Digidexo.com

Hvordan bruke urte rettsmidler for angst

Hvordan bruke urte rettsmidler for angst


Angstlidelser kan være ødeleggende forhold som holder deg fra å leve et normalt liv. Mens årsakene til angst variere, behandler tradisjonell medisin panikk og angstlidelser med dyre reseptbelagte medisiner som kan ha uønskede bivirkninger. Urtemedisiner kan være en effektiv måte å roe sinnet og kroppen, og hjelper deg til å lære hvordan man skal håndtere din angst og leve et normalt liv.

Bruksanvisning

lindre angst ved å ta daglige tilskudd av bacopin. Bacopin har vært brukt i urtemedisin i tropiske områder i århundrer for å behandle stresslidelser og er klinisk bevist for å lindre angst og nervøsitet.

Drikk en kopp kamille te om kvelden før sengetid, særlig hvis din angst påvirker søvnen din. Kamille har naturlig tranquilizing effekter og reduserer stress kjemikalier ut i hjernen. Kamille te er lett tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker, eller du kan lage din egen te fra friske blomster. Kok en kopp vann og fjern fra varmen, og legger blomster og tillater å bratt for fem minutter før strai og drikker.

Ta Ginkgo biloba kosttilskudd daglig, en av verdens eldste naturmidler. Ginkgo øker oksygennivået i hjernen, bidrar til å fremme følelsen av velvære, og samtidig redusere angst, stress og nervøsitet.

Tips og advarsler

  • Supplere naturmidler med avstressende trening, for eksempel yoga, Tai Chi eller Pilates bidra til å roe kropp og sinn. Praktisere meditasjon og motta vanlig massasje kan også bidra til å redusere angst.
  • Betrakt akupunktur som et middel for behandling av angst. Akupunktur kan hjelpe balansere sinn, kropp og ånd, effektivt lindrende følelse av angst. En akupunktør kan også veilede deg i sunne livsstilsendringer, pusteøvelser og andre urte rettsmidler for å hjelpe deg med din tilstand.
  • Fordi angst kan ha mange årsaker, er det best at du snakker med en naturlege om de underliggende forholdene i din angst.
  • Hvis du på noe tidspunkt føler deg suicidal eller har vurdert selvmord, søke profesjonell hjelp umiddelbart.