Digidexo.com

Moxypen bivirkninger

Moxypen inneholder et antibiotikum kalt amoxycillin-trihydrat som brukes til å behandle infeksjoner i kroppen. Godkjent for barn og voksne i alderen 10 og over, er Moxypen generelt effektive og produserer minimale bivirkninger hos pasienter.

Hva er Moxypen?

Moxypen er et antibiotikum som brukes til å behandle en rekke forskjellige bakterieinfeksjoner. Det er et amoxycillin, et medlem av familien av penicillin naturlig avledede antibiotika. Det er bare effektive mot bakterielle infeksjoner, og vil ikke virke mot virale infeksjoner. Den kommer i pille og sirup former.

Moxypen bruksområder

Moxypen brukes til å behandle en rekke bakterielle infeksjoner, inkludert, men ikke begrenset til: infeksjoner i bihuler, øvre og nedre luftveier, urinveier, øre og svelg, lungebetennelse, bronkitt, hjernehinnebetennelse, infeksjoner forårsaket av matbårne patogener, og ulike bløtdelsinfeksjoner.

Det er også brukt for diverse infeksjoner som bestemmes av legen din.

Minor bivirkninger forbundet med Moxypen

Noen mennesker opplever gjær infeksjoner etter eller under bruk av Moxypen. Disse sekundære infeksjoner kan behandles med anti-fungal medisiner som anvist av lege.

Magesmerter, diaré, oppkast og følsomhet for lys kan forekomme. Disse er vanligvis ikke plagsom nok til å slutte å ta Moxypen.

I sjeldne tilfeller har pasienter rapportert auditive og visuelle hallusinasjoner mens du tar Moxypen. Hvis du skulle oppleve disse, bør du kontakte lege.

Store bivirkninger av Moxypen

Den farligste bivirkning av Moxypen er en fare for anafylaktisk sjokk hos allergiske individer.

Dersom pusten skulle bli anstrengt, eller anfall eller tap av bevissthet bør skje mens du tar Moxypen, søke akutt hjelp umiddelbart. Dette er tegn på anafylaktisk sjokk, som er en alvorlig allergisk reaksjon som kan føre til døden hvis den ikke behandles umiddelbart.

Andre alvorlige bivirkninger inkluderer lever og nyre verdifall. Hvis det hvite i øynene eller huden din skal bli gul eller urinen mørk, bør du kontakte lege umiddelbart. Dette er et tegn på at kroppen din ikke er riktig behandling Moxypen, og det må tas opp i en betimelig manor.

Kontra

Pasienter som er allergiske mot penicillin eller cefalosporiner skal ikke ta Moxypen på grunn av økt risiko for alvorlig allergisk reaksjon eller anafylaksi.

Pasienter som behandles for mononukleose har høy risiko for å utvikle hudutslett Mens blir administrert Moxypen, så de må overvåkes nøye mens du tar det.

Som med alle antibiotika medikamenter, er effektiviteten av hormonell prevensjon redusert. Mens du tar Moxypen, sørg for å bruke en sikkerhetskopi prevensjonsmiddel som kondom for å hindre uønsket graviditet.