Digidexo.com

Rapid & Safe Vekttap

Rapid & Safe Vekttap


Som en generell regel, kan du enten gå ned i vekt raskt, eller du kan miste det trygt. De fleste krasje dietter eller ekstreme vekttap programmer som fører til hurtig vekttap er ikke betraktet som sikre av medisinske fagfolk. Hvis du er villig til å gi opp drømmene dine for å miste 10 pounds i en uke, men det finnes måter du kan øke hastigheten på vekttap eller få kroppen din miste igjen etter at du treffer et platå.

Give Up Karbohydrater

Low-carb dietter føre til vekttap ved å tvinge kroppen til å mate på fett for å produsere den energien som det normalt ville få fra karbohydrater. Disse diettene også nivået blodsukkeret, noe som reduserer behovet for kroppen til å produsere insulin, som igjen fører til vektøkning. Low-carb dietter også føre til vekttap fordi du i utgangspunktet spise færre kalorier - siden proteiner og fett fyller, vil du spise mindre, og dermed redusere det samlede daglige inntak av kalorier.

Low-carb dietter er ikke en god idé for lange perioder av gangen, som kroppen din trenger karbohydrater for energiproduksjon, noe som inkluderer å holde ikke bare kroppen din går, men også hjernen våken, ifølge Mayo Clinic. For korte perioder av gangen, derimot, kan low carb dietter være svaret på raske vekttap. I generelle termer, low carb dietter krever at du gir opp alle søtsaker, kornprodukter, pasta, frukt og stivelsesholdige grønnsaker (som mais, gulrøtter og poteter). I stedet fokuserer du på proteiner, inkludert kjøtt, meieriprodukter og egg. I noen dietter, som Atkins, meieriprodukter er begrenset, fordi de inneholder laktose, som er en form for sukker. Andre dietter, som South Beach og GI (glykemisk indeks) diett, la hele korn og de fleste grønnsaker.

Give Up Solids

Ekstreme dietter som kål suppe diett eller en juice raskt er ikke sunt, og selv om de føre til vekttap, er det sannsynlig å være forbigående og det meste vann dette tapet. Når du går tilbake til ditt vanlige kosthold, vil vekten komme tilbake raskt. I stedet prøver diett eller protein shakes, solgt over disk på apotek, helsekostbutikker eller treningssentre. Shakes kommer i to former: pulver eller flytende for miksing, eller i klar-til-drink bokser. Pulveret kan blandes med vann eller skummet melk hjemme og vanligvis kommer i forskjellige smaker, som sjokolade og jordbær. Å følge et trygt, men effektiv, flytende diett, drikk 3-4 shakes om dagen for å erstatte frokost, lunsj og snacks. Da har en lett middag, med fokus på ikke-stivelsesholdige grønnsaker og magre proteiner, som kylling eller fisk. Ved hjelp av en lignende metode for slanking på 301 testpersoner over en 12-ukers periode, leger ved UCLA School of Medicine fant at mannlige pasienter mistet et gjennomsnitt på 18,4 kg., Mens kvinner mistet £ 14.