Digidexo.com

thymus medisinsk norsk

Medisinsk Definisjon av tymektomi

Medisinsk Definisjon av tymektomi


En tymektomi er kirurgisk fjerning av thymus kjertel, som ligger bak brystbeinet og spille er en viktig rolle i kroppens immunsystem. Mer spesifikt, forvandler thymus kjertel hvite blodlegemer (lymfocytter) i T-celler som hjelper kroppen bekjempe virus og infeksjoner. Ifølge American Cancer Society, er en tymektomi den favoriserte behandling for thymus kreft og er mulig i de fleste pasienter med stadium I og II thymomas.

Historie

Den første dokumenterte tymektomi ble utført i 1911 av en lege ved navn Ernst Ferdinand Sauerbruch i Zürich, Sveits. Den tymektomi ble utført på en pasient med myasthenia gravis, en muskulær forstyrrelse, for å påvirke forløpet av sykdommen. Operasjonen ble møtt med positive resultater, og mellom 1940 og 1950, flere kirurger brukt denne prosedyren på myasthenia gravis pasienter.

Thymomas

Thymomas er de mest vanlige tumor av thymus, og de kommer ut fra thymus epitelceller som hjelpemiddel i utviklingen og utvelgelse av T-celler. Flere av autoimmune sykdommer, slik som erytroaplasi (unormalt lave nivåer av røde blodceller), myasthenia gravis, og hypogammaglobulinemi (unormalt lave nivåer av antistoffer), er knyttet til thymom - selv om dens nøyaktige årsak er ukjent. Belinda Rowland, en lege og medisinsk skribent for Gale Group Inc., rapporterer at thymom effekter både menn og kvinner i alderen 40 og 60 år.

Symptomer på thymom

Så mange som halvparten av pasienter med thymom er asymptomatiske. Symptomer i gjenværende pasientene er forårsaket av blodkar eller en forstørret thymus på luftrøret. Symptomer kan omfatte:

--shortness av pusten
--chest smerte
--dizziness
--coughing
--muscle tretthet
--weakness
--swelling av ansiktet

Myasthenia Gravis

For pasienter med nevromuskulære lidelser myasthenia gravis, hindrer immunsystemet muskel reseptorer fra riktig å reagere på nervesignaler. Muskeltretthet og svakhet er ofte resultatet. Thymus kjertel faktisk fører til at enkelte tilfeller av myasthenia gravis av skadelige thymus-produsert antistoffer som er rettet mot muskel-reseptorer. Thymus kjertel fjerning anbefales for de fleste pasienter med myasthenia gravis og kan drastisk forbedre symptomer hos noen pasienter, ifølge DoctorsofUSC.com.

Methods of Surgery

Det finnes i dag flere måter å utføre en tymektomi. En full sternotomi, den mest invasiv teknikk, gjør det mulig for et innsnitt ned på midten av brystet for å eksponere thymuskjertelen for fjerning.

En delvis sternotomi er når et mindre innsnitt er gjort ned på midten av brystet og bare halvparten av sternum fraskilles. Det er mindre dødtid forbundet med denne operasjonen, i motsetning til et fullstendig sternotomi.

Under thoracoscopic tymektomi, gjør kirurgen 02:58 små snitt på siden av brystet. Thymus kjertel er visualisert og fjernes med et lite teleskop og dissekere instrumenter.

En transcervical tymektomi er den minst invasiv metode for fjerning av thymus kjertelen. Et lite snitt på tvers av den nedre delen av halsen og små instrumenter benyttes til å fjerne thymus.

Post Kirurgi

Utvinningen perioden avhenger av hvilken type operasjon utføres og kan være hvor som helst fra to uker til tre måneder.

Bruker for Thymus Extract

Thymus er den kjemiske avledet fra thymuskjertelen, som regulerer immunsystemet. De med lave thymus nivåer kan få thymus behandlinger via piller eller injeksjoner. Tabletter blir ofte administrert som et diett-supplement, siden thymus er ikke et essensielt næringsstoff. Stoffet kan produseres syntetisk eller utvunnet fra kjertler av ungdom kyr. Foreløpige studier støtter bevis for at thymus ekstrakt er nyttig for herding av et bredt spekter av medisinske tilstander.

Kreft og kjemoterapi

Endringer i antall hvite blodceller har blitt observert hos kreftpasienter gitt doser av thymus ekstrakt. Selv om en standard dose er ikke bestemt for sin effektivitet, thymusekstraktet hjelpemidler i reverseringen av cellulær skade forårsaket av kreftceller. Ifølge Journal of Experimental Medicine, T-celler som reagerer positivt på thymus humoral faktor, som er en av fire hormoner produsert av thymus-ekstrakt. Dette og thymus ekstrakt er andre hormoner øker lymfocytt produksjon. Lymfocytter angripe raskt fremmedlegemer som for eksempel kreftceller, mens aktivering av B-celler som produserer antistoffer. I tillegg er bivirkninger forbundet med kjemoterapi behandlinger svekket og infeksjonsrater reduseres.

Respiratoriske plager

Thymus ekstrakt evne til å bekjempe immunsviktlidelser kan anvendes på en rekke respiratoriske lidelser. Thymus ekstrakt kan kjempe og avverge hindring for luftveiene som bronkitt og astma. Matallergier og høysnue bli mer utholdelig, som supplement øker kroppens naturlige immunforsvar. Helsepersonell eller farmasøyter som har foreskrevet thymus ekstrakt til barn som lider av astma har sett drastisk reduksjon i frekvensen av astmaanfall, ifølge US National Library of Medicine nettside. Den Bli Sunn Nå nettside sier at personer som lider av alvorlige symptomer på lungebetennelse har vært kjent for å raskt oppstå fra kritiske forhold til nivåer av normalitet innen 24 timer thymus injeksjoner.

Immunsviktvirus

Immunsviktsykdommer oppstår når fremmedlegemer angripe nyttige celler som tjener til å bekjempe infeksjoner. Når virus som AIDS og HIV ta tak i kroppen, de ødelegger kroppens evne til å avverge ellers ufarlige sykdommer som for eksempel forkjølelse. Utbruddet av sekundære sykdommer og karsykdommer er den viktigste dødsårsaken hos pasienter med immunsviktsykdommer, ifølge Bli Sunn Nå nettside. I tillegg til AIDS og HIV, har thymus ekstrakt evnen til å bekjempe og noen ganger reversere effekten av sykdommer slik som systemisk lupus erythematosus (SLE), herpes, reumatoid artritt, hepatitt B. Hormonene i thymus ekstrakt stimulte T-celler og dramatisk øke hvite blodlegemer og normalisere kroppens immunforsvar, ifølge Web MD.

Medisinsk Definisjon av Delirium & Dementia

Medisinsk Definisjon av Delirium & Dementia


Delirium og demens er de vanligste årsakene til mangel på mental funksjon i henhold til Merck Manual. Personer med ett eller begge av disse lidelser er ikke i stand til å øke, opprettholde, og bruke kunnskap på vanlig måte. Delirium og demens kan forekomme sammen, men deres medisinske definisjoner ganske annerledes er.

Delirium

Delirium starter ganske plutselig, fører til endringer i mental funksjon, og ofte er reversibel i henhold til den medisinske definisjonen. Delirium rammer hovedsakelig oppmerksomhet. Personer med delirium blir ofte desorientert, ute av stand til å tenke klart, og kan være hyper ett minutt og i en søvnlignende tilstand neste. Det er mange årsaker til delirium. Det kan oppstå i alle aldre. Det er mer vanlig hos eldre mennesker på grunn av endringer i hjernen som oppstår med alderen. Delirium påvirker 15 prosent til 50 prosent av innlagte folk som er 70 eller eldre, ifølge Merck Manual. Det er vanlig blant sykehjemsbeboere.

Demens

En person med demens blir verre over tid. Sykdommen utvikler seg langsomt, og er oftest irreversibel. Demens rammer vanligvis en persons korttidsminnet først. De andre problemene som en person med demens kan ha inkluderer problemer med språket, planlegging fremover og dom, enkle matematiske beregninger, og bevegelse i henhold til den medisinske definisjonen. Alder er en felles risikofaktor for demens. Som sykdommen utvikler seg, forringe mentale funksjoner avhengig av hvilken del av hjernen påvirkes.

Diagnose

For å stille diagnosen demens, må delirium utelukkes som årsak til den mentale forvirring. Mennesker som har demens har en økt risiko for også å ha delirium. Delirium er en plutselig innsettende hukommelsessvikt og persepsjon og kan behandles. Diagnostisering delirium er basert på å observere en person mistenkt for å ha det. Det er ingen spesifikke diagnostiske tester for delirium. Diagnosen er savnet i mer enn 50 prosent av tilfellene, ifølge Dr. John Burton av Johns Hopkins. Den vanligste årsaken til demens er delirium. Det kan bli forverret dersom personen med demens har også en infeksjon, er i et ukjent miljø, er å ta visse medisiner eller hadde det vondt.

Forebygging av Delrium

Mest viktig for å unngå delirium er å finne roten årsaken til det. Årsaken kan være en alvorlig sykdom i lever, lunger, hjerte, hjerne, eller nyrer til noe enkelt som et fremmed miljø. En grundig fysisk undersøkelse av en kvalifisert medisinsk faglig er første skritt i å forebygge delirium. Behandle årsaken så snart som mulig. Inntil du har bestemt årsaken, unngå personen som bruker psykoaktive stoffer, har et rolig miljø, involvere personen i aktiviteter i løpet av dagen, holde miljøet mørkt og stille om natten, sørge for at personen bruker briller og andre visuelle og hørsel hjelpemidler enheter etter behov, og ikke bruke begrensninger.

Forebygging av demens

Ifølge to studier i 12 august 2009, nummer av American Medical Association, kan sunne langsiktige livsstilsvaner redusere risikoen for mental nedgang i alderdommen. Studiene tyder på at intellektuelle lidelser ikke er helt styrt av genetikk. Din livsstil og andre faktorer spiller en rolle i risikoen for å utvikle demens.

Det finnes ingen vaksine som vil forebygge demens, og det er ingen garanti for at sunne livsstilsvaner vil hindre demens hos alle som praktiserer dem. Sunne livsstilsvalg i forhold til ernæring, kosthold, mosjon og mental og sosial aktivitet kan redusere risikoen for å få demens og andre kognitive lidelser.

Ny medisinsk Prosedyrer for knesmerter

Kneet er en av de mest komplekse leddene i kroppen. Det består av leddbånd, brusk, sener, muskler og væskefylte sekker som kalles bursa. Kneet tillater kroppen å bøye, bøye seg, løpe, hoppe, knebøy, gå, og stadig står, blant annet. En kneskade kan sterkt begrense mobiliteten til den er behandlet. Behandlingen krever ofte kirurgi. Det finnes mange forskjellige typer kirurgiske prosedyrer som kan bidra til å behandle og lindre knesmerter.

Årsaker

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting som alvorlige traumer til kneet, leddgikt, en infisert felles, lupus, bensvulster, Osgood-Schlater sykdom, overforbruk av kneleddet, muskelspenninger, bursitt, en cyste, senebetennelse, eller fra en revet ligament eller sene. Ofte ganger, kan du redusere hevelse og redusere knesmerter ved ganske enkelt å hvile kneet, glasur kneet, med en kompress på kneet, og heve kneet. Imidlertid er andre ganger den eneste muligheten til å behandle knesmerter å gjennomgå en medisinsk prosedyre.

Medisinsk behandling

Noen nye medisinske prosedyrer som kan bidra til å behandle knesmerter inkluderer artroskopisk kirurgi, delvis kneet erstatning kirurgi, eller total kneprotesekirurgi. Artroskopisk kirurgi bruker bare et par små kirurgiske snitt til å undersøke og reparere leddskader. Artroskopisk kirurgi kan kvitte kneleddet av løse kropper, fikse ødelagt brusk og leddbånd, og fikse degenerative kne skade. En fordel å artroskopisk kirurgi er den rask utvinning tid i forhold til andre mer invasive åpne operasjoner. Partiell kneprotese er prosessen med å erstatte bare en del av den skadede kneet med en plast eller metallprotese. Healing tid for en delvis kneprotesekirurgi er redusert til hva det ville være for en total kneprotesekirurgi. Faktisk er den nødvendige mengden av tid som folk vanligvis bruker på sykehuset for en delvis kneprotesekirurgi bare én natt. Total kneprotese krever komplett utskifting av kneet. Kneet er fullstendig erstattet med en proteseleddet. Protese felles er vanligvis laget av high end plast og metaller. Total kneprotese er typisk for folk som har leddgikt, slitasjegikt, osteoporose, eller andre degenerative forhold. Total kneoperasjon vare lenger og resultatene er bedre sammenlignet med delvis kneprotesekirurgi. Det er viktig å diskutere alle medisinske alternativer med legen din for å finne ut hvilke kne korreksjon kirurgi er det beste alternativet for din situasjon.

Medisinsk behandling for MS

Rundt 400.000 amerikanere lider av multippel sklerose (MS), en sykdom der den beskyttende dekke av nerveceller utarter sakte. Selv om det er ingen kur for MS, leger stole på en rekke behandlinger for å kontrollere symptomene.

Identifikasjon

Vanlig medisinsk behandling for MS inkluderer reseptbelagte medisiner, fysisk eller ergoterapi og plasma exchange prosedyrer. Den type behandling eller en kombinasjon av behandlinger som leger foreslår avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene dine og din respons på behandlingen.

Typer medisiner

Oral og intravenøs kortikosteroider som lindrer betennelse og redusere hyppigheten av symptomene er de vanligste medikamentelle behandlinger, ifølge Mayo Clinic. Andre medisiner som brukes til å bremse utviklingen av sykdommen omfatter interferoner, glatiramer, natalizumab og mitoksantron.

Fordeler med Therapy

Fysiske og ergoterapi gi stretching og styrke øvelser som bidrar til å holde musklene limber og forbedre koordinasjon og balanse. En lisensiert terapeut kan også lære deg å bruke assistanse enheter som stokker eller turgåere til å bidra til å øke mobiliteten.

Funksjoner av plasmautskiftning

For alvorlige MS-symptomer, leger noen ganger fore plasma utveksling, en prosedyre der en pumpe skiller plasma fra blodceller, og er erstattet med en løsning. Plasma utveksling fjerner noen av antistoffer som angriper nerveceller, gir lindring når et symptom blusse opp oppstår, forklarer Mayo Clinic.

Betraktninger

Hvis du har bare milde symptomer, kan legen bare overvåke situasjonen og vente med å foreskrive behandling.

Ikke-medisinsk behandling for migrene

Migrene hodepine påvirke en milliard mennesker. Mange søker alternative ikke-medisinsk behandling for å redusere lidelse.

Symptomer

Migrene kan vare opptil 72 timer. Det er ikke uvanlig for migrenepasienter å oppleve kvalme, oppkast og følsomhet for lys.

Akupunktur

Mange prøver akupunktur for migrene behandling. Tanken er at ved å klemme huden på ulike trykkpunkter på kroppen vil avlaste stress og press på hjernen. Over tid vil dette føre til at de forskjellige migrene skal reduseres.

Biofeedback

Avslapping teknikker for å kontrollere stress inkluderer meditasjon, visualisering og dyp pusting å refokusere sinnet.

Cold Packs

Over-the-counter kalde omslag brukes til å redusere hevelse som kan føre til migrene.

Chiropractic

Masserer ledd og bløtvev kan lindre stress og press, noe som kan redusere presset på hjernen som forårsaker migrene.

Medisinske tilstander som fører til uforklarlig vekttap

En persons vekt kan svinge opp eller ned - ved 2 til 3 pounds - uten grunn. Imidlertid, når vekttap - 10 pounds eller mer - skjer uten hensikt, kan en alvorlig medisinsk tilstand eksisterer. Hvis den totale uforklarlig vekttap skjer innen seks måneder til ett år, bør en lege konsulteres. Ofte tar hurtig vekttap sted når en hjertelig appetitt er til stede. Uansett, sulten eller ikke, bør denne typen forverring kontrolleres.

Effekter

En 5 prosent reduksjon i kroppsvekt, forekommer ufrivillig, indikerer generelt en underliggende medisinsk problem. Uforklarlig vekttap foregår i løpet av ett års tid er grunn til bekymring. Ifølge Dr. Arturo R. Rolla, "vekttap kan være en alvorlig og illevarslende funn." Uforklarlig vekttap, en indikasjon på medisinske problemer, skjer ofte mens en person fremdeles spise et vanlig kosthold. Tapet av appetitt - uten kjent årsak - er også en indikator på en potensielt alvorlig medisinsk tilstand.

Økt appetitt

Det er færre årsaker til uforklarlig vekttap med en økt appetitt; imidlertid medisinske sykdommer er vanligvis ved roten. De kan inneholde: diabetes, hypertyreose, Malabsorpsjon, økt fysisk aktivitet eller endringer i kostholdet. Ifølge ansatte ved Mayo Clinic, sykdommer i det endokrine systemet, som for eksempel diabetes, kan også være assosiert med en redusert appetitt. Ufrivillig vekttap og årsaken kan være unnvikende.

Redusert appetitt

Mer vanlig med ufrivillig vekttap er en redusert appetitt. Medisinske tilstander forbundet med denne type vekttap er: kreft, akutte og kroniske infeksjoner, hjerte eller lungesykdom, gastrointestinale problemer, psykiske lidelser, rus og visse medisiner. The Vanderbuilt School of Medicine hevder at "utilsiktet vekttap er et uspesifikt symptom ...", men bekrefter årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand.

Betraktninger

Når obsessive trening eller binging og purging finnes, disse atferd er iboende av emosjonelle problemer. Når en person, venn eller kjære viser tegn til denne type aktivitet, kan intervensjon være nødvendig. Depresjon, stress og angst er andre årsaker for en redusert appetitt og uforklarlig vekttap.

Aldersrelatert Årsak

Som mennesker alder deres appetitt endringer; denne endring kan resultere i ufrivillig vekttap. Lukt, smak og utseende av visse matvarer kan ikke appellere til dem lenger. Det er viktig å sikre en sunn diett er gjort tilgjengelig og blir fortært av eldre.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Barn med Down syndrom har en rekke medisinske behandlingsbehov som stammer fra syndromet. Mange nye foreldre til barn med Down syndrom finne seg overveldet av problemene og utfordringene de står overfor. Men fordi så mange familier har møtt Down syndrom, det er mange utsalgssteder for kvalitet medisinsk behandling av barn med Downs syndrom.

Hvordan få medisinsk hjelp for et barn med Down syndrom

Evaluer ditt barns spesielle behov. Barn med Down syndrom står overfor en rekke medisinske problemer. En av de mest betydningsfulle og truende er medfødt hjertefeil, som rammer omtrent halvparten av Down syndrom befolkningen. Bortsett fra hjertefeil, barn med Downs syndrom er utsatt for øye og øre problemer, i tillegg til mer generelle sykdommer.

Finn en allmennlege eller barnelege for barnet ditt. En GP eller barnelege som kan bli kjent med en Down syndrom barns spesifikke medisinske tilstand vil bidra til å finne riktig behandling for barnet. Dessuten vil en lege som forblir involvert med barnets helse legge til en personlig element og høyere nivå av omsorg til barnets behandling.

Plugg inn i et støttenettverk. Et nettverk av foreldre som omhandler medisinske problemstillinger knyttet til barn med Downs syndrom vil gi om å få god behandling for et barn uvurderlig real-life råd og strategier. De fleste støttenettverk er lokale, så snakke med en barnelege eller sosialarbeider for å finne en god gruppe for foreldre til barn med Downs syndrom.

Meld barnet tidlig intervensjon. Det er mange programmer som behandler barn med Downs syndrom med fysioterapi, trening, psykologiske og pedagogiske tjenester. Fagfolk som jobber med barn med Downs syndrom er ekspert på å identifisere og finne rask behandling for problemer forårsaket av Down syndrom.

Dra nytte av offentlige tjenester. I USA er Down syndrom barn garantert ressurser under Personer med funksjonshemminger opplæringsloven (IDEA). Fagfolk som arbeider med ideen programmet vil bidra til å støtte deg og finne ressurser og behandling for barn med Downs syndrom. Undersøke andre programmer og ressurser som kan hjelpe deg i omsorg for et barn med Down syndrom.

Hvordan kjøpe en medisinsk Lift Chair

Hvordan kjøpe en medisinsk Lift Chair


Medisinsk heis stoler er gunstig for en rekke mennesker som har medisinske tilstander eller fysiske begrensninger føre dem til å ha problemer med å flytte og komme inn og ut av konvensjonelle møbler. Finne riktig stol til riktig pris kan være en utfordring. Disse tiltakene vil bidra til å gjøre å kjøpe en medisinsk løfte stolen enkelt og rimelig.

Hvordan kjøpe en medisinsk Lift Chair

•  Snakk med din fastlege før shopping for din medisinske løfte stolen. De kan hjelpe møte dine spesifikke behov og krav, samt foreslå detaljer for å se etter når du handler for stolen.

Forskning medisinsk heis stoler før shopping. Ser opp selskaper som produserer og selger heis stoler online på forhånd kan gi deg en bedre forståelse av de ulike leverandørene som er tilgjengelige og stiler og modeller som hver av dem tilbyr. Mange nettsteder inneholder også en søkefunksjon som vil finne en butikk som selger medisinsk heis stoler i ditt område, slik at du ikke trenger å reise langt.

Finn en lege spesialist i ditt område som er kunnskapsrik om medisinske heis stoler og diskutere dine behov med dem. Mange helsetjenester butikker som selger medisinsk heis stoler vil ha en ansatt i staben som er spesielt opplært i de medisinske fordelene av utstyr og vil være i stand til å svare på dine spørsmål.

Test varene. Hvis du handler for medisinsk heis stoler på en butikk som har et gulv modell tilgjengelig, kan du prøve den ut. Sitte i stolen for å se om det er behagelig for deg. Bruk håndkontroller for å fastslå om det er lett å bruke. Pass på at du forstår de operative funksjoner og avgjøre om heisen funksjonen er det du trenger. Mange medisinske løfte stolen selskaper har modeller som hvile bare delvis samt modeller som hvile helt inn i liggende stilling og løft hele veien opp. Bestem basert på handlingen av gulvmodell hvilken av de tilgjengelige stoler er riktig for deg.

Spørre om garantiinformasjon. Serviceavtaler og garantier vil variere med hver medisinsk løfte stolen selskap som med alle store apparatet. Finn ut hva som er og ikke dekkes av garantien, og hvor lenge. De fleste anerkjente medisinske løfte stolen produsenter vil dekke de operative deler av sine stoler, som motor og sakse funksjon som gjør det stige opp fra bakken, for levetiden av stolen. Garantier på ting som elektriske funksjoner og stolens stoffet kan variere med hvert enkelt selskap.

Finn ut om du er kvalifisert for medisinsk løfte stolen for å være dekket under din sykeforsikring. Mange apotek og medisinsk utstyr butikker som er medisinsk løfte stolen leverandører er kvalifisert til å fakturere store medisinske forsikring byråer. De fleste av dem vil kreve ytterligere dokumentasjon som en resept eller bekreftelse av medisinsk nødvendighet fra legen din, så å finne ut denne informasjonen før du kjøper din løfte stolen kan spare deg for mye penger.

Kjenn dine alternativer. Før du kjøper den medisinske løfte stolen, spørre om noen retur politikk som kan gjelde til stolen bør du trenger å returnere den, samt eventuelle betalingsplaner eller leveringsalternativer som kan være tilgjengelig for deg. Tilgjengeligheten av disse tjenestene vil variere med hver leverandør, og du vil ønske å sikre at du er i stand til å transportere stolen eller få den fraktet hjem til deg av en tredjepart før du kjøper den. Å vite disse detaljene vil hjelpe deg å avgjøre om den medisinske løfte stolen du har valgt er innenfor dine midler og budsjett.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi


Innhenting rimelig helseforsikring er betydelig vanskeligere for mennesker med epilepsi enn den gjennomsnittlige pasienten, men det er mulig. Det er viktig å ha god forsikring som vil hjelpe deg å betale kostnadene ved å motta nødvendig behandling for din tilstand, og vil gi deg tilgang til spesialister som best kan hjelpe deg med å administrere lever med epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan du får sykeforsikring med epilepsi.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

•  Stole på sykeforsikring gitt til ansatte der du jobber, da dette vil trolig være din beste sjanse til å få rimelige priser. Hvis du er arbeidsledig eller din arbeidsgiver ikke tilbyr helseforsikring, kan det være lurt å konsultere med en medisinsk forsikring megler for å bidra til å velge en plan. Megleren vil kunne sammenligne de pakkene som er tilgjengelige for deg og tilhørende kostnader, men det er sannsynlig å være mer vanskelig å skaffe rimelig forsikring.

Forsknings forsikringer for å identifisere hvorvidt preexisting forhold, som for eksempel epilepsi, er dekket under plan og hvis noen fordeler er begrenset eller begrenset helt. Sjekk for å se om din nåværende lege aksepterer din forsikring plan før du registrerer deg.

Gi forsikringsselskaper med et brev fra legen din som beskriver tilstanden i detalj, spesielt hvis han kan bekrefte at anfallene dine har vært under kontroll i en lengre periode. Dette kan hjelpe deg å få dekning og redusere beløpet du må betale for nevnte dekning.

Identifisere navn og bakgrunnsinformasjon av leger som er tilgjengelig i din forsikring plan, som tilgang til spesialister er ofte begrenset. Besøk med en epileptologist, eller en lege som er spesialist i epilepsi, er ofte ikke dekkes av forsikringsselskapene. Dette er viktig å merke som spesialitet leger ofte kreve enda høyere priser enn fastlegene, og det er en god mulighet for at du vil bli pålagt å betale noen av disse utgiftene ut av egen lomme.

Besøk Epilepsy Foundation hjemmeside for å se en liste over epileptologists i ditt område som er kategorisert etter hvilke typer forsikring som de tar imot. Se Resources nedenfor for en link. Noen leger er også oppført som å tilby lavere priser i spesielle situasjoner for epilepsipasienter. Nettstedet inneholder også en liste over klinikker som tilbyr gratis omsorg til epilepsipasienter.

Hint

  • Forstå at medisinske forsikringsselskaper vil mest sannsynlig vise folk med epilepsi som gjeld fordi de vil vanligvis trenger hyppig og dyrt medisinsk behandling som vil koste selskapet penger. Forsikringsselskapene vil ønske detaljer om hvilken type epilepsi du har og mengden og alvorlighetsgraden av anfall du har når du skal avgjøre om de vil gi dekning til deg.

Om medisinske symptomer

Leger og pasienter likt bruke medisinske symptomer for å finne ut hva som er galt med dem, og for å finne ut hvilke behandlinger som er aktuelle. Uten en lege på vakt 24 timer i døgnet, hvordan vet du om din medisinske symptomer er truende eller trivielt? Denne artikkelen beskriver noen av de vanligste akutte medisinske symptomer og forklarer hvordan du undersøke andre.

Historie

Hundrevis av år siden, ble det medisinske symptomer ofte tolket som ubalanser i energi eller handlingene til demoner. I dag er medisin langt fra perfekt, men våre diagnostikk er mer avansert. Vi har fancy apparater for eksempel skanning av maskiner, plasmaprøver og DNA-sampling. Men de fleste leger fortsatt stole på pasientens beskrivelser av medisinske symptomer for en nøyaktig diagnose.

Betydning

Medisinske symptomer er de tingene vi føler det fortelle oss noe er galt, selv om vi ikke kan helt sette fingrene på den. I motsetning til medisinske tegn, kan symptomene ikke bli sett av noen. For eksempel, er en blødning leg et tegn på skade. Sterke smerter i benet, på den annen side, er et symptom. Det føltes bare av den enkelte, og kan ikke sees. Fordi legen må stole på din beskrivelse av symptomene i fravær av tegn, er det viktig å være grundig og ærlig under en konsultasjon.

Typer

Medisinske symptomer varierer i alvorlighetsgrad, så er det viktig å vite hvilke som er seriøse. Generelt, symptomer som brystsmerter eller tetthet krever umiddelbar handling, siden de kan være advarsler av en alvorlig hjertesykdom. En annen medisinsk symptom bør du aldri ignorere er plutselig forvirring, spesielt hvis ledsaget av talevansker eller flytte noen av dine lemmer. Kombinert, disse kan indikere et slag eller en alvorlig kjemisk ubalanse. Pustevansker, svimmelhet og plutselige, alvorlige ben smerter er også symptomer som bør være ivaretatt umiddelbart. Disse kan bety noe så alvorlig som en allergi, en blodpropp eller en kritisk fall i blodsukkeret eller press.

Misforståelse

Selv medisinske symptomer som ikke haster kan være grunn til etterforskning. Noen ganger tilsynelatende ubetydelige endringer i våre organer kan varsle om et problem i de tidligste stadier. Mange store sykdommer, slik som multippel sklerose og hjertesvikt, kan i utgangspunktet er tilstede som influensaliknende symptomer. Imidlertid bør selv hverdagslige symptomer som en urolig mage eller en hodepine bringes til legen din oppmerksomhet hvis det vedvarer i mer enn noen få dager. Dette kan bety forskjellen mellom tidlig forebygging og for sent å behandle.

Identifikasjon

I disse dager med stigende co-betalinger og høye egenandeler for helsetjenester, er det lett å børste av medisinske symptomer før de blir verre. Med tilgjengeligheten av medisinsk informasjon på nettet i dag, men få råd trenger ikke å koste en bunt. Flere gratis søkemotorer gir generisk lege basert på de symptomene du skriver. De fleste områder kommer med et dementi om at de ikke bør brukes som en erstatning for medisinsk behandling. Likevel kan de være et godt utgangspunkt for å begrense medisinske symptomer til noen mulige årsaker.

Hvordan diagnostisere en medisinsk tilstand

Medisinske diagnoser er vanligvis basert på å se på en kombinasjon av symptomer og grunnleggende diagnostiske tester. Med en forståelse av grunnleggende medisinsk vitenskap og / eller ved diagnostiske tester, kan disse symptomene korreleres til noen få mulige sykdommer, som deretter kan utelukkes.

Hvordan diagnostisere en medisinsk tilstand

•  Identifiser primære symptom. Dette er symptom på at pasienten finner den mest besværlig. Et vanlig eksempel på dette er smerte.

Få mer informasjon om den primære symptom. Be pasienten om å beskrive det. Hvis det er smerter, be dem fortelle deg hva smerten føles. Hvis de har en hoste, spør dem om det føles som en tørr eller våt hoste.

Identifisere andre symptomer. Disse kan ofte gi innsikt, som visse sykdommer har typiske grupper av symptomer.

Identifiser ting som gjør symptomene verre eller bedre. For smerte, varme eller kulde kan hjelpe med symptomer, som kan anti-inflammatoriske medisiner. Pusteproblemer kan påvirkes av holdning eller av kald luft og andre allergener.

Utfør medisinske tester. Typiske diagnostiske tester inkluderer blodprøver og røntgenstråler, selv om de varierer avhengig av sykdommen.

Medisinske årsaker til Beslag

Et beslag er effekten av en elektrisk abnormalitet i hjernen. Sluttresultatet kan variere fra ukontrollerbare rykninger i muskler til tap av bevissthet. Et anfall kan også føre til tap av balanse og kvelende. Det første trinnet i å kontrollere anfall er å forstå hvorfor de oppstår. Å vite årsakene til anfall gjør det lettere å formulere en plan for forebygging og kan forbedre livskvaliteten for dem som lider av dem.

Nevrologiske tilstander

En av de mest vanlige medisinske tilstander som kan forårsake anfall er epilepsi. Det er ganske vanskelig å identifisere årsaken til epilepsi i kroppen. Faktisk er de fleste epileptikere er aldri i stand til å finne opprinnelsen deres medisinske tilstand. Noen mulige årsaker er hodeskader og mangel på oksygen under fødselen. I tillegg til epilepsi, kan andre nevrologiske forstyrrelser så som autisme og cerebral parese utløse plutselige utbrudd av anfall. Den røde tråden i disse forholdene er at hjernen fungerer annerledes og er utsatt for å sende feilaktige elektriske signaler.

Skade

Skader, spesielt hodeskader, kan føre til forekomsten av anfall for ca to uker etter hendelsen. I noen tilfeller kan krampeanfall oppstår inntil to år etter skaden. Dette betyr ikke nødvendigvis at den skadde personen er epileptisk eller som en medisinsk tilstand har permanent utviklet.

Medisinske komplikasjoner

Hvis noe ikke er riktig i kroppen, kan et av symptomene være anfall. For eksempel, hvis en persons metabolisme ikke fungerer som den skal, eller hvis kroppen ikke kan utvise avfall, kramper kan forekomme. Diabetes, leversvikt og nyreskader er alle beslag gjerningsmennene. Anfall kan også være forårsaket av infeksjoner som hjernehinnebetennelse. Det er viktig å ta hensyn når noen opplever et anfall. Det kan være en indikasjon på at en annen medisinsk tilstand er til stede.

Rusmisbruk

Utenlandske elementene i kroppen kan også være den skyldige bak beslag. Bruk av stoffer som kokain og amfetamin kan utløse kroppen til å reagere voldsomt. Selv overdrevent inntak av alkohol kan føre til anfall. Noen ganger, folk som prøver å stoppe deres avhengighet oppleve anfall som en del av sin tilbaketrekning. Når systemet har begynt å regulere seg selv igjen, vil kroppen naturlig justere, og anfallene bør stoppe.

Svulster

Tumorer i hjernen, hjerneskader eller hjerneblødninger kan også forårsake anfall. Svulster kan vokse når som helst uten diskriminering. Men de er mest vanlig hos mennesker som er i 30-årene eller eldre. Anfall kan variere fra mild til voldelig og hyppig.

Hvordan få din medisinske spørsmål besvart For Free

Hvordan få din medisinske spørsmål besvart For Free


Er du ute etter å spare en tur til legekontoret? Visste du at du kan ha din medisinske spørsmål besvart av en autorisert helsepersonell online uten kostnader for deg? Det er definitivt ikke vanskelig, og kan spare deg for tid og penger på medisinske utgifter. Det er flere måter hvem som helst kan få sine medisinske spørsmål besvares raskt og på en konfidensiell måte.

Hvordan få din medisinske spørsmål besvart For Free

•  Snakk med legen din. Flertallet av helsepersonell har funksjoner hvor du kan sende din lege eller en sykepleier direkte. Selv med sin travle timeplan, vil disse fagpersonene gi betimelig tilbakemeldinger.

Bruk en helsepersonell sin live feed funksjonen. Healthpartners, og Blå Kors Blue Shield har funksjoner som tillater en person å ha sine medisinske spørsmål besvart på nettet av lisensierte helsepersonell. Alt du trenger å gjøre er å besøke organisasjoner nettstedet, og de vil vanligvis ha funksjonen på deres hjemmeside. Hvis de ikke gjør det, bruk søkespørring for å finne den.

Ring din helsepersonell sykepleier linje. Sykepleier linjer er vanligvis bemannet 24-7 av RN som kan svare på spørsmål og sette opp legen avtaler om nødvendig. Hvis du er ute etter å få alle typer medisinske spørsmål besvart, er en helsepersonell sykepleier linje en stor ressurs.

Sjekk ut nettsteder som WebMD, Healthline, Medhelp og medicinenet å få medisinske spørsmål besvart. Disse nettstedene er gratis å bruke, og gir hjelp til personer som søker medisinsk råd.

Diskuter dine spesifikke symptomer eller tilstand ved å kontakte din lege eller annet helsepersonell. I tilfelle av en medisinsk krise, profesjonell, 911 eller lokal legevakt umiddelbart ringe din lege eller annet helsepersonell.

Hva Medisinske forhold Årsak kroppslukt?

Hva Medisinske forhold Årsak kroppslukt?


Kroppslukt er den ubehagelige lukten av bakterier som vokser på huden. Selv om bakteriene trives i svette, svette seg selv er en nesten luktfri og naturlig sekret. Kroppslukt er ofte koblet til armhulene, føtter og genitalia, men kan forekomme hvor som helst det er bakterier tilstede. Mesteparten av tiden etablere bedre personlig hygiene vil eliminere kroppslukt, men noen ganger årsaken er medisinsk, og ytterligere tiltak er nødvendig for å finne en løsning.

Hormonell ubalanse

Unormale hormonelle ubalanser, lik de opplevde under puberteten, kan føre til dårlig kroppslukt.

Alvorlige sykdommer

Akutte lever og nyresykdommer ofte forårsake kroppslukt, på grunn av kroppens manglende evne til å filtrere bort giftstoffer.

Metabolske forstyrrelser

Av og til, visse metabolske sykdommer forårsaker nedbryting av organiske forbindelser som deretter slippes gjennom huden, som resulterer i kroppslukt.

Hudproblemer

Hudkreft, hemorroider og lignende forhold kan føre til illeluktende utslipp på kroppens overflate.

Svette Disorders

Hyperhidrose fører til overdreven svette, og bromhidrosis er en medisinsk tilstand som gjør svette lukter dårlig; begge disse tilstander kan forårsake kroppslukt.

Enzymmangel

Om lag 7 prosent av befolkningen er født med enzymmangel som forårsaker en sterk, fishy luktende kroppslukt.

Informasjon om medisinsk tilstand Gigantism

Gigantism er en sjelden, progressiv lidelse som fører til dramatiske beinvekst og kan redusere forventet levealder. Det er mange misoppfatninger om gigantism og dens nære slektning, akromegali, men som medisinsk teknologi har økt de siste årene, er mer og mer informasjon om gigantism å bli oppdaget.

Årsaker

Hva er kjent om gigantism poeng til én viktigste årsaken til den betingelse: oversecretion av menneskelig veksthormon. Dette oversecretion er oftest forårsaket av en godartet hypofysen svulst, men i sjeldne tilfeller lunge eller bukspyttkjertel svulster kan føre til at hypofysen til å frigjøre mye veksthormon, også resulterer i symptomer på gigantomani. Siden sykdommen er så sjelden, er lite kjent om tilstanden, selv om det er genetisk. Imidlertid, to eller flere familiemedlemmer av gigantisme pasienter ofte har økte nivåer av humant veksthormon, men ikke nok til å forårsake tilstanden.

Time Frame

Gigantism refererer bare til oversecretion av menneskelig veksthormon hos spedbarn og barn før benet vekstplater er stengt. En oversecretion av humant veksthormon hos voksne er referert til som akromegali og er ikke merket med overdreven vekst, men heller en gradvis deformasjon av benene. Den innledende overdreven vekst av spedbarn og barn med gigantism kan ikke være tydelig, siden barn opplever betydelig vekst i sine første leveår. Men etter hvert vil det gjøre seg selv tydelig. Barn med gigantism kan vokse mer enn seks inches per år, og nå mer enn tre ganger gjennomsnittlig høyde for deres alder.

Funksjoner

Gigantism resulterer i brå, ekstrem vekst hos barn. Som lidelse skrider frem, fortsetter tumor på hypofysen til å vokse, noe som fører til tap av andre hormoner, mange relaterte til de reproduktive system i både menn og kvinner. Bortsett fra overdreven, proporsjonal vekst av barnet og hans bein, muskler og organer, andre symptomer inkluderer fortykkelse av ansiktstrekk, hjerte utvidelse, forsinket pubertet, uregelmessig menstruasjon, uttrykk for morsmelk, store hender og føtter med tykke sifre, en fremtredende kjeve, overdreven svetting, dobbelt syn, hodepine og svakhet.

Behandling

Hvis venstre ubehandlet, vil gigantism redusere forventet levealder, men den nøyaktige mengden av år kan variere. Men det finnes effektive behandlingstilbud tilgjengelig, inkludert kirurgi for å fjerne hypofysetumor, strålebehandling og medikamentell behandling. Avhengig av størrelsen av tumoren, og hvor avansert tilstanden er, ett eller alle av disse behandlinger kan anvendes.

Betraktninger

De fysiske virkningene av gigantism er åpenbar, men mange mislykkes i å realisere sine emosjonelle effekter. Den drastiske vekst og kroppen endrer karakteristikk av gigantomani hos barn ofte føre til følelsesmessig stress og lav selvfølelse. Bortsett fra den støtte og kjærlighet til familie og venner, kan foreldre til barn med gigantism ønsker å vurdere psykiatrisk rådgivning for sine barn til å takle de traumatiske emosjonelle effekter av gigantomani.

Gratis medisinsk rådgivning på Vertigo

Gratis medisinsk rådgivning på Vertigo


Symptomer på svimmelhet inkluderer besvime, svak og ustø. De med svimmelhet opplever følelser av spinning og hvirvlende og har opplevelser som de objektene som omgir dem er i bevegelse, også kjent som objektiv svimmelhet. Når du føler deg som om du er i bevegelse, er det referert til som subjektive vertigo. Vertigo er forårsaket av plutselige bevegelser, indre øret forstyrrelser, Ménières sykdom, svulster, nedsatt blodtilførsel til hjernen, multippel sklerose, hodeskade og migrene.

Symptomer

Vertigo symptomer kan være mild, for eksempel følelsen av spinning, men det er andre symptomer på svimmelhet som tåkesyn, tretthet, hodepine, hjertebank, ubalanse, manglende evne til å konsentrere seg, reisesyke, muskelsmerter, kvalme og oppkast, problemer med tenkning og hukommelse, lysfølsomhet og selv svette.

Behandling

Behandling for vertigo første innebærer å finne den underliggende årsaken. Fysioterapi er ofte nødvendig. En pasient med svimmelhet vil lære å bruke hodet og kroppsbevegelser for å flytte kalsium krystaller som er plassert i øret. Dette kan bidra til å gjenopprette likevekt og eliminere følelser av svimmelhet. Antibiotika gis hvis det er en ørebetennelse. Antihistaminer kan også redusere trykket i mellomøret. Hvis vertigo er forårsaket av slag, multippel sklerose eller tumorer, deretter behandling kan innebære medikamenter, strålebehandling eller kirurgi.

Forebygging

De som har blitt diagnostisert med svimmelhet bør ta råd fra sine leger og være forsiktig for å unngå fall. Personer med Ménières sykdom bør begrense saltinntaket, noe som kan føre til hevelse og betennelse. Hvis du er i fare for hjerneslag, senke kolesterolet og overvåke blodtrykket.

Gratis medisinsk rådgivning på Vertigo

The Mayo Clinic og New York Times Health Guide har gratis medisinsk råd på nettet om vertigo. Ditt primære omsorg leverandøren kan gi deg mer informasjon om svimmelhet eller ditt lokale bibliotek kan gi gi deg ressursmateriale gratis.

Hvordan skrive en medisinsk Samtykke Form for et barn Going Out of State Med venner

Hvordan skrive en medisinsk Samtykke Form for et barn Going Out of State Med venner


Planlegging fremover for et mindreårig barn til å reise ut av staten med venner eller familiemedlemmer inkluderer skrive en medisinsk samtykkeskjema som gir den andre familien tillatelse til å foreta medisinske avgjørelser for barnet. Forhåpentligvis vil de ikke oppleve en situasjon der samtykke er nødvendig, men prøver å utføre dokumentet over lange avstander kan forsinke barnets motta nødvendig medisinsk behandling. Det er flere medisinske samtykkeerklæringer tilgjengelige på nettet for å bruke som en mal.

Hvordan skrive en medisinsk Samtykke Form for et barn Going Out of State Med venner

•  Skriv den medisinske samtykkeskjema til å omfatte følgende informasjon.
I nødstilfeller Jeg autoriserer (fullt navn) av (full adresse) for å gi medisinsk samtykke under mitt fravær til (fullt navn av barnet / barna) for dem å motta medisinsk behandling fra (startdato) og (sluttdato). Alternativt finnes det også medisinsk samtykkeerklæringer tilgjengelige på internett hvis du heller vil bruke en forhåndslagde skjema.

List barnets fulle navn, legens navn, allergier, blodtype og relevant medisinsk historie. Kopier barnets forsikring kort og fest den til samtykkeskjema.

Signer samtykke dokument og lage en kopi til ditt arkiv. Send den originale kopien med venner eller familiemedlemmer omsorg for barnet ditt. Det er ikke nødvendig å ha den medisinske samtykkeskjema bevitnet av notarius publicus, men å ha dokumentet attestert gir tilslutning til sin autentisitet.

Medisinske risikoen ved kunstig inseminasjon

Medisinske risikoen ved kunstig inseminasjon


Kunstig befruktning er et kirurgisk inngrep der en manns sperm injiseres i en ufruktbar kvinnens livmor, livmorhals, eggstokkfollikkelen eller egglederen. Det er et alternativ for kvinner som ikke har vært i stand til å tenke gjennom samleie for mer enn et år. Som med alle kirurgi, er det ingen garanti for suksess og en viss grad av risiko, både under prosedyren og etter den.

Flere svangerskap

The University of Illinois Medical Center at Chicago advarer om at en mulig komplikasjon som følge av kunstig befruktning er risikoen for multippel graviditet. Forårsaket av høyere enn normal hastighet på egg utgitt, flere svangerskap øke sjansen for moren lider av potensielt dødelige blodtrykkssvingninger, anemi, svangerskapsdiabetes og nyre infeksjoner. Babyene har økt risiko for å bli født for tidlig eller dø i livmoren. Ifølge MSNBC, oddsen for spontane abort fore øker fra 1 prosent når ett foster er til stede, til 9 prosent når tre er til stede.

Ovarian hyperstimuleringssyndrom

Ovarialt hyperstimuleringssyndrom er forårsaket når kvinnens eggstokker svare altfor godt til fruktbarhet medisin som brukes for å indusere eggløsning. Dette kan resultere i abdominal smerte som eggstokkene hurtig svelle til en mye større størrelse enn normalt. Ovariene kan også lekke fluid inn i bukhulen, noe som resulterer i vektøkning og en oppblåst følelse. Andre symptomer inkluderer bekkensmerter, kvalme, oppkast og kortpustethet. Kvinner som mistenker at de kan være lider av ovarialt hyper bør søke medisinsk hjelp.

Infeksjon

Risikoen for infeksjon for kvinner i sykehus og medisinske institusjoner gjennomgår kunstig befruktning er liten. Imidlertid kan sterile kateter og forurensede sæd føre til infeksjon i kvinnens eggledere eller livmor. I noen tilfeller kan infeksjonen føre til indre slimhinnen i livmoren blir betent, en tilstand som kalles endometritt. Mindre infeksjoner mange bli vellykket behandlet med en antibiotikakur.

HIV-smitte

Overføring av HIV gjennom kunstig befruktning er sjelden. Ifølge en positiv Livet hjemmeside, 15 kunstig inseminert kvinner over hele verden hadde blitt smittet med HIV gjennom sæd fra anonyme donorer av 2003 Alle unntatt én av disse infeksjonene hadde skjedd før HIV antistoff testing ble tilgjengelig i 1985 US Centers for Disease Control and Forebygging anbefaler HIV screening for sæd givere to ganger. Den første er en dag når sæden samles. Den andre er 6 måneder senere.

Medisinske årsaker til Rapid Vekttap

Medisinske årsaker til Rapid Vekttap


Selv om folk flest er nok mer opprørt når klærne begynner montering stramt heller enn baggy, er det andre som er rettmessig bekymret for hvorfor deres klær plutselig føles løsere. For annen mystisk grunn, de er raskt å miste vekt. Ufrivillig vekttap kan være på grunn av forskjellige medisinske tilstander. Grunner kan variere fra fysiske sykdommer til spiseforstyrrelser slik som anoreksi. Mens miste vekt bevisst på en sunn måte er en positiv handling, tar av pounds for fort og utilsiktet kan være usunn.

Diabetes

Vekttap koblet med diabetes kan være tilsiktet eller utilsiktet. Personer med type 1 diabetes ikke produserer nok insulin, mens type 2 diabetikere er ikke i stand til å håndtere insulin riktig. Ofte, når type 2 diabetikere er plassert på diabetiske dietter, de taper vekt. Imidlertid er vekttap for type 1-diabetikere vanligvis utilsiktet. På grunn av sin høye sukker nivåer, kan type 1 diabetikere dehydrere og derfor drikke mer vann, forårsaker dem til å urinere ofte og gå ned i vekt raskt. Også på grunn av en mangel på insulin, cellene sulte. Derfor, for kroppen for å produsere energi, må den for å brenne av fettceller, forårsaker hurtig vekttap.

Kreft forårsaker rask vekttap

Flere typer kreft kan forårsake hurtig vekttap. Ifølge online medisinsk bibliotek merk Håndbøker, noen kreftpasienter opplever vekttap, selv om de kan ha en god appetitt. Andre taper vekt på grunn av redusert appetitt og kvalme eller som et resultat av vanskeligheter med å svelge. Noen vanlige kreftformer som forårsaker raske vekttap inkluderer lungekreft, tykktarmskreft, bukspyttkjertelkreft og leukemi. Kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi og stråling behandlinger kan også oppleve tap av appetitt, noe som resulterer i hurtig vekttap.

Humant immunsviktvirus

Den humant immunsviktvirus (HIV), som forårsaker AIDS, er en annen alvorlig medisinsk problem som vanligvis fører til dårlig appetitt og vekttap. Kroppen jobber hardere for å bekjempe infeksjoner når HIV-viruset angriper kroppens immunsystem. Som et resultat av mennesker med HIV har tilleggskrav energi og næringsstoffer, med infeksjon øke kroppens behov for mat. Hvis HIV-pasienter ikke spiser mer for å dekke kroppens ekstra behov for næringsstoffer og energi, kan hurtig vekttap oppstår.

Andre sykdommer som forårsaker Rapid Vekttap

Forhold som cøliaki, irritabel tarm-syndrom og kolitt (Crohns sykdom) er sykdommer som kan forårsake gastrointestinale komplikasjoner, fordøyelsesproblemer og kontinuerlig diaré. Vanligvis er disse tegn til at kroppen ikke er i stand til normalt å oppta mat næringsstoffer over mage-tarmkanalen. Som et resultat, kan hurtig vekttap forekommer. Tuberkulose er en sykdom kjent for vekttap som dette lungesykdom kan føre til tap av appetitt.

Hypertyreose og Stress

Hypertyroidisme, som er et hormon ubalanse, innebærer en tilstand av skjoldbruskkjertelen overproducing spesielle hormoner, som fører til hurtig vekttap. Når kroppen er dyppet i for mye tyroidhormon kroppens metabolisme øker, i tillegg til økt fysisk aktivitet.
Mens noen mennesker opp i vekt mens stresset, andre ned i vekt fordi de spiser mindre. Selv om det er sjeldent, i noen tilfeller, stress kan føre til at skjoldbruskkjertelen til å være hyperaktiv. Dette stimulerer appetitten, slik at kroppen til å brenne kalorier på en raskere hastighet enn normalt.

Anoreksi

Anoreksi er en alvorlig spiseforstyrrelse der folk sulte seg, noe som resulterer i hurtig vekttap. Ifølge Cleveland Clinic, er det noen som anses anorektisk når kroppsvekt er minst 15 prosent mindre enn det som er ansett som en normal vekt. Foruten fører til alvorlige helseproblemer, kan anoreksi også være dødelig. En av de viktigste symptomene noen er anorektisk er kroppens vekt er ikke i samsvar med alder, høyde og bygge. Andre symptomer er skjør hud, kortpustethet, nekter å spise offentlig svakhet og blir besatt av kaloriinntaket.

Medisiner

Noen medisiner som antidepressiva kan føre til hurtig vekttap. Amfetamin, skjoldbrusk medisiner og kjemoterapeutika er andre medisiner som kan føre til utilsiktet og raskt vekttap.
Siden tidlig på 1950-tallet, har leger vært forskrivning reseptbelagte legemidler for vekttap. Disse medikamentene øker serotoninnivået i hjernen, noe som gir hjernen meldingen magesekken er full. Dette reduserer en persons appetitt så han spiser mindre og metabolic rate øker, noe som resulterer i vekttap. Imidlertid bør disse medikamentene tas med forsiktighet og nøye overvåket av en lege.