiske insekter som trives i støvete omgivelser. Barn er ofte allergisk mot avføringen av støvmidd, som kan bli funnet på puter, møbler, gardiner, tepper og utstoppede dyr. Hold støvmidd i sjakk ved hjelp av vinyl for sengetøy og puter, vaske sengetøy, kaste tepper og gardiner ofte i veldig varmt vann og bruk støvsuger allergen-fangst poser. Unngå bruk av køyes og himmelsenger, som også tiltrekker seg støvmidd.

Mold

Mold allergi er forårsaket når en høy luftfuktighet gjør at mugg å vokse. For å hjelpe avverge allergi bidratt til å forme, måle luftfuktighet og kjøpe en avfukter å bruke daglig. Tillate frisk luft å sirkulere i rom ved å åpne vinduer eller bruke fans. Mold-kampene kommersielle produkter, samt skrubbing fuktige områder med en kombinasjon av blekemiddel og vann for å hindre sopp fra forming, kan også effektivt bekjempe mugg problemer i hjemmet.