Digidexo.com

Helse Fair Emner for eldre

Helse Fair Emner for eldre


Senior statsborger helsemesser har representanter fra en rekke organisasjoner. Utstillere bringe informasjon rettet mot seniorer og deres liv. Disse messene er også en god måte for eldre ny i området for å finne ut hva noen av de lokale ressursene er, så vel som å finne informasjon om helse bekymringer de allerede har.

Omsorgsperson Resources

Med folk lever lenger, er nødvendigheten av enten hjemmehelsevesenet eller sykehjem omsorg på vei oppover. Mange seniorer velger å være hjemme med tillegg av noen hjelp utenfra. Denne hjelpen kan være i form av noen kommer til å gjøre lett rengjøring eller matlaging til en live-in omsorg giver som er der for kunden til enhver tid. Det finnes også en rekke alternativer i sykehjemmet arena, også. Noen bedrifter tilbyr assistanse på forespørsel, mens andre har flere nivåer av omsorg, alt avhengig av hva kunden trenger.

Medicare Informasjon

Farmasøyter og sykehus Liaisons er en fantastisk ressurs for senior helsemesser i hensyn til Medicare informasjon. Begge disse fagfolk har opplæring og erfaring til å hjelpe eldre med sine spørsmål om Medicare og stoffet fordeler. Disse menneskene kan også hjelpe seniorer fylle ut dokumenter, samt forklare kommende endringer i Medicare og hva som kan forventes i fremtiden. Med Tidens helse usikker generelt, kan seniorer være nervøs om kommende endringer i sine fordeler og hvordan kostnadene kan stige. Å ha folk på hånden som er grundig kunnskapsrik på dette området kan bidra til dempe frykten for seniorer.

Flu Shots

En utstilling fremhever betydningen av influensa skudd kan være svært nyttig for seniorer. Noen mennesker kan ikke forstå at de er på et høyere risiko for å få influensa når de blir eldre, spesielt hvis de har andre helsemessige komplikasjoner. Vurdere å tilby influensa skudd på messen, dersom virkelig holdes mot begynnelsen av influensasesongen. Farmasøyter, sykepleiere eller leger kan være til stede for å administrere bildene, samt være i stand til å svare på spørsmål.

Trening

Trening er like viktig for eldre som det er til barn og andre voksne. Holde musklene i bevegelse hjelper med bein oppbevaring og felles smøring. Holde blod og oksygen strømmer gjennom kroppen kan også bidra til å holde sinnet varselet. Selv om muskelmassen reduseres som folk alder, vil det øke i respons til en regelmessig mosjon regime. Dette er også en god måte å bygge sosial interaksjon, spesielt med seniorer som ellers kan være alene mye av tiden. Ressurser til dette emnet kan inkludere yrkesmessige eller fysioterapeuter, personlige trenere og treningssentre som tilbyr klasser for eldre.