Digidexo.com

Hvordan å stoppe Snorking med behandling

Snorking er et vanlig problem som kan oppstå av ulike årsaker. En person snorker på grunn av en innsnevring av luftveiene under søvn. Innsnevringen kan være forårsaket av posisjonen under søvn, eller det kan være forårsaket av en abnormitet i det myke vevet i halsen. Det er viktig å fastslå den underliggende årsaken til snorking. Snorking kan redusere kvaliteten og kvantiteten på søvn, i tillegg til å redusere den generelle helsen.

Bruksanvisning

•  Forskning Snorking og få en bedre forståelse av årsakene, bivirkninger, potensielle helseproblemer og behandlingstilbud som kan gjelde for din situasjon. The End Snorking nettstedet har en gratis snorking test som kan tas på nettet for å måle alvorlighetsgraden av en persons snorking.

Planlegg en legetime for å få en fullstendig fysisk for å fastslå om noen helsemessige problemer eksisterer. Hvis en person konsekvent snorker, er det mulig at en medisinsk diagnose og behandling plan er det eneste alternativet for å håndtere problemet. Drøfte mulige årsaker og betingelser som bidrar til snorking med legen å avgjøre hvilken type behandling er nødvendig.

Finn ut om søvnapné er problemet. En person med søvnapné vil sannsynligvis behovet for å få en konstant Positive Airway Pressure (CPAP) maskin, som har en maske som skal brukes om natten, slik at luftveiene blir stående åpen. Masken gir kontinuerlig luft gjennom nesen, noe som eliminerer snorking og styrer søvnapné.

Skaff en henvisning til en lisensiert tannlege som kan tilpasse en Mandibular reposisjonering Device (MRD). En MRD passer inn i munnen som en holder, men den bakre del av de øvre og nedre stykker er hengslet sammen. MRD holder kjeven fremover, noe som også fører til at tungen, nakkemusklene, og vev i halsen for å bevege seg fremover og la luftveiene til å være åpne under søvn.

Finn ut om en diett og mosjon plan også er nødvendig. Overskudd av fett i halsområdet kan føre til luftveiene til å lukke, som deretter fører til snorking. Velg en behandlingsplan som fungerer best og følge behandlingen plan for å forbedre den generelle helsen.