Digidexo.com

Foods Uten vitamin K

Den menneskelige kroppen krever en vanlig dose av en lang liste over vitaminer og mineraler for å fungere som det skal. En av disse er vitamin K, som faktisk kommer i tre syntetiske former. Alle av dem er gunstig i å bidra til en sunn kropp. Nitti mikrogram er nødvendig per dag for den gjennomsnittlige kvinne og 120 mikrogram er nødvendig for menn. Kjenne matvarer som inneholder vitamin K er viktig, men det er å vite matvarer som ikke inneholder det i det hele tatt. Dette er spesielt viktig når du prøver å planlegge en diett hvor vitamin K er en slags fokus.

Venison

Venison er en type kjøtt som kommer fra ville og farm-reist hjort. Den inneholder ingen vitamin K, men er en stor kilde til forskjellige B-vitaminer.

Shiitake sopp

Shiitake sopp er en velsmakende og sunn grønnsak som har vært antatt å øke levetiden, spesielt av kineserne, som bruker den i medisin. Vitamin K, men er ikke blant de nyttige næringsstoffer.

Solsikkefrø

Solsikkefrø er stor for en matbit hvis du er ute etter et løft av vitamin E. Vitamin K, vil imidlertid ikke bli funnet her.

Reker

Reker gjøre store forretter eller de kan brukes i en rekke hovedretter. Mens høy i protein, de mangler i vitamin K avdelingen.

Brown Rice

Brun ris er en stor kilde til fiber og visse andre mineraler. Enhver vitamin, herunder vitamin K, vil ikke bli oppnådd fra denne maten.