Digidexo.com

Hvordan få en second opinion for en Prostate Cancer Diagnosis

Hvordan få en second opinion for en Prostate Cancer Diagnosis


Hos menn er kreft i prostatakjertelen vanligvis diagnostisert når en lege finner en ondartet vekst som et resultat av en blodprøve eller fysisk undersøkelse. Hvis du har blitt diagnostisert med prostatakreft, er det alltid en god idé å søke en ny mening, spesielt hvis du er ellers i god helse.

Bruksanvisning

Bekrefte muligheten for at hvis du tilhører en sårbar gruppe, kan den opprinnelige diagnosen meget vel være nøyaktig. Menn 65 år eller eldre er langt mer sannsynlig å utvikle prostatakreft enn yngre menn, og afrikansk amerikanske menn lider av prostatakreft med en hastighet som er 60 prosent høyere enn raten påvirker kaukasiske menn.

Vet de ulike teknikker som brukes til å oppdage prostatakreft. Selv om blodprøver og digitale endetarms eksamen forblir de vanligste deteksjonsmetoder, kan du også få bekreftet tilstedeværelse av prostatakreft gjennom analyse av vevsprøver og røntgenundersøkelse.

Ta kontakt med din helseforsikring leverandør og arrangere et møte med en koordinator hvis du allerede har fått en positiv diagnose. Han eller hun vil ha en god del ressurser på hans eller hennes disposisjon for å hjelpe deg å finne en godkjent lege som kan gi deg en ny mening.

Kom i kontakt med American Cancer Society (se Ressurser nedenfor) eller det lokale Kreftforeningen i ditt land eller jurisdiksjon. De kan henvise deg til akkrediterte og kvalifiserte spesialister du kan rådføre å få en second opinion.

Lær mer om liste over leger du vurderer når du prøver å få en second opinion. Vet hvordan erfarne og hvor sterkt anbefalt de er, og velg en spesialist som står respekt fra sine jevnaldrende.

Søk behandling i stedet for en annen mening hvis du mottar et nytt positiv diagnose. Sjansen er ganske lav at du vil motta et par villfaren diagnoser.

Stay positive og få nok hvile. Du må holde humøret og din styrke opp å slå prostatakreft.

Tips og advarsler

  • Alle pasienter har rettigheter. Husk at informasjonen i din medisinske filen er strengt konfidensiell, og at sysselsettingen er beskyttet av loven hvis du trenger å ta seg fri for medisinsk behandling.
  • Sørg for å spørre legen din om de forskjellige metoder for å oppdage prostatakreft. Flertallet av menn finner innsamling av vevsprøver for en prostatakreft biopsi for å være ubehagelig, og mindre invasive diagnostiske teknikker kan være mulig, avhengig av detaljene i saken din.
  • Oppsøk sekundær behandling hvis du blir følelsesmessig distressed etter en prostata kreft diagnose. Følelser av depresjon og fortvilelse er vanlig og kan behandles på forskjellige måter. Ta kontakt med en mental helse profesjonell som en del av kreftbehandlingen program. Du trenger mental styrke til å effektivt bekjempe din tilstand.