Digidexo.com

Elbow Tendinitt Treatment

Tendinitis refererer til inflammasjon eller irritasjon i en sene, som er den fleksible vevet som forbinder muskelen til benet. Senebetennelse i albuen oppstår når du har en skade eller revmatisk tilstand, eller har nettopp used senen. Senebetennelse kan være smertefullt. Du kan også føle anbudet i og rundt de berørte felles. Selv om senebetennelse kan oppstå i alle kroppens sener, rangerer albuen som en av de mest berørte ledd.

Smertestillende medisiner

Ifølge Mayo Clinic, er første skritt for å lindre smerter forårsaket av hevelse og betennelse er en over-the-counter medisiner som ibuprofen, aspirin eller naproxen. Disse medikamentene virker ved å redusere betennelse.

For mer alvorlige smerter, kan legen injisere et kortikosteroid rundt albuen sene. Injeksjoner av kortison redusere betennelse og kan bidra til å lette smerter. En kortikosteroid løsning er en alternativ behandling for en injeksjon. Din lege eller fysioterapeut vil gjelde en aktuell krem ​​til albuen, og gjennom en prosess som kalles iontoforese, vil salven bli absorbert av senen via en svak elektrisk strøm.

Hvile albuen

Tillater albuen til resten vil også gi sene tid til å gro. Du kan gjøre dette ved å unngå løfte tunge gjenstander og avstå fra å spille sport, spesielt golf, tennis og baseball. Selv svømming vil forverre senebetennelse i albuen. Vanligvis vil to til tre dager med hvile gi albuen nok tid til å helbrede seg selv.

Fysioterapi

For en mild til moderat tilfelle av albue senebetennelse, foreslår Mayo Clinic en fysisk terapi program for å styrke musklene rundt leddet. Din terapeut vil utforme en bestemt, ikke-effekt trening rutine som er rettet mot kraftabsorberende muskel og sene enhet i albuen.

The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer foreslår å bruke en ispose eller is massasje for å lindre smerte og hevelse fra en akutt innsettende albue senebetennelse. Hvis tilstanden er kronisk, men denne metoden vil ikke gi gode resultater.