Digidexo.com

Demens spesialitet opplæring

Demens spesialitet opplæring


En rapport nylig utgitt av det London-baserte Alzheimers Disease International (ADI) sier at antall personer med demens vil dobles innen 2030 og mer enn en tredobling innen 2050. Dette øker etterspørselen etter omsorgspersoner, sosialarbeidere og familiemedlemmer til å lære demensomsorgen beste praksis.

Fordeler

Delta på et seminar eller en konferanse i demensomsorgen gir deltakerne en forståelse av de ulike regelverk som eksisterer om dette mental svekkelse. Deltakerne lærer å effektivt kommunisere med pasienter som kan utvise forvirring, viser repeterende atferd og vise andre egenskaper som vanligvis forbindes med fremskridende demens.

Time Frame

Demens spesialitet opplæringsprogrammer varierer fra workshops som tar et par timer å fullføre til programmer som varer i flere uker eller lenger. National Council of Certified Demens utøvere tilbyr sertifisering i dette feltet; sin ett-dagers programmer finner sted i ulike områder av landet og tilbyr syv videreutdanning studiepoeng.

Opplærings gebyrer

Avgifter avhenger av lengden på programmet. Som i 2010, en-dags seminar med National Council of Certified Demens utøvere vanligvis koster ca $ 185,00. Husk å sjekke med din arbeidsgiver, da det kan dekke de fleste, om ikke alle, av dine treningsutgifter.