Digidexo.com

Hva er ficin & Bromelain?

Bromelain og ficin er både proteolytisk eller protein fordøye, enzymer som finnes i naturen. Enzymet bromelain er funnet i ananas og er tilgjengelig som tabletter for bruk som et kosttilskudd. Enzymet ficin kommer fra fig saft. Disse enzymene har en lang historie med bruk av en rekke bransjer og har mange naturlige, kommersielle og medisinske fordeler.

Fordøyelses Aide

Bromelain kan brukes av personer med fordøyelses helsemessige problemer å bistå i fordøyelsen av protein.

Parasittiske Treatment

Ficin er mye brukt i mange tropiske regioner for parasittinfeksjoner på grunn av sin evne til å fordøye ulike levende ormer, for eksempel rundormer og whipworms, uten skader på menneske vert.

Natural Health

Bromelain har vært spioneringen som en anti-inflammatorisk for felles smerter lider og som naturlig lettelse for forkjølelse og astma på grunn av sin slim tynning evner.

Næringsmidler

Både bromelain og ficin, i konsentrerte mengder, blir brukt til mørning av kjøtt. I tillegg er ficin benyttet for å fjerne pølseskinn, i brygging av øl, og når produksjon av ost, blir brukt som rennet.

Medisinske bruksområder

Bromelain gjennomgår fortsatt testing for bruk i rensing av tredje grads forbrenning, med noen konsentrasjoner allerede får godkjenning.