Digidexo.com

Pharmaceutical Drug Identifikasjon Informasjon

Pharmaceutical Drug Identifikasjon Informasjon


Sørge for at en pasient tar riktig type medisin er et viktig skritt ved administrering av legemidler. Medisiner er organisert etter sitt medikamentnavn eller National Drug kodenummer. Spesifikk informasjon om legemidler kan finnes ved å søke etter noen av disse navnene.

NDC nummer

NDC eller National Drug kode nummeret er et tre-segment nummeret som vises på forsiden av etiketten. Det første segmentet identifiserer produsenten, det andre segment identifiserer produktet, og det siste segmentet betegner beholderen. Koden vanligvis tar form 0123-4567-89.

Drug Navn

Narkotika etiketter inneholder handelsnavnet og det generiske navnet. Handelsnavn er opphavsrettslig beskyttet navn, mens det generiske navn er det opprinnelige navnet gitt til stoffet etter oppdagelsen. Symbolet ® identifiserer varenavnet.

Database

DailyMed er en tjeneste i United States National Library of Medicine som gir høy kvalitet informasjon om markedsførte legemidler. En lenke til DailyMed kan bli funnet i Resources. Skriv inn NDC kode eller narkotika navn i søkefeltet på DailyMed. Pasienter kan bruke denne informasjonen til å bli bedre informert om en behandling.