Digidexo.com

Sjøsyke Remedy

Sjøsyke er en svært ubehagelig tilstand som kan underminere livet ut av deg. Det kan holde deg følelsen kvalm og synke en god tid på sjøen. En av flere virkemidler for å stoppe sjøsyke skal hjelpe deg å komme tilbake til det normale.

Ingefær

Ta ingefær (1-4 gram) 12 til 24 timer før du legger fra land. Denne urten lindrer kvalme; gravide kvinner som lider morgenkvalme finne lindring ta ingefær. Ingefærøl kan også bidra til å redusere kvalme når du er på en båt. Prøv teaming ingefær øl med stk saltet kjeks for å stoppe kvalme.

Dramamine

Over the counter (OTC) medisiner som Dramamine kan bidra til å redusere sjøsyke. Antihistaminer som Benadryl kan også hjelpe. Disse medikamentene hjelpe ved å strekke blodårene i det indre øret. Dette synes å kjedelig effekten av bevegelse av skipet på det indre øret. (Sjøsyke stammer fra balansesenteret i det indre øret. Hjernen mottar signaler fra dine øyne, som ikke er enig med de signaler som kommer fra det indre øret. Når disse signalene ikke er enig, kan sjøsyke eller reisesyke føre).

Vitamotion

Vitamotion, en over-the-counter medisiner som inneholder vitamin B6, dimenhydrinate og ingefær, er en spray. Folk er mottakelige for reisesyke eller sjøsyke spray dette inn i deres munn. Kapillærer i munnen ta medisinen inn i blodstrømmen nesten umiddelbart. Fordi dette produktet inneholder ingefær, vil det fungere på magen og bidra til å redusere kvalme av sjøsyke.

Kvalm Drops

Kvalm Drops ble opprinnelig formulert for gravide kvinner som lider av morgenkvalme. Disse kvalme-quelling Lollipop og pastiller, kalt Preggie Pops, inneholder urter som hjelper lindre kvalme. Hver Preggie Pop eller kvalm Drop er laget med sin egen eterisk olje (lavendel, ingefær eller mynte). Tilgjengelige smaker inkludere kanel, papaya, sur sitron, ingefær, cola, peppermynte, grønn te med sitron og grønt eple.
Disse dråpene er tilgjengelige hos voksne og barn størrelser som Lollipop og pastiller. Produsenten (Tre Lollies) anbefaler deg å ta det første kvalm Drop før du forlater kaien og deretter suge på mer utover dagen. Det er ingen fare for at man vil overdose på disse dråpene som mengden av eterisk olje tilsatt er meget liten. Du må kanskje eksperimentere med ulike smaker å se hvilken som fungerer best for deg.