Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Rens din Blood

Blodet er den viktigste fluid i kroppen. Tap av store mengder blod fører til døden. Blod blir transportert i hele kroppen via vener, arterier og blodkar, alle deler av det vaskulære system. Blod er viktig fordi den bærer næringsstoffer og oksygen til alle deler av kroppen. Blodet er også ansvarlig for å fjerne avfallsstoffer fra vev og organer. Holde blodet rent hjelper deg å holde deg frisk. Det er noen naturlige måter å rense kroppen som er gunstig for å opprettholde helse.

Hvordan Naturligvis Rens din Blood

drikke. Å drikke mer væske gir kroppen en rikelig tilførsel av hovedkomponenten av blod. Drikkevann hjelpemidler også i spyle ut blodet og fjerne skadelige bakterier, sopp, parasitter og andre partikler som kan være i blodet. Vann utvanner også noen giftige stoffer som kan være i blodet. Artikkelen "Vann, vann overalt --- Hvor mye bør jeg drikke?" på American Dietetic Association hjemmeside antyder drikker rundt 10 kopper væske hver dag.

•  Rengjør blod. Som et viktig fluid for å opprettholde liv og helse, er det urter som er vist å være effektive i å rense ut blodet. Artikkelen "Urter Nyttige i Avgiftning" på Healing Daily nettstedet antyder løvetann, rødkløver og storborre som blodrensemidler. Med urter, vær forsiktig og ta bare en av gangen. Hvis du har spørsmål om dosering følg instruksjonene på etiketten eller rådføre seg med en herbalist.

Rengjør nyrene. Nyrene er en del av urinveiene. Nyrene gi mange nyttige funksjoner for kroppen, men en av dens viktigste er filtrering av blod. Nyrene rense blodet flere ganger om dagen, fjerne overflødig væske og skadelige avfall. Men hvis nyrene ikke fungerer godt på grunn av sykdommer som nyrestein, cyster eller infeksjon, er blodet ikke renset godt. Usunn blod løpe gjennom kroppen kan føre til en rekke sykdommer. Drikker masse vann hjelper til å skylle ut nyrene og blæren, men det gjør vanndrivende urter som forårsaker kroppen til å produsere mer urin. Artikkelen "6 Urter for Nyre Cleanse" på vitaminer til Helse hjemmeside antyder UVA Ursi treneren gress, og kjerringrokk. Ta kun en urt om gangen. Følg instruksjonene på etiketten for riktig dosering.

•  Vurder en rask. En rask fremmer selvhelbredelse. Fordøyelsessystemet krever mye energi for å fordøye maten. Under en rask, er denne energien brukes av kroppen for selvrensende. Artikkelen "Fasting for Detox" av Patricia Braggs på Pure Inside Out nettstedet anbefalt en ett til tre dagers faste. Enda en kort fort vil rense hele kroppen, inklusive blodbanen.

Bruk proteolytiske enzymer. Proteolytiske enzymer er naturlige produkter som selges på nettet og i helsekostbutikker. Enzymene bryter ned organisk avfall. Dette bidrar til å rense blodet. Artikkelen "proteolytiske enzymer" av John Barron på Nærings helsesenter nettside sier at blodet er avhengig av enzymer for å fungere skikkelig. Mr. Barron sier enzymene rense blodet av "smuss" og "forbedrer effektiviteten av prosessen."