Digidexo.com

Cerebral parese Symptomer hos nyfødte

Cerebral parese Symptomer hos nyfødte


I motsetning til mange andre forhold, er cerebral parese en som enkelt kan identifiseres hos spedbarn. Det meste av dette skyldes et etterslep i sine utviklingsmessige ferdigheter. De fleste diagnoser av cerebral parese oppstår hos barn under 3 år og symptomene kan bli lagt merke til så tidlig som de første månedene av livet.

Hypotoni

Hypotoni hos spedbarn skyldes manglende muskelstyrke i magen. Spedbarn kan virke løs og "floppy" ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag.

Hypertoni

Hypertoni er det motsatte av hypotoni. Med hypertoni, er et barns underliv kommer til å være hard og stiv.

Fluxuation

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag nevner også at mange spedbarn kan gå fra hypotoni til hypertoni innen et par måneders tid. Dette er også et symptom på cerebral parese hos spedbarn.

Delay

En forsinkelse i motoriske ferdigheter er en av de første tegn foreldre Innkalling til barn med cerebral parese. De kan være forsinket i å rulle over, gjennomgang, turgåing og andre milepæler.

Favorisering

Spedbarn med cerebral parese kan vise tegn på å favorisere den ene siden av kroppen. Dette kan sees i deres bevegelser, både store og små. Deres motoriske ferdigheter vil også bli påvirket.

Posture

Selv om dette kan være vanskelig å se i et spedbarn, kan hans holdning synes rart. Dette kan være på grunn av sin favorisere den ene siden enn den andre.