Digidexo.com

Hvordan finne en Health Center

Enten du har nettopp flyttet til et nytt område eller er på reise, vite hvor nærmeste helsestasjon er vil gi deg trygghet i tilfelle en nødsituasjon. En helsestasjon er viktig for enhver storby eller samfunnet for å gi innbyggere med medisinsk behandling og behandlinger for voksne og barn. Når du flytter eller kommer til byen der du bor i en lengre tid, kan du bruke en rekke verktøy for å hjelpe deg å finne nærmeste helsestasjon.

Bruksanvisning

Gå til US Department of Health and Human Services Helse Resources og Services Administration nettsted for å hjelpe deg å finne et helsesenter. Begynn søket ved å skrive inn din adresse i den aktuelle boksen. Resultatene vil gi deg en adresse bare, eller en adresse og kart hvis du velger alternativet. Hvert resultat vil også gi et telefonnummer og hvis tilgjengelig, en Internett-adresse.

Last ned et helsesenter app til smarttelefonen for å gi deg med helsestasjons adresser når du reiser. Hvis du har en iPhone, laste ned en app fra iTunes, gitt av Helse Resources og Services Administration, for å bruke telefonens GPS evner til å hjelpe deg med å finne en nærliggende sentrum. Droid brukere bør laste ned WebMD app for å få informasjon om lokale helsenoteringer, kart og veibeskrivelser.

Ta kontakt med rådhuset for en liste over helsesentre i ditt område. Rådhuset kan hjelpe deg å finne forskjellige helsestasjoner avhengig av dine behov, alt fra familie helsetjenester til rehabilitering alternativer.

Tips og advarsler

  • Spør venner, slektninger eller naboer for helsetjenester senter henvisninger. De vil være i stand til å gi deg anbefalinger for leger, spesielt hvis du er ny på området.
  • Ta kontakt med din helseforsikring leverandør for en liste over leger eller sykehus som aksepterer din forsikring slik at du vet hvor du skal begynne å se etter en helse-omsorgssenter.
  • Ta kontakt med din statens Department of Health for ressurser som kan hjelpe deg i å betale for medisinske tjenester eller resepter. Avdelingen kan også gi deg en liste over helsevesenet sentre, barnas helseprogrammer og familieressurser.