Digidexo.com

Urin symptomer etter en UTI

Urin symptomer etter en UTI


Alle som noensinne har hatt en urinveisinfeksjoner vet at symptomene er involvert med denne smittsomme sykdommen kan være utrolig smertefullt. Mens UVI er mer utbredt hos kvinner, menn kan fortsatt ta dem, og de er ikke mindre skadelig eller farlig for helsen til urinveiene. Men noen ganger menn og kvinner kan ha en urinveisinfeksjon, og har ingen anelse om at det de opplever er noe mer enn noen skyting smerte. Hva er noen av de urin symptomer felles for en urinveisinfeksjon?

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, er en urinveisinfeksjon noen infeksjon som begynner i urinveiene. Urinveiene består av nyrene, urinlederne, urinblæren og urinrøret. Selv om disse er alle beskyttet av huden, kan disse viktige organer og deler av kroppen blir like lett infisert som ørene, øynene eller nesen. Hvis du føler deg skarpe smerter i denne delen av kroppen din, må du identifisere umiddelbart som en mulig infeksjon i urinveiene og ringe en lege. Fordi det er en infeksjon, er like enkelt som å ta antibiotika behandling av urinveissymptomer. Men det finnes også måter å redusere sjansene for å få en urinveisinfeksjon i første omgang.

Forebygging

Enhver lege vil fortelle deg at å drikke rikelig med væske er nødvendig for en sunn livsstil, men å ha næringsrik væske som er lett på nyrene (som for eksempel vann eller organiske juice) tjener til å skylle ut mange potensielt smittsomme sykdommer. Også (og dette kan høres litt rå) når du går på do, tørke forfra og bakover. Tørke tilbake til forsiden kan få utskillelse nær urinrøret, passasje til urinveiene. Også, hvis du er engasjerende i samleie, bruke toalettet så snart etter som mulig. Leaving forutgående væsker i urinveiene kan utløse en infeksjon.

Økning i frekvens eller haster

De mest åpenbare symptomer på en urinveisinfeksjon vil vise seg når du prøver å urinere. Se etter en økning i hyppigheten av følelsen som du har å gå på do eller en kraftig økning i det haster for å urinere. Dette kan være forårsaket av en infeksjon legge press på urinveiene og dermed presser ned på blæren, og gir deg illusjonen av å måtte bruke badet oftere enn du faktisk gjør.

Brenning eller stikkende følelse

Også, hvis du føler en brennende eller stikkende følelse ved vannlating, kan det være et tegn på at du har en urinveisinfeksjon (eller muligens enda noe verre!) Og trenger å søke legehjelp. En brennende, stikkende følelse er vanligvis forårsaket av infeksjonen tærer bort beskyttelsesdekselet i urinveiene og forlate som fôr rå og sårbar for urin strømmer fra kroppen. En brennende følelse bør aldri bli avvist. Fordi den gjennomsnittlige person urinerer 4-6 ganger om dagen, vil urinveiene trenger antibiotika for å bidra til å gjenopprette sin styrke og bekjempe sykdommen.

Utslipp av blod

Videre, hvis du opplever ubehag av noe slag mens du går på do, er du mer utsatt for utlading blod med urinen. Infeksjonen kan spise bort på slimhinnen i urinveiene så mye at når urin spyler gjennom nyrene og ned i urinrøret, kan det plukke opp blod vanligvis beskyttet av den tynne veggen i urinveiene. Antibiotika er det beste alternativet, men du kan bare gjøre det ved å være proaktive og se en lege første gang du legger merke til symptomer som er felles for urinveisinfeksjoner begynner å utvikle seg.