Digidexo.com

Hva er Tegn og symptomer på ventil sykdom?

Hjertet er en slik viktig organ til resten av kroppen som når en tilstand påvirker hjertet kan det begynne å vise symptomer som normalt er forbundet med et bredt spekter av andre ikke-hjerte-relaterte problemer. Hvis du føler at du opplever symptomer som er en del av hjertet ventil sykdom så er det avgjørende å få undersøkt av en lege umiddelbart.

Breathing

Det er viktig å ta hensyn til eventuelle endringer i måten kroppen din fungerer, spesielt når det kommer til ditt hjerte og ventil sykdom. Ett av symptomene på ventil sykdom kan lett avfeies som en mindre alvorlig tilstand. Hvis du har problemer med å fange pusten etter selv mild fysisk aktivitet, så du kan være opplever et symptom på ventil sykdom. Dette kan også være tydelig når du prøver å legge seg ned. Hvis du synes det er vanskelig å få igjen pusten når du ligger nede, eller du trenger å sove i en delvis sittende stilling bare for å være i stand til å puste riktig, så kan du bli opplever symptomer på ventil sykdom.

Ør

Som du gå gjennom dine vanlige daglige aktiviteter du kan begynne å føle ør og finne deg selv å ha svimmelhet. Dette kan være tegn og symptomer på hjerte ventil sykdom. De kan også være ledsaget av besvimelse eller passerer ut uten noen åpenbar grunn. Dette er alvorlige symptomer, og du bør komme til en lege umiddelbart hvis du begynner å oppleve dem.

Rask hjerterytme

Den enkleste måten å beskrive følelsen av hjertebank eller en rask hjerterytme er at hjertet ditt føles som det slår så fort at det vil slå gjennom brystet. Du må kanskje av og til få igjen pusten på grunn av din rask hjerterytme, og det kan også føles som ditt hjerte er noen ganger hopper over en beat. Disse hjertebank kan være indikasjon på en rekke hjertelidelser, og en av disse betingelsene er hjerteklaffsykdom.

Ødem

Et annet vanlig symptom på hjerteklaffen sykdom er en tilstand som kalles ødem. Ødem er når anklene eller føttene begynner å svelle uten noen åpenbar grunn. Du kan også begynne å føle som om magen eller magen er hevelse i tillegg, og dette kan føre til en ubehagelig oppblåst følelse.

Vektøkning

Det er ikke uvanlig for folk som opplever symptomer på hjerteklaffsykdommer å ha perioder med rask og betydelig vektøkning. Personer med hjerteklaffsykdom kan få så mye som tre pounds i en 24 timers periode, selv om de ikke har endret sine matvaner. Konsekvent merke denne typen vektøkning bør rapporteres til lege umiddelbart.