Digidexo.com

Hvordan å være fornøyd med dine kurver

Hvordan å være fornøyd med dine kurver


Bla gjennom glansede sidene i nærmeste moteblad eller kjendis tabloid, og meldingen er klar:. Tynn er i Så det er ikke rart vår kultur er besatt av slanking. Faktisk "er Mediebilder som bidrar til å skape kulturelle definisjoner av skjønnhet og attraktivitet ofte anerkjent som blant de faktorer som bidrar til økningen av spiseforstyrrelser," bemerker National Eating Disorders Association. Ikke bare er en tynn-as-a-rail figur et urealistisk mål for de fleste av oss, men også det er ikke sunt heller. Det er derfor det er så viktig å lære å være fornøyd med kurvene dine og utvikle et positivt kroppsbilde.

Hvordan å være fornøyd med dine kurver

Embrace et positivt kroppsbilde

•  Se etter inspirasjon fra styrke kvinnene som bruker sine kurver til sin fordel. Selv om du vet i hodet at disse modellene i Vogue magazine er usunn tynn, er det lett for ditt perspektiv for å få skjev hvis du ikke balansere disse bildene med mer realistisk seg. Tenk J.Lo, Beyonce, Marilyn Monroe - kvinner som har kurver ikke bare gjorde ikke hindre, men definert sin sex appeal.

knase tallene og finne en sunn vekt rekkevidde for deg. Du kan beregne din kroppsmasseindeks, eller BMI, ved å dele vekten din i pounds av høyden din i inches kvadrat, deretter multiplisere med 703. Eller bare plugge dine tall inn i en av de mange online BMI kalkulatorer. The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) definerer en ideell utvalg som å være mellom 18,5 og 24,9. Du kan bli overrasket over å høre hvor mye variasjon fortsatt kvalifiserer som sunt - og hvor usunn tynn mange modeller og kjendiser er.

skifte fokus fra fretting over hvordan kroppen din ser ut til å bli overrasket over hva den kan gjøre. Mens løping er flott trening for vektkontroll, heller enn å fokusere på et mål av Shedding pounds, bør du vurdere hvor fantastisk selve handlingen er. Smakstilsetning i aktiviteter som dans eller ler, klemmer eller spinne rundt til du er svimmel. Og sette treningsmål basert på fysiske prestasjoner, som for eksempel å kjøre en 5K rase eller lære å danse salsa, snarere enn antall kalorier disse aktivitetene kan brenne.

Bruk klær som passer og flatere. Ikke gjemme seg bak kjedelige baggy skjorter og kjoler. I stedet går for noen nytelse og velg elementer som viser frem dine kurver, selv i dristige mønstre og farger. Se etter en passform som er både komfortabel og smigrende - klær som er for liten eller for stor kan bare ringe oppmerksomhet å finne feil, mens en perfekt passform utstråler selvtillit.

Dempe din indre kritiker med positive affirmasjoner av din verdi. Så mye av vårt selvbilde er knyttet til negative oppfatninger vi har av oss selv. Gjør et poeng å minne deg selv på det positive - selv om du har til å lage en liste og tape den til badet speil. Når du føler deg godt om deg selv, viser det!

være en inspirasjon til noen andre. Ikke mye er så inspirerende som å ha noen andre ser opp til deg, spesielt hvis du er en forelder eller tilbringe tid rundt små barn. Bevis gjennom dine egne handlinger og holdninger som du er fornøyd med dine kurver, og at meldingen vil appellerer. Du kan selv øke en annens kropp image, med resultater som kan vare livet ut.