Digidexo.com

bleier seldkap

Hvordan kjøpe Adult bleier

Hvordan kjøpe Adult bleier


Kjøpe voksen bleier kan være ydmykende for noen, men hvis sett på på riktig måte og riktig skritt er tatt kan du lære å kjøpe voksen bleier uten å føle dum. Denne artikkelen tar sikte på å vise deg måter å kjøpe voksen bleier.

Hvordan kjøpe Adult bleier

Mål midje størrelse for å bestemme hvilken størrelse midje du har da dette vil avgjøre bleie størrelsen du trenger.

Finn ut om du er i stand til eller ønsker å kjøpe voksen bleier på nettet (har tilgang til en datamaskin og kredittkort) eller i en butikk.

Hvis du kjøper på nettet, så gå til en anerkjent nettsted for å kjøpe voksen bleier (dvs. bambinodiapers.com, xpmedical.com, etc). Hvis du bare eller kan ønske å kjøpe dem i butikken så gå til din nærmeste stoffet butikken som de vil bære voksen bleier. Jeg foreslår også å gå til et supermarked som har selv kassa hvis du ønsker å være diskret om det slik at du ikke trenger å forholde seg til en person sjekke deg ut.

Finn din størrelse på voksen bleier basert på midje størrelse du målt i trinn 1.

Hvis du er i butikken, gå til selv kassa linje hvis det er en tilgjengelig for å være diskret om det hvis det er mulig. Noen mennesker kan ikke ha mulighet til å være diskret eller omsorg for den saks skyld i så fall bare fortsette til kassa.

6. Når du sjekker ut, handle som om ingenting er galt eller utenom det vanlige. Voksen bleier er ingenting å skamme seg over, men for å unngå eventuelle nysgjerrige spørsmål fra kassen, bare prøve å late som om alt er normalt.

Hint

 • Bestem din midje størrelse før du kjøper voksen bleier for å få best mulig passform.
 • Ikke trekke lagt og unødvendige oppmerksomhet til deg selv hvis du går for diskresjon.
 • Legg baby pulver og baby kluter til kjøpet for å hjelpe med endring og diapering prosessen.
 • Ikke handle nervøs eller utenom det vanlige ellers vil det trekke oppmerksomhet til deg selv.

Hvordan lage din egen organiske bleie fløte

Har du noen gang lurt på om du gjør din bleie krem, men trodde det ville bare være for hardt eller for dyrt? Vel, tro om igjen. Her er en oppskrift for å komme i gang som ikke tar mye arbeid eller penger, og resultatene vil være så givende å vite at du bruker bare ferske, økologiske ingredienser for å lage en bleie krem ​​for din baby.

Hvordan lage din egen organiske bleie fløte

•  Legg urter og olje som du bruker i en glasskrukke. Dekk glasset tett med et lokk. Sett glasset på et varmt, solrikt sted i to uker. Du kan plassere glasset på et bord inne i et stort panoramavindu.

Etter to uker, sil blandingen i et vannbad. Hell blandingen i et stykke musselin eller cheesecloth og mens du holder kluten over vannbad klemme tett for å få ut all væsken.

•  Når all væsken siles ut i vannbad, varmes den over lav varme i ca en time.

La blandingen avkjøles helt før du håndterer, deretter press denne blandingen gjennom tøyet tilbake i vannbad.

For hver kopp olje tilsett 1/4 kopp bivoks og fortsette å varme blandingen til bivoks smelter helt.

Når bivoks har smeltet sjekk for ønsket konsistens ved å plassere en ss. av blandingen i fryseren i et par minutter. Legg mer bivoks hvis det er for myk. Tilsett mer olje hvis det stivner for mye.

Når du har ønsket konsistens kan du legge til valgfrie ingredienser som vitamin E olje eller lavendel.

8. Ha blandingen i små krukker til butikken.

Hint

 • Konsistensen av kremen skal være lett å spre seg, men fortsatt holder sin form.
 • Denne kremen er ikke bare for bleie utslett. Den kan også brukes som en leppepomade eller for å berolige sprukne albuer, knær, hender og føtter.
 • Hvis du bruker olivenolje, kjøpe en dyrere høyere klasse for å unngå en sterk oliven duft.
 • Hvis du bruker lanolin, kjøpe en medisinsk karakter som Lansinoh merkevare.
 • En is-te glasskrukke fungerer bra for soaking urter i oljen.
 • Hvis du bruker en is-te jar å suge urter i olje, bare bruke glasset til dette formålet, ikke bruk igjen for å lage te.

Slik Cure bleie utslett Naturligvis

Slik Cure bleie utslett Naturligvis


Det er ingenting verre enn en baby skriker av smerte og ubehag av en bleie utslett. Det er mange over disken og reseptbelagte medisiner som hevder å helbrede eller forebygge bleie utslett. Men det er også en enkel hjemme rette for at alle kan gjøre som har blitt brukt til å behandle bleie utslett. Dette er en praksis som sies å ha gått i arv gjennom generasjoner.

Slik Cure bleie utslett Naturligvis

Slik Cure bleie utslett Naturligvis

•  Forvarm en kjele på komfyren toppen på middels varme i 2-3 minutter.

Legg 1/2 kopp alle formål mel i skillet og rør rundt med en slikkepott til melet begynner å brenne og tar på seg en brun farge. Dette vil vanligvis ta tre eller fire minutter.

Fjern skillet fra ovnen etter at melet har brunet tilstrekkelig og avkjøl. Stekende av melet kan også utføres ved å plassere et lag av mel i en bakervarer panorere og setter pannen under broiler. Sjekk dette nøye og røre melet med få minutters mellomrom til den når ønsket farge.

Plasser svidd mel i en sandwich bag etter at den avkjøles.

Pat svidd mel på babyens tørre bunnen på hver bleie endring. Den fortsatte bruken av melet på babyens bleie utslett hjelpemidler i healing fordi melet skaper et alkalisk miljø. Dette hindrer bleie utslett fra forverring og gjør at den kan helbrede.

Hint

 • Hold en plast sandwich bag av svidd mel i bleie pose slik at du kan behandle din barnerumpe når du er borte fra hjemmet.
 • Hvis du ikke ser bedring i babyens bleie utslett etter bruk av svidd mel flere ganger ta kontakt med babyens lege.
 • Ikke bruk dette midlet på barn med mel eller gluten allergi, da dette kan føre til en trans-dermal reaksjon.

Hvordan behandle kroniske bleie utslett

I mange babyer bleie utslett kan bli et tilbakevendende tilstand som virker umulig å leges helt og holde i sjakk. Bleieutslett er forårsaket av en kombinasjon av faktorer - eksponering for bakterier i urin og avføring, langvarig kontakt med fuktighet, mangel på luft, og irritasjon fra kontakt med bleien. Å behandle kroniske bleie utslett, må foreldre eliminere eksponering for årsakene til bleie utslett og arbeide med sine barns barnelege å rydde opp utslettet en gang for alle.

Hvordan behandle kroniske bleie utslett

•  Ring babyens barnelege. Han kan være lurt å se babyen din eller foreskrive en antibiotika eller steroid krem ​​for å behandle ditt barns spesielle kroniske bleie utslett. Imidlertid kan de vanligste kroniske bleie utslett behandles og løses ved å følge disse trinnene hjemme.

•  Bruk riktig størrelse bleie for spedbarn. Bleier som er for stramme gni på babyens sensitiv hud og irriterer den, slik kronisk bleie utslett vanskelig å helbrede.

Endre ditt barns bleier ofte for å begrense eksponering for urin og avføring, spesielt når hun lider av kronisk bleie utslett. Når du skifter bleier, bruke bomull baller og varmt vann for å rense spedbarn. Tørk barns hud helt med vaskekluter før du setter en ny bleie på. Holde babyens hud tørr er viktig å behandle kroniske bleie utslett.

Bruk bleie utslett salver til behandling av kronisk bleie utslett. Disse salver bidra til å holde urin fra å komme i kontakt med spedbarnets bunnen ved å skape en tetning mot fuktighet. Før påføring av salven, gjøre visse sin bunn er helt tørt. Da gjelder det rikelig på områder hvor bleie utslett er sannsynlig.

Bare vaske babyen i mild baby såpe. Andre såper kan være for slipemiddel og irritere et barns hud. Vask aldri et spedbarn mer enn en gang om dagen, da dette kan tørke ut huden hans og gjøre behandling av kronisk bleie utslett vanskeligere. Tørk alltid et barns hud grundig etter bading for å bidra til å rydde opp kronisk bleie utslett.

La babyens bunn luft ut hver dag, spesielt når hun har kronisk bleie utslett. Plassere henne på et vanntett pad og fjerne henne bleie. Innarbeide dette i sitt daglige "magen tid" eller noen annen del av dagen. La henne sensitive bunnen litt luft bidrar til å eliminere den konstant eksponering for fuktighet og bakterier som ofte forårsaker kroniske bleie utslett.

kontakte sin barnelege igjen og planlegge en avtale om, etter at du har prøvd alle disse trinnene, viser barnets kroniske bleie utslett fortsatt ingen tegn til bedring. Spedbarn kan ha en av de sjeldnere typer kroniske bleie utslett som krever reseptbelagte medisiner og salver.

Hint

 • Spør babyens barnelege for sine anbefalinger om de beste merkene av babyen såpe og bleie utslett salve for å hindre bleie utslett.
 • Barn maismel kan også brukes til å holde et spedbarn tørrere og hindre bleieutslett.
 • Hvis barnet ditt lider av kronisk bleie utslett, vekke ham i natt å endre hans bleie. Langvarig natten kontakt med urin i sin bleie forverrer bleie utslett enda mer.
 • Bruk aldri baby kluter på et spedbarn med kronisk bleie utslett. Baby kluter kan irritere noen spedbarn 'huden og gjøre utvinne fra kroniske bleie utslett enda vanskeligere. Bruk bomull baller og varmt vann under bleie endringer i stedet.
 • Hvis et spedbarn hud er ikke helt tørr før du påfører bleie utslett salve, vil salven faktisk felle som fuktighet og forårsake bleie utslett i stedet for å forebygge det.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

De fleste spedbarn vil oppleve bleie utslett på enkelte punkt i sitt første år av livet, og de fleste foreldre med babyer med bleie utslett ville gjøre noe for å hindre at det skjer igjen. Bleie utslett kan være ganske ubehagelig for et spedbarn, ofte forlater ham irritabel og masete. Til tross for hvor vanlig bleie utslett er, er det flere måter å forebygge bleie utslett hos spedbarn, forlater barnet og foreldre glad og sunn.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

•  Pass alltid på at du bruker riktig størrelse bleie for spedbarn. Bleier som er for stramt vil gni på babyens sensitiv hud og irritere den, slik at forekomsten av bleie utslett mer sannsynlig.

Endre ditt barns bleier ofte for å begrense eksponering for urin og avføring. Når du skifter bleier, bruke bomull baller og varmt vann for å rense spedbarn. La barns hud tørke helt før du setter en ny bleie på. Holde en babyens hud tørr er viktig å forebygge bleie utslett.

Vask bare babyen med mild baby såpe. Andre såper kan være for slipemiddel og irritere et barns hud. Vask aldri et spedbarn mer enn en gang om dagen, da dette kan tørke ut huden hans og legge til rette for bleie utslett. Tørk alltid et barns hud grundig etter bading for å hindre bleie utslett.

La din spedbarnets bunnen luft ut hver dag. Plassere henne på et vanntett pad og fjerne henne bleie. Du kan innlemme dette i sitt daglige "magen tid" eller noen annen del av dagen. Utsette et barns sensitive bunn til luft bidrar til å eliminere irritasjon på grunn av fuktighet og forhindrer bleie utslett.

Bruk bleie utslett salver under bleie utslett bidra til å holde urin fra å komme i kontakt med et barns bunnen. Før påføring av salven, gjøre visse sin bunn er helt tørt. Deretter gjelder det rikelig på områder hvor bleie utslett er sannsynlig.

Hint

 • Spør babyens barnelege for sine anbefalinger om de beste merkene av babyen såpe og bleie utslett salve for å hindre bleie utslett.
 • Barn maismel kan også brukes til å holde et spedbarn tørrere og bidra til å hindre bleieutslett.
 • Baby kluter kan irritere noen spedbarnets hud og bistand i forekomsten av bleie utslett. Bruk bomull baller og varmt vann under bleie endringer i stedet.
 • Hvis et spedbarn hud er ikke helt tørr før du påfører bleie utslett salve, salven faktisk vil felle som fuktighet og hjelpe forverre bleie utslett i stedet for å forebygge det.

Hvordan bruke bleier til arbeid

Mange mennesker lider av inkontinens og iført bleier til arbeid er en fin måte å skjule og håndtere problemet. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker rundt deg er iført bleier til å fungere. Markedet for voksen bleier er i sterk vekst etter hvert som flere og flere arbeidere er å snu til iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker, som for eksempel inkontinens. Du kan ha perks og fordeler med å bruke bleier å arbeide uten alle på kontoret å vite at du gjør det. Hvordan du går om iført bleier til å jobbe den enkleste måten trenger?

Hvordan bruke bleier til arbeid

Velg tykkere bleier som vil gi bedre beskyttelse som Abena eller Molicare. Dette vil bidra til å forhindre lekkasjer som kan være pinlig når iført bleier til å jobbe for inkontinens.

Bruk mørke farger. Mørke farger vil bedre kamuflasje som du er iført bleier til å fungere. I tillegg mørke farger har en tendens til å gjøre folk ser tynnere. Du får både fordeler.

Bruk en undertrøye eller lys t-skjorte under kjolen bluser og skjorter. Brette skjorten i, og det vil skjule at du er iført en voksen bleie å jobbe når du bøyer deg over.

Ta en ekstra voksen bleie med deg å jobbe. Dette vil hjelpe i nødstilfeller. Dette vil hindre deg fra å måtte tilbringe dagen i et rot når du er iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker.

Vær selvsikker. Alle har problemer som de må forholde seg til på en daglig basis. Hvis du er bekymret for andre vil legge merke til deg iført bleier til å fungere, vil det gjøre hele situasjonen mer merkbar. Hvis du er selvsikker, vil ingen engang merke til at du har på en voksen bleie.

Hvordan lage bleie utslett krem ​​med bivoks

Den røde utslett som babyer og småbarn komme som en reaksjon på fuktighet kan variere fra mild og ubemerket av barnet til alvorlig, sint utseende og smertefull. Bleie utslett kremer inneholder oftest sink oksid, som når slathered på huden, fungerer som en barriere mot fuktighet. Du kan kjøpe bleie utslett kremer og salver, men du kan like gjerne lage din egen med beroligende bivoks.

Hvordan lage bleie utslett krem ​​med bivoks

•  Fyll en kasserolle omtrent halvveis med vann og sette den på ovnen for å koke.

Kombiner 3 ½ oz. olivenolje og 1 oz. bivoks i en glassbolle som er varmebestandig.

Senk varmen slik at vannet i kasserollen er ikke lenger koking, men forblir på et oppkok. Plasser glassbolle på toppen av kjelen (eller inni det hvis du har plass).

Omrør oljen og bivoks blandingen inntil den har smeltet bivoks.

Ta olje og bivoks blandingen vekk fra kokende vann (bruk grytekluter for å unngå å brenne deg), og la den avkjøles litt.

Bruk en visp for å blande i ½ oz. sinkoksyd. Du kan finne denne forbindelsen i en salve eller pulverform på apoteket.

•  Oppbevar avkjølt bleieutslett fløte i en glasskrukke som er utstyrt med et tett lokk.

Hvordan bleie utslett behandlinger

Hvordan bleie utslett behandlinger


Legge merke til et rødt utslett på babyens myk, sart hud kan være alarmerende, men det er ingen grunn til bekymring - bleie utslett er svært vanlig. Våte eller skitne bleier gni mot babyens hud er vanligvis årsaken til bleie utslett. Eksisterende utslett kan forverres hvis bakterier eller gjær er lov til å sette inn. Unngå alle bleie utslett er umulig, men det er ting du kan gjøre for å avlaste dem raskere og minimere sjansene for barnet ditt å få dem.

Hvordan bleie utslett behandlinger

•  Rengjør babyen godt med en myk vaskeklut fuktet med varmt vann hver gang du endrer henne bleie. Når du er ferdig, forsiktig klapp området før det er tørt.

En tung krem laget av sinkoksyd skal brukes for eksisterende utslett. Når utslettet klarner opp, bruke en lettere krem ​​for å gi din barnerumpe noe fuktighet, noe som vil bidra til å forhindre nye utslett.

Endre babyens bleie ofte vil bidra til å holde området tørt og rent. Dette vil vanligvis være annenhver time eller litt lengre for eldre babyer.

Mat allergi kan forårsake utslett også. Hvis du oppdager et utslett som ser ut som en rød ring på barnerumpe, eksperimentere med maten du mater barnet til å identifisere hvilken mat det kunne være. Når funnet, fjerne mat fra barnets kosthold.

Hvis du etter alle forsøk, er der fortsatt utslett, se barnelege for å avgjøre om en resept krem er nødvendig.

Hint

 • Hvis, sammen med utslett, har barnet ditt tegn på en sykdom, ta kontakt med barnelege umiddelbart.
 • Et annet merke av engangsbleier eller en annen størrelse kunne løse problemet ved å forårsake mindre friksjon på babyens hud.
 • Vask tøybleier to ganger, ved hjelp av eddik, for å bidra til å fjerne noe som kan føre til utslett.
 • Noen foreslår å bruke hydrokortison krem ​​for alvorlige utslett, men langvarig bruk kan skade babyens sensitiv hud. Du bør snakke med en barnelege før du prøver dette.

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler


Bleie utslett er en svært vanlig type irriterende dermatitt som først og fremst påvirker babyer. Mens det er mange over mot bleie utslett behandlinger tilgjengelig, mange mennesker foretrekker å bruke naturlig rettsmidler på babyens sarte hud. Ikke bare er kjemisk naturlig bleie utslett behandlinger gratis, de kan også være mye billigere.

Hvordan behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

•  Hindre bleie utslett fra å bli alvorlig ved å holde området rent og tørt. Bleie utslett oppstår når huden blir irritert fra langvarig eksponering for urin og kjemikalier i engangsbleier. Den beste måten å hindre den fra forming i første omgang er å ofte endre skitne bleier. Når du endrer babyens bleie la huden litt tid å tørke ut i frisk luft før du setter på en ny bleie. Avstå fra å bruke babypudder. Mens ja, vil babypudder absorbere ekstra væsken, maisstivelse som den er laget av fremmer veksten av visse typer av gjær som kan føre bleieutslett. Hvis fuktighet er et problem, forsiktig tørke området med en myk klut før hver bleie endring.

Beskytt babyens hud. For den vanlige tilfelle av irritasjonsbleieutslett, å beskytte huden mot ytterligere irritasjon er den beste behandling. Dekke babyens hud med en barrierekrem. Du kan bruke butikken kjøpte sink oksid bleie utslett kremer, men hvis du foretrekker noe mer naturlig kan du lage en hjemmelaget bleie utslett salve av lanolin og calendula olje. Du kan finne lanolin i baby omsorg delen av de fleste butikker. Det er tradisjonelt brukt for å beskytte brystvortene ved amming mødre fra chaffing. Calendula olje kan kjøpes i helsekostbutikker og vitamin butikker.

Hvis du har mistanke om at babyens bleie utslett er forårsaket av gjær, den eneste måten å virkelig kurere det er å bli kvitt infeksjonen. Ofte gjær bleie utslett kan kureres hjemme ved å bruke vanlig, økologisk yoghurt. Yoghurt har antibiotika og soppdrepende egenskaper. Det vil bero babyens hud og drepe gjær på samme tid. Påfør romtemperatur yoghurt til bleieområdet med hver endring for å klare opp bleie utslett som er forårsaket av gjær.

Hint

 • Skulle babyens bleie utslett fortsette å bli verre, sprekker eller blø, kontakt hans / hennes barnelege umiddelbart. Noen ganger alvorlig bleie utslett krever anti-sopp behandlinger eller antibiotika for å kurere.

Naturlig salve for bleie utslett

Naturlig salve for bleie utslett


Bleie utslett er noe nesten alle barn får på et eller annet tidspunkt. Det er mange salver på markedet for å behandle bleie utslett, men du ønsker noe spesielt for din baby. Noe naturlig. Mange foreldre søker naturlige produkter for sine barn. Hvorfor betale høye priser for boutique "naturals" når du kan lage din egen naturlige baby-produkter akkurat som hjemme? For en fantastisk måte å sikre at det du bruker på barnet ditt har ingenting, men de mest rene og naturlige ingredienser.

Årsaker til bleie utslett

Den vanligste årsaken til bleie utslett er våte eller skitne bleier, kombinert med bleie gnaging. Komponenter av urin er brutt ned av babyens avføring, noe som skaper ammoniakk. Når babyen beveger seg, bleier gjøre også, forårsaker gnagsår. Den gnaging bryter ned babyens hud akkurat nok til at ammoniakk og bakterier til å forårsake betennelse.

Tro det eller ei, de såkalte milde salver, kremer, såper, våtservietter, og selv vår vaskemiddel kan irritere søt babyens hud. De fleste kommersielle produkter inneholder parfyme, fargestoffer, vaskemidler og andre kjemikalier. Fakta: Kommersielle såper og rensemidler inneholder løsemidler. Ikke bra for noen!

En annen vanlig årsak til bleie utslett er gjær. Babyer kan få gjær infeksjoner i bleieområdet. Gjær trives i varme, fuktige miljøer.

Behandling

Bleie utslett kan behandles lettere enn du tror. Tar dine signaler fra Mother Nature kan være det beste løpet av behandlingen. First off, tenk på hvilke produkter du bruker på barnerumpe. Endre måten du endre babyens bleie kan utgjøre hele forskjellen.

Bruk naturlige produkter på barnet ditt når det er mulig. Naturlige baby-produkter er allment tilgjengelig. Du kan også lære å lage din egen naturlige bleie utslett salver og andre remedier. De naturlige salve, salve og balsam oppskrifter inkludert i denne artikkelen er enkle å lage.

Bytt fra engangsbleier til tøy diapers.Use en bleie tjeneste eller kjøpe din egen. Når du hvitvaske tøybleier, være sikker på å doble skylling. Legg en halv kopp hvit eddik til vaskeriet for å bryte ned ammoniakk og andre irritanter.

Bruk en mildere såpe for baby. Sjekk din lokale helsekost butikk, co-op eller bondens marked for naturlig geitemelk såpe. Geitemelk har en pH nesten identisk med menneskelig hud og har beroligende egenskaper. Geitemelk såpe med havregryn er enda bedre.

Slutt å bruke kommersielle baby kluter. Bruk varmt vann og en myk klut, eller lage din egen naturlige våtservietter.

Fresh Air

Siden bleieutslett og gjær trives i et varmt, fuktig bleie, la oss fjerne det, i hvert fall for en liten stund. Hver gang du endrer din baby, la bleie off i 10 til 15 minutter hvis du har tid. La babyens sår nederst lufttørke. Selv Ben Franklin trodde på luft bad.

La babyen ligge på håndklær eller noen tøybleier uten bleie på i 20 minutter to eller tre ganger om dagen. Baby vil elske friheten til å være sans klær, og luften på babyens hud er en av de beste midler for å rydde opp fuktrelaterte utslett. Ikke la barnet få kjølt.

Gjør deg klar

Opprette naturlige baby-produkter er ganske enkel. Hvis du kan følge en oppskrift, kan du lage din egen bleie utslett behandlinger i ditt eget kjøkken. Alle ingrediensene kan finnes på din lokale helsekost butikk, bondens marked, co-op eller online. Du trenger et vannbad, et glass eller rustfritt stål bolle, måle kopper og måleskjeer, en blanding skje, rent glass med barnemat med lokk, en ren marshmallow container, stor, eller en tom babyen tørk container, zip lock baggies, og til slutt, en mat-skala som har unse målinger. Til riktig kalibrere skalaen, sørg for å veie en tom kopp eller bolle som du vil bruke for veiing ingredienser. Bare plassere den tomme kopp eller skål på skalaen og sett skala til null. Når du legger til ingredienser til det du vil ha vekten av ingrediensen bare. Ikke koppen eller bolle.

Oppskrifter

Lavendel bleie Balm

1 oz. shea butter
1/2 oz.virgin olivenolje
1/2 oz. søt mandelolje
2 dråper lavendel eterisk olje

Kombiner shea smør, olivenolje og mandelolje i et vannbad. Rør til godt blandet og smeltet, men ikke kokende. Avkjøles litt og tilsett lavendelolje. Hell over i et rent glass babymat jar.

Ingen av Din Bivoks bleie salve

1 oz. bivoks
3 1/2 oz. virgin olivenolje
1/2 oz. sinkoksyd

Smelt bivoks i et vannbad. Legg olivenolje og rør godt. Fjern fra varmen. Enten visp eller bruk en håndmikser til å blande i sink oksid. Avkjøl og satt i glasskrukke.

Herbal baby Salve

1/2 kopp søt mandelolje eller virgin olivenolje
2 eller 3 dråper lavendelolje
2 eller 3 dråper melaleuca olje (også kalt tea tree olje)
4 ss. destillert vann

Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Hell over i en glasskrukke.

Naturlige Våtservietter til baby

1/4 kopp virgin olivenolje
2 kopper destillert vann
3 eller 4 dråper lavendelolje
En rull med myke papirhåndklær, halvert med papp kjerne fjernet
Ren marshmallow beholder med lokk, eller tom babyen tørke container

Hell olivenolje og destillert vann i marshmallow beholderen eller babyen tørk beholder. Legg lavendelolje. Bland godt. Senk halv rull med papirhåndklær i beholderen med blandingen. Dekk tett. For bleie bag bruk, rive av flere fuktige håndklær og plassere dem i zip-lock baggies.

Helbredende egenskaper av naturlige ingredienser

Hver av de naturlige ingrediensene som brukes i disse oppskriftene er gunstig. Destillert vann er foretrukket fordi det er blitt renset for å fjerne eventuelle metaller eller sporstoffene. Bassiasmør har vitaminene A, E og F og har anti-inflammatoriske egenskaper, og det er sterkt fuktende og beskyttende hud. Olivenolje har antioksidanter. Det blir hurtig absorbert inn i huden, og bidrar til å holde sin egen hud fuktighetsbalanse. Som olivenolje, er søt mandelolje lett absorberes inn i huden. Det myker huden og lindrer irritasjon. Både olivenolje og søt mandelolje er bærere for essensielle oljer, noe som åpner for fortynning av sterkere essensielle oljer. Angå eteriske oljer: Litt går en lang vei, så pass på å bare bruke oppgitte beløp. Melaleuca eterisk olje, også kjent som tea tree eterisk olje, er en naturlig antimikrobiell, antibakteriell og bakteriedrepende. Lavendel eterisk olje er en naturlig antibakteriell, er beroligende og legger en ren frisk duft.

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett


Bleie utslett er en vanlig hud infeksjon forårsaker røde, skjellende flekker på babyens hud under bleien. I alvorlige tilfeller kan det føre til blemmer og pus-fylt sår. Årsaker til bleie utslett inkluderer skitne bleier igjen på for lenge, irritasjon fra dårlig tilpasset bleier eller vaskemidler, eller endring i kostholdet som kan skape endringer i avføring. Selv om bleie utslett er ikke farlig, bør alvorlige tilfeller bli tatt på alvor. Sørg for at du adressere alle mulige årsaken til utslett slik at barnet kan leges raskt.

Hvordan å behandle alvorlig bleie utslett

•  Ring legen din. I tilfelle av alvorlig bleie utslett, kan legen din velge å foreskrive en aktuell soppdrepende eller steroid krem ​​for å hjelpe fjerne infeksjonen raskt. Selv om han ikke tror en resept fløte er nødvendig, kan han foreslår bruk av en over-the-counter middel slik som vaselin for å bidra til å holde fuktighet bort fra huden.

Fortell legen din om eventuelle endringer i kostholdet, som endringer i babyens avføring er en vanlig årsak til bleie utslett. Be ham om å anbefale ulike matvarer mens utslett er healing.

Endre babyens bleie så snart den er skitten. Forlater en skitten bleie på for lenge kan gjøre eksisterende utslett verre. Pass på at ren bleie er løst opp, noe som vil hjelpe luften sirkulere og redusere irritasjon forårsaket av friksjon.

Rengjør og tørk bleieområdet helt hver gang du skifter bleier. Bruk en myk, ren klut, og unngå å bruke alkohol våtservietter, noe som kan føre til ytterligere irritasjon.

Bytt oppvaskmiddel. Hvis du bruker tøybleier, kan vaskemiddel du bruker være irriterende babyens hud. Prøv et mildt vaskemiddel og se om symptomene forsvinner.

slutte å bruke hudpleieprodukter som kremer eller pulver, som kan inneholde forbindelser babyen din er allergisk mot. Hvis symptomene forsvinner raskt, kan disse produktene har vært den skyldige.

Gi babyen naken tid. Uansett hvor rent du holde babyens bunn, bleier fortsatt skape de varme, fuktige forhold som bleie utslett blomstrer i. Spesielt i alvorlige tilfeller, tillate så mye bleie-fri tid som du kan slik at huden holder seg tørrere lengre og har en sjanse til å helbrede .

Hint

 • Hvis du bruker tøybleier, unngå tøymyknere som kan føre til ytterligere irritasjon og skyll dem en ekstra to til tre ganger for å sørge for at alle såpen er borte.
 • Bruker svært absorberende bleier for å holde babyens bunn så tørr som mulig.
 • Ikke bruk talkum pulver fordi det kan komme i babyens lunger.
 • Ikke bruk maismel fordi det kan forverre infeksjonen.

Fungal bleie utslett i en Baby

Fungal bleie utslett i en Baby


Bleie utslett er en av de mest vanlige hudproblemer til spedbarn; i USA, vil de fleste babyer lider mild bleie utslett på et tidspunkt før de er potty trent. Hvis behandles raskt, bleie utslett vanligvis klarner opp i løpet av få dager. Imidlertid kan en bleie utslett som ikke blir bedre med normal behandlingen ikke forårsaket av kontakt, men med et gjær soppinfeksjon.

Årsak

Gjær er en sopp som er normalt til stede i det menneskelige legeme. Befolkningen av gjær i kroppen er vanligvis balansert med gode bakterier i fordøyelsessystemet som hindrer gjær overvekst. Imidlertid er det flere faktorer som kan føre til at barnet utvikler en soppinfeksjon i bleieområdet. En kontakt bleie utslett, forårsaket av huden som er i kontakt med urin og avføring, kan gjøre barnets hud mer sårbare og kan utvikle seg til en gjærinfeksjon. Også, hvis antibiotika er tatt av barnet eller ammende mor, kan de dreper gode bakterier, slik at gjær til å formere seg og potensielt resulterer i en gjær infeksjon.

Identifikasjon

Den første måte å identifisere en fungal bleieutslett er dens mangel på respons på bleieutslett behandling. Hvis du bruker bleie utslett krem ​​og forlate babyens hud utsettes for luft så mye som mulig, fjerner du ikke utslett i løpet av noen få dager, så er det sannsynlig at utslettet er en soppinfeksjon. Som den forverres, vil en sopp bleie utslett har reist, humpete hud, klart definerte grenser, og satellitt røde flekker rundt hoved utslett. Dersom barnet har nylig hadde en trost infeksjon i munnen, som gjør det mer sannsynlig at bleieutslett er sopp.

Behandling

En over-the-counter aktuelle soppdrepende krem ​​vil vanligvis fjerne en sopp bleie utslett. Under behandlingen, la babyen uten bleie så mye som mulig; den varme, fuktige miljø inne i en bleie er et godt miljø for sopp, og forlate den åpen til luft vil fjerne tilstanden raskere. Hvis utslettet ikke forsvinner i løpet av få dager, bør du oppsøke lege for en resept soppdrepende krem.

Forebygging

Mange av de trinn som hindrer sopp-bleieutslett, er de samme som de som hindrer enhver bleieutslett. Endre babyens bleie ofte når det er vått og umiddelbart etter avføring. Bruk våtservietter uten tilsetningsstoffer eller duft, og vask deg babyens hud med varmt vann under bleie endringer. Sett av tid for babyens hud lufttørke mellom endringer, og la barnet bruke litt tid uten bleie hver dag. Når du setter en frisk bleie på, fest den løst nok til at det er plass til luftsirkulasjon.

I tillegg unngås ved bruk av antibiotika så mye som mulig. Hvis en ammende mor må ta antibiotika, kan det være nyttig for henne å ta probiotika i tillegg til å bidra til å forhindre gjær overvekst.

Bleie Betraktninger

Hvis du bruker engangsbleier, sørg for at merkevaren har en pustende ytre fôr da dette vil bidra til å forbedre luftstrømmen og redusere sannsynligheten for en sopp utslett. Hvis du bruker tøybleier, må du drepe sopp i bleier i tillegg til å slette utslett på babyens hud. Vask bleiene ved hjelp av blekemiddel, grapefruktkjerneekstrakt, tea tree olje eller vann som er varmere enn 122 grader C for å bli kvitt gjær i tøybleier.

Bleier & Contact Dermatitis

Bleier & Contact Dermatitis


En av de første kampene nye foreldre ofte har til ansikt med sine nyfødte er bleie utslett. De fleste foreldre refererer til den røde irritert utslett som "bleie utslett." Men ifølge Beth M. Iovinelli, RN, BSN, IBCLC, i en artikkel for BabyZone.com, er det som oftest en form for kontakteksem. Bleie utslett eller bleie dermatitt er en sann smerte for babyer og foreldre alike, men heldigvis det er lett behandles og generelt raske til å helbrede.

Symptomer

Bleie utslett er svært vanlig, så nesten alle barn vil oppleve det en gang. Som skissert av Barnesykehuset i Boston, oppstår bleie dermatitt oftest som en "rød, skalering og, noen ganger, sårdannelse" utslett. Bleie dermatitt forekommer oftest hos barn i alderen 8 til 12 måneder, men kan forekomme så tidlig som alder 2 måneder. Selv om de fleste barn er ikke i stand til å vocalize symptomene på bleie dermatitt, kan foreldre observere kløe, ømhet eller tegn på smerte.

Årsaker

Contact dermatitis er vanligvis forårsaket av direkte kontakt med en irriterende eller allergen. Med bleie dermatitt, er de irritanter oftest urin; avføring; kjemikalier, så som såper eller salver; eller bleien selv. Langvarig kontakt er ikke alltid nødvendig å forårsake kontakteksem. Ifølge MayoClinic.com, hvis dermatitt forårsaket av minimal kontakt, er det generelt et allergen i stedet for en irriterende og kan være en indikasjon på en livslang allergi.

Komplikasjoner

Selv om kontakteksem er ikke livstruende, kan det være svært skadelig hvis den forblir ubehandlet. Dette gjelder spesielt med bleie dermatitt. Hvis kontakteksem står ubehandlet eller utvikler seg til tross for behandling, kan det føre til blemmer og åpne sår som lett blir smittet. I tilfeller der bleie dermatitt når det punktet, den konstant kontakt med urin og avføring gjør infeksjon svært sannsynlig.

Behandling

Som Beth M. Iovinelli, RN, BSN, IBCLC, påpeker, er det nødvendig å kontakte en lege for å fastslå den eksakte årsaken til eksem. Behandling i de fleste tilfeller er avhengig av årsaken til tilstanden. Vanlige behandlinger inkluderer medisinert kremer, fuktbestandige kremer og anti-inflammatoriske kremer. Ifølge Iovinelli, de fleste behandlinger tre i kraft innen 48 til 72 timer.

Forebygging

Den vanligste formen for forebygging for bleie dermatitt er hyppige bleie endringer. Det er også viktig å bruke et minimum av såper og harde rensemidler på babyens hud. Ifølge Barnesykehuset i Boston, er det avgjørende å sørge for at bleieområdet er "ren og tørr." Det er også nyttig å lufte bleieområdet når det er mulig. Hvis bleie dermatitt oppstår, ofte kan det være nødvendig å endre bleie merker eller stiler for å hindre fremtidige utbrudd.

Hvordan søke bleie Cream

Hvordan søke bleie Cream


Bleie utslett forårsaket av sjeldne bleie endringer, allergisk reaksjon eller for mye syre i urinen eller en endring i dietten. Bleie krem ​​brukes til å behandle bleie utslett samtidig beskytte barnerumpe fra mer irritasjon. Bleie kremer vil forsegle ut fuktighet for å hindre bleie utslett fra framdrift og gi huden tid til å gro når bleie utslett er tydelig. Bleie kremer må brukes riktig for å arbeide effektivt.

Hvordan søke bleie Cream

Evaluer din barnerumpe hver gang du skifter bleie. Se etter tegn på hevelse, blemmer, sprukken og rød hud. Disse skiltene kan indikere en bleie utslett.

Bruk en varm vaskeklut og mild såpe for å rengjøre området forsiktig. Hvis du ikke kan bruke en vaskeklut, bruker en våtserviett å rense området. Det er viktig å rengjøre mellom bena og opp til rygg og mage, hvor bleien passer.

•  Bruk en sinkoksyd-basert krem for en bleieutslett. Plasser fingeren i det våte tørke og presse ut bare en liten mengde krem ​​på våtserviett. Påfør kremen til de berørte områdene. Ikke glem å bruke fløte i skrukker av bena og under pungen på en gutt. Sett på ny bleie.

Bruk en petrolatum basert bleie krem som et forebyggende tiltak, bare etter bleie utslett har ryddet opp. Påfør et tynt lag til det nederste området. Dette vil beskytte huden ved å stenge ute fuktighet.

Ring barnelege hvis bleie utslett får ikke noe bedre etter en uke.

Best bleie utslett rettsmidler

Best bleie utslett rettsmidler


Bleie utslett er en vanlig tilstand blant spedbarn og små barn. Det kan være forårsaket av ulike faktorer, slik som irritasjon fra urin, nye matvarer, ny hud eller såpe-produkter, bakteriell eller fungal infeksjon, eller antibiotika. Rettsmidler inkluderer forsiktig bleieskift hygiene, bruk av barriere salver, økt luftsirkulasjon og reseptbelagte medisiner.

Bleie hygiene endring

Ren, tørr hud er nødvendig for å fjerne og hindre bleieutslett. Holde huden ren ved bleieskift ofte. Våkne opp for å endre bleier i midten av natten med kan være nødvendig, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett. Etter hver bleie endring, skyll barnerumpe også. Hold bomull baller og en skvett flaske på endring stasjon for dette formålet. Vær nøye med å skylle mellom alle babyens hudfolder. Forsiktig klapp området tørt. Rubbing vil føre til store ubehag for barnet.

Barrier salver

Barriere salver er meget effektive for behandling og forebygging av bleieutslett. Slike salver beskytte barnets hud ved å danne et lag mellom babyens hud og urin eller avføring. Petroleum salve er en effektiv barriere salve. Hvitt sinkoksyd er også effektive i behandlingen av bleieutslett. Det er en tykk krem ​​som kan være mer effektive for babyer med sensitiv hud. Du finner disse over-the-counter produkter på de fleste lokale dagligvarebutikker og narkotika butikker.

Luftsirkulasjon

Luftsirkulasjon hastigheter helbredelse av bleie utslett. For å gi tilstrekkelig luftsirkulasjon til babyens bunn, gjelder engangsbleier løst. Bruke større bleier vil også bidra til å øke luftsirkulasjonen. Hvis du bruker tøybleier, ikke bruk et plastdeksel. Når du er utenfor eller i et rom som er lett å rengjøre, la barnet gå uten bleie. Air eksponering om natten også vil hjelpe hastighet helbredelse. La babyen sove med en naken bunn ved å dekke madrassen med et beskyttende ark.

Reseptbelagte medisiner

Barnets lege kan forskrive en medisin for å behandle babyens bleie utslett. Milde hydrokortison kremer er effektive for behandling av en bleie utslett som er forårsaket av en bakteriell infeksjon. En lege kan forskrive en anti-sopp krem ​​for å behandle en bleie utslett som er forårsaket av en gjær infeksjon. Du bør passe på å bruke disse foreskrevet medisiner som anvist av ditt barns lege. Overforbruk av disse medikamentene kan føre til andre komplikasjoner.

Hvordan Sett Fabric Fasteners på butikk-kjøpte bleier

Hvordan Sett Fabric Fasteners på butikk-kjøpte bleier


Butikk-kjøpte bleier kommer ofte med å sikre mekanismer som bruker tape. Disse klebende festemidler kan bli unstuck i løpet av dagen, slik at bleien til å løsne og falle. Ved å legge stoff feste strimler, for eksempel borrelås, til bleier og bruke dem som et alternativ lås, kan du sikre at bleien sitter godt festet til babyens nederst. Fabric festene gjelder motstridende biter av stoff til hverandre. En del av stoffet har nylon kroker som kleber til nylon luvmateriale på den motsatte enden, som danner en binding når de trykkes sammen.

Hvordan Sett Fabric Fasteners på butikk-kjøpte bleier

•  Skjær strimler av stoff lås til størrelse, slik at de vil passe bleie som du bruker.

•  Trekk av plaststøtten som er på undersiden av de selvklebende strips for å avsløre selvklebende bakside. Legg stoffet festene på bleien, hvor festeanordningen er plassert, og trykk slik at limet fester seg til bleien materiale.

•  Trekk plaststøtten fra undersiden av den mottagende stoff festeremse og plassere den på den motsatte enden av bleien er festeelementet. Trykk godt for å sikre at strimmelen er festet til bleien.

Gjenta trinn 2 og 3 på den motsatte side av bleien for å erstatte fabrikken festemekanismen sammen med stoffet festene. Utfør denne prosedyren på så mange bleier som du trenger.

Hvilken type bleie Absorberer mest mengden av vann?

Hvilken type bleie Absorberer mest mengden av vann?


Den forventede ankomsten av en nyfødt baby krever også mye planlegging for det første året av livet. Snart å være foreldre må fylle opp med mange baby elementer, fra flasker til klær. Og et stort utvalg må gjøres når det gjelder bleietyper. Alle foreldre ønsker en lekkasjefri bleie som kan inneholde mye urin. Bleie typer har mange fordeler og ulemper, men bare én varianten har den beste absorpsjonsevne.

Bleie Typer

Forbedringer av bleier har gitt forbrukerne mange varianter på den grunnleggende babyen nødvendighet. Tøybleier er gjenbrukbare, unngå en massiv haug av engangsbleier med kurs for den lokale deponi. Engangsbleier er mest praktisk, men må bli kastet ut etter ett bruk. Miljøvennlige bleier er disponibel, men er konstruert av gjenbrukbare ressurser som hvete og tremasse. Hybrid bleier er også tilgjengelig, med et absorberende interiør som kan spyles ned i toalettet, og etterlater en gjenbrukbar ytre skall som er vaskbar.

Best Absorberingsevne

Bleien med den beste væske absorpsjonsevne er engangsbleie utstyrt med super-absorberende krystaller. Disse super-absorberende krystaller er natrium polyakryl polymerer, eller plastharpiks. Innenfor behagelig tremasse fyllstoff av bleien er ispedd natrium polyakryl krystaller. Som bleien fylles med væske, krystallene vokser i størrelse, absorberer det innkommende fluid og transporterende den bort fra babyens hud.

Sodium Polyacrylat Crystal Science

Likner enkel bordsalt, natrium-polyakryl krystaller tillate en tynnere bleiekonstruksjon, uten negativt å påvirke bleien funksjonalitet. Natrium-element av polymeren tilt innkommende fluid til krystallen. Polymeren avslører sakte som det får mer væske i sin struktur. Krystallene holde på væsken selv med barnet i bevegelse, hindrer bleieutslett, siden babyens hud forblir tørr.

Bleie Betraktninger

Mange klut bleie talsmenn hevder at de miljømessige konsekvensene av engangsbleier er verre enn bruk av klut. Selv super-absorberende bleier til slutt finner veien inn i et deponi, hvitvasking kostnaden av tøybleier bidrar til å bruke mer fossilt brensel for å drive vaskemaskiner og tørketromler, melder University of Minnesota.

Expert Insight

Utah Education Network rapporterer at de super-absorberende krystaller ble opprinnelig produsert for astronaut bleier. I tillegg er de krystaller som finnes i pottejord. Regioner som har hyppige tørke bruke disse krystallene for vann oppbevaring. De er plassert i planting potter og under grønne plenene, og skaper en umiddelbar vannforsyning for de tørre dager. Samlet krystallene spare på vannforsyning og ikke er utsatt for avdamping.

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care


Den dagen en ny baby kommer hjem fra sykehuset er en dag fylt med glede og utfordringer for nye foreldre. En av de første utfordringene som foreldre har til å takle er diapering. For å komplisere saker videre, kan nye foreldre ikke være klar over at det er forskjeller mellom gutt og jente bleie omsorg. Kunnskap om disse forskjellene kan gjøre en forskjell mellom en glad baby og en skitten, våt baby. Verre, unnlatelse av å være klar over og ta i bruk de ulike diapering prosedyrer kan føre til utvikling av en infeksjon i barnet eller i forekomsten av en våt forelder.

Hvordan Tørk a Girl

En av de viktigste forskjellene mellom diapering en jente og en gutt, er at jentas kjønnsorgan må rengjøres på en bestemt måte eller hun kan utvikle en urinveisinfeksjon på grunn av innføring av avføring inn i skjeden eller urinrøret. Baby jenter må skiftes straks etter avføring slik at avføringen ikke flytte inn i vaginal området. Dernest, når du tørker av avføring fra endetarmen området, spesiell omsorg må gjøres for å sørge for at avføring ikke er tørket inn i vaginal området. Dette oppnås best ved å tørke i retning av forfra og bakover, eller fra skjeden til endetarmen.

Omskåret Boys har spesielle behov

Hvis en liten gutt har blitt omskåret, omsorg av penis krever spesiell oppmerksomhet under bleie endringer. Dette er fordi omskjæring såret tar tid å fullt nært og til den er helt leget, kan innføring av avføring på penis føre til at omskjæring såret for å bli smittet. For å unngå forurensning av penis med avføring, bruke en annen tørk å rengjøre penis enn det som brukes til å rense endetarmen. Alternativt rengjøre penis først og rektum neste med samme tørk.

Hvordan Tørk a Boy

Ved rengjøring noen gutt, omskåret eller ikke, er det viktig å rense området nær bunnen av penis før bringe tørke i kontakt med noe område som inneholder avføring. Spesielle områder av en gutt anatomi som må rengjøres inkluderer: hudfolder under pungen, lysken og rumpe.

Slik unngår du at Being urinerte

Det er mer sannsynlig at en gutt vil tisse på en forelder i løpet av en bleie endring enn en jente. For å hindre at dette skjer, når du endrer en baby boy bleie, holde penis dekket så lenge som mulig. Dette kan oppnås ved ganske enkelt å holde bleien løsnet på toppen av sin penis, eller ved å legge et rent tørker eller bleie dekke penis mellom endringene. Grunnen til at gutte penis skal dekkes så lenge som mulig, er at de har en tendens til å urinere under bleie endringer og hvis ikke dekket tisse kan sprutes mot bleien veksler ansikt. Det er viktig å raskt bleie en gutt før han tisser på bleie veksler. Når diapering er fullført, ta vare å peke penis i en nedadgående retning for å avverge urinlekkasje.

Definer Bariatric bleier

Bariatric bleier er voksen størrelse bleier som brukes for folk etter fedmekirurgi. Bariatric kirurgi er en medisinsk prosedyre gjennom hvilken mage og tykktarm er re-størrelse, slik at en person spiser en mindre mengde mat. Etter fedmekirurgi, noen mennesker opplever ukontrollerbare avføring. Fordi fedmekirurgi er ofte (men ikke alltid) utført på voksne, er bariatic bleier brukes til å hindre ulykker etter operasjonen.

Fedmekirurgi

Fedmekirurgi er også kjent som gastric bypass operasjon. Den kalles dette fordi operasjonen innebærer opprettelse av en lomme på toppen av magesekken som er koblet til tynntarmen. Kobling av lommen til tynntarmen gjør maten bypass resten av magen, noe som betyr at en person spiser kan bare en meget liten mengde mat. Denne reduksjon i størrelsen av magesekken bidrar til en betydelig mengde av vekttap, men det finnes også en rekke bivirkninger til operasjonen.

Dumping syndrom

En bieffekt av fedmekirurgi er kjent som "dumping syndrom. ' Ifølge MayoClinic.com, dumping syndrom kan skje etter en hvilken som helst operasjon som en del av magesekken er fjernet, eller forbigått. Dumping syndrom skjer når maten glir raskt fra magesekken inn i tynntarmen. Dette kan føre til kvalme, svette og, oftest, diaré. Fordi dumping syndrom skjer ofte etter fedmekirurgi, ble vektige bleier opprettet. Mange mennesker som opplever dumping syndrom har en reduksjon i fysisk aktivitet eller andre negative endringer i livsstil på grunn av forlegenhet forbundet med syndromet. Imidlertid kan vektige bleier hjelpe en person som nettopp har hatt operasjonen fortsette sine fysiske aktiviteter og livsstil uten frykt for en ulykke.

Merker

Ifølge CarePathways.com, er det en rekke populære og kjente merkevarer av vektige bleier. TENA gjør en fedme kort for voksne. Attends gjør voksne overvektige truser samt truser for unge voksne og voksne som trenger petite størrelse beskyttelse.

Steder å kjøpe

Bariatric bleier kan kjøpes på en rekke nettbutikker inkludert: www.carepathways.com, www.yourdiaper.com, og www.personallydelivered.com. I tillegg har mange apotek og butikker som fokuserer på eldre omsorg og helsebehov selger også vektige bleier.

Alternative Styles

I tillegg til vanlige vektige bleier, mange selskaper produserer vektige bleier for ulike aktiviteter. For eksempel www.personallydelivered.com tilbyr en fedme kort som kan brukes mens du svømmer, og www.idiaper.com har en rekke overnattingsvektige truser for voksne og unge voksne.

Hvordan lage en personlig bleie Bag

Hvordan lage en personlig bleie Bag


En bleie bag er nødvendig utstyr for foreldre, som det er designet for å bære alle de nødvendige tingene for rask tilgang i omsorg for barnet ditt. Det bør være stor nok til å bære slike elementer som en dag er verdt av bleier, minst to antrekk for når barnet er skitten og andre nødvendigheter som utslett krem, baby pulver, flasker, ekstra formel og ting å underholde barnet. Å lage din egen personlige bleie pose gir deg muligheten til å tilpasse størrelsen og dens evne til å få plass til alle babyens elementer.

Hvordan lage en personlig bleie Bag

Mål og kutte to kvadrater av stoff måler 24-by-24 inches hver. Tykk, polstret materiale er ideell for en bleie pose, og du kan få vattert stoff av mange teksturer og farger fra håndverket og sy forsyne butikkene.

Plasser en av rutene stoff med de fargede eller utskriftssiden opp. Klem en linje av stoff lim langs alle, men den øverste kanten av stoffet. Velg et slitesterkt stoff lim som gir vedheft som er like sterk som nål og tråd søm. Følg produsentens anvisninger for stoff lim, noen krever innstilling med et strykejern.

•  Plasser den andre kvadratet av stoffet over først med farget eller utskriftssiden ned. Trykk kantene på rutene sammen for å feste dem. Dette skaper en veske-liknende struktur med en åpen topp. La det tørke i 20 minutter.

Klem en tynn linje av stoff lim langs ytterkanten av den åpnede delen av posen. Gjør dette hele veien rundt kanten. Brett kanten hele veien rundt den åpne delen av posen ned med 1/2 tommer. Å gjøre dette skaper en hem. La det tørke i 20 minutter.

Slå posen høyre side ut, gjemmer sømmene av stykke og slik at det ser mer bag-aktig. Klipp en lengde av nylon stropp fra rullen som måler 20 inches lang. Et bredt måler tropp på to til tre inches er ideelt for denne oppgaven.

Klem en tykk linje med varmt lim over den ene enden av nylon stropp, som dekker den nederste tomme av den ene siden av den. Følge den til den indre kanten av posen ved den ene siden, en tomme dypt inn i sekken. Gjenta dette trinn med den andre enden av stroppen, som følge av den til den andre side av sekken. Dette skaper en komfortabel skulderstropp for bleie bag. La den avkjøles i fem minutter.

Følge en stripe borrelås langs innsiden av sekken, ved hjelp av stoff lim. Følge den andre strimmel av borrelås, motsatt av den første på den annen side av posen. Dette gir posen med enkel lukking. La bleie pose tørke i en time før bruk.

Hint

 • Legg ekstra pynt til din bleie bag, slik som en jern-on patch eller broderier med babyens navn. Du kan også bruke sjablonger og stoff lim for å legge alternative utførelser til posen.