Digidexo.com

Symptomer på en Knee Infeksjon

Når du snakker om et kne infeksjon, kan bakteriell patogen ansvarlig for tilstanden trenge nesten hvilken som helst del av kneet, inkludert joint, bursa, bein og til og med huden. Dette kan føre til en medisinsk tilstand for å utvikle som bringer med seg sine egne sett av symptomer. Avhengig av området av infeksjoner, symptomer vil variere fra person til person.

Kneet bursitt

Av alle de infeksjoner som kan plage kneet, er bursitt en av de mer vanlige. Hvis bakterier trenge gjennom ett eller flere av de bursa, som er elektrodene plassert langs bein, sener og muskler i kneet, kan bli betent område, forårsaker kneet bursitt. Med denne typen infeksjon, opplever en person vanligvis noe hevelse, varme, ømhet og smerte. Hver av disse symptomene kan gjøre det svært vanskelig for en person å bevege eller plassere press på selve kneet.

Septic leddgikt

En annen vanlig infeksjon i kneet er en tilstand som kalles septisk artritt. Med denne tilstanden, invaderer en bakteriell patogen leddet i kneet, skade sin struktur og forårsaker betennelse. Dette utløser ofte symptomene på kneet varme, hevelse og smerter, spesielt i tider med fysisk anstrengelse. Infeksjonen kan også føre til at symptom på en feber (mellom 100-101 grader F) som ofte ledsaget av frysninger.

Osteomyelitt

Når infeksjonen invaderer selve bein i kneet, kan det føre til at tilstanden til osteomyelitt. Osteomyelitt er preget av en forverring av benet forårsaket av en bakterie eller sopp som danner en byll. Dette abscess skaper etter hvert en hindring i tilførselen av blod til de berørte ben. Når dette skjer, de fleste begynner å vise symptomer på tilstanden, inkludert en spyling og hevelse til huden over det infiserte bein, ømhet og smerte i dette samme området, og selv noen tretthet og irritabilitet innenfor den lidende.

Cellulitt

Ikke bare infeksjoner plage selve strukturen av kneet, de kan også påvirke huden i dette samme området av kroppen. Denne type av bakteriell infeksjon som er kjent som cellulitt, som vanligvis er forårsaket av Streptococcus eller Staphylococcus bakterie. Som denne infeksjonen setter inn, blir huden varm, rød, hoven og øm. Hvis venstre ubehandlet, kan det spre seg inn i det underliggende vev og til slutt invadere blodet.

Behandling

For å bøte på nesten hvilken som helst av de symptomene du opplever på grunn av et kne infeksjon, må du først behandle tilstanden. Med alle disse forholdene, den innledende løpet av behandlingen omfatter en antibiotika medisiner for å drepe bakterier som påvirker ledd, bursa, bein eller hud. Derfra kan kortikosteroider brukes til å redusere betennelse og hevelse, kan området trenger drenering av eventuelle væsker som har samlet seg på grunn av infeksjon, eller en faktisk kirurgisk prosedyre kan trenge å bli utført for å reparere skader som er oppstått eller fjerne et sykt vev eller bein.