Digidexo.com

Hvordan utløse Fat brenner hormoner

Hver person butikker og brenner fett annerledes. Lipotropics er stoffer med evne til å oppløse og forbrenne fett, noe som gjør det lettere for kroppen å bruke den som en energikilde. Thermogenics er stoffer som bidrar til å heve kroppstemperaturen og bidra til å brenne fett, ofte med den ekstra effekten av å bidra til å dempe appetitten. I tillegg kan etter en konkret spising plan utløse fettforbrennende hormoner som både mobilisere lagret fett og deretter bidra til å skylle den ut av kroppen.

Hvordan utløse Fat brenner hormoner

•  Reduser kalorier for å forbrenne fett. Spiser færre kalorier enn du vanligvis gjør. En daglig kaloriunderskudd tillater kroppen å reagere ved å trekke på fettreservene.

•  Reduser mengden smør, oljer, salatdressinger og sauser du spiser. Fjern skinnet fra kyllingen før steking. Spis fisk, spesielt laks, oftere.

•  Reduser karbohydrater. Halvere karbohydrat inntaket ved å spise mindre porsjoner. Spis deler mindre enn 100 gram for to påfølgende dager annenhver uke. Tilbake til litt større porsjoner etter to dager.

Spis moderate mengder protein og fett fordi de støtter vitamin absorpsjon og hjelp produserer hormoner. Den termiske effekten av mat er forårsaket av kroppen din brenner mer kalorier ved behandling av protein. Magert kjøtt, fisk, eggehviter og lav-fett cottage cheese er gode matvarer for å utløse fettforbrennende hormoner.

Før du trener, spiser matvarer som havrekli, havregryn, rug eller hel-hvete brød eller frukt.

Du bør spise innen en time etter trening. Kombiner karbohydrater slik som en bakt potet eller brød med protein og små mengder fett. Dette bidrar til å forsinke nedbryting og fordøyelse av karbohydrater.

Spis mindre, mer hyppige porsjoner. Protein er best for middag. Kyllingbryst og cottage cheese er ideelle. Ikke spis tre til fire timer før sengetid.

Gjør minst tretti minutter med kardiovaskulær trening først i morgen. Morgenkaffe er bra fordi det vil hjelpe kroppen forbrenne mer fett. Tar 6 til 10 gram blandede aminosyrer eller en liten mengde whey protein pulver blandet i vann før du drikker kaffen vil også bidra til å forhindre muskelnedbrytning under cardio trening økter.

drikke urtete i løpet av dagen. Misteltein fordeler hele kjertelsystemet og hjelpemidler metabolisme. Det stimulerer også bukspyttkjertelen. Misteltein te er laget som en kald infusjon av soaking en toppet teskje i en stor kopp med kaldt vann over natten. Noen varmt vann kan tilsettes følgende dagen hvis en varmere drikk er foretrukket.

Hint

  • Andre ideer for å utløse fettforbrenning hormoner:
  • Naturopathic behandlinger
  • Kjertel og protomorphogen tilskudd
  • Terapeutisk trening
  • Massasje
  • Pusteøvelser
  • Aromaterapi
  • Refleksologi