Digidexo.com

Hva er Acai Pure?

Acai Pure er navnet merkevare av en av mange vekttap kosttilskudd laget av Acai Berry. Andre ingredienser er Hawaiian noni ekstrakt, resveratrol ekstrakt og grønn te ekstrakt.

Historie

Acai Berry ble en populær cleanser og vekttap produktet når Dr. Nicholas Perricone, en bord-sertifisert klinisk og forsknings hudlege som spesialiserer seg på anti-aldring medisin anses acai berry nummer 1 super mat på en episode av "The Oprah Winfrey Vis. "

Funksjon

Acai Pure hevder å være nr 1 acai berry rens tilgjengelig på markedet og lover å rense kroppen for giftstoffer, øke energi, redusere oppblåsthet og fremme hurtig vekttap. Dette tillegget er tilgjengelig i kapselform, og er tatt muntlig.

Garanti

Acai Pure tilbyr en pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd med produktet.

Berømte Ties

Acai Pure hevder at mange kjendiser har brukt produktet sitt for å oppnå vekttap, men det er ingen kjendiser som åpent godkjenner Acai Pure. Kjendis bildene på Acai Pure nettstedet er public domain og bør ikke anses som sponsorer av produktet.

Advarsel

Det er mange klager på internett angående fakturering praksis av Acai Pure. Kunder rapporterer å bli overladet og registrert for automatisk fakturering uten deres kjennskap.