Digidexo.com

Hvordan å få vekt for tenåringsjenter

Hvordan å få vekt for tenåringsjenter


Mens mange tenåringsjenter er fortært med diett og trening for å slippe pounds, er det de jentene som er naturlig tynn og ivrig etter å få vekt. Ifølge de ansatte ved Children Hospital Boston, kan undervektige tenåringer ikke får riktig ernæring. Disse jentene bør oppmuntres til å vedta sunne spise-og mosjonsvaner som vil vare dem inn i voksenlivet.

Hvordan å få vekt for tenåringsjenter

Carry snacks som proteinbarer, fullkorn knekkebrød med peanøttsmør og usaltede nøtter og frø. Fordi tenåringsjenter er fortsatt økende og metabolizing i et hurtig tempo, snacking på proteinrik mat mellom måltidene vil gi deg de ekstra kaloriene du trenger for å få vekt. Også vurdere å konsultere en ernæringsfysiolog for de beste - og sunneste - mat å få vekt. Osteburgere og pommes frites kan hjelpe en tenåringsjente pakke på pounds, men hun benektende noen fordeler ved å velge mat med høyt mettet fett.

•  Få løft. Med høyere kalori og sunt fett mat valg du vil konsumere, kan du begynne vekttrening for å øke muskelstørrelse. Se om din skole gym er utstyrt med det utstyret du trenger, og en kvalifisert trener å komme i gang; eller kjøpe et sett med manualer som inkluderer 5-, 7 og 10-lb. vekter. Forplikte seg til 20 minutter, tre ganger i uken. The Sport Fitness Advisor nettsted har mer enn 20 animerte dumbbell øvelser på nettet for å komme i gang.

Kjøp en journal. Dele boken ved hjelp av halvparten for en øvelse og log den andre halvparten til å ta opp all maten spist. Treningsdagbok er en online versjon som har ekstra tilbud, for eksempel et velværeavdelingen, arrangementskalender og motiverende sitater.

Hint

  • Spør en venn til å bli med deg på reisen til sunn vektøkning for ekstra motivasjon.
  • Bruk hele fete meieriprodukter.
  • Øk porsjonsstørrelsen.
  • Ikke prøv å få vekt med junk food. Usunne valg kan spissen skalaene den andre veien, og du vil være å prøve å gå ned i vekt i stedet for gevinst.
  • Unngå diett drikke eller brus, samt lav-fett eller fett-fri mat.