Digidexo.com

Hvordan å få dratt i filler i 4 uker (jeg gjorde det ved et uhell!)

Hvordan å få dratt i filler i 4 uker (jeg gjorde det ved et uhell!)


Da jeg gikk på videregående, fikk jeg dratt til filler, og jeg gjorde det ved et uhell! Dette virker merkelig, men les videre og du vil se hva jeg mener.

Hvordan å få dratt i filler i 4 uker (jeg gjorde det ved et uhell!)

•  Gå på en campingtur.

Da jeg gikk på videregående, var jeg generelt en lubben gutt, og på omtrent 11. klasse begynte jeg å trimme ned. Det var ikke mye for det; bare litt øvelse og se hva jeg spiste. Jeg var fortsatt slapp skjønt.

Men etter mitt siste år, jeg gikk på en campingtur. Turen var 4 uker lang, og involverte alle slags backpacking, kanopadling, og selv klatring.

Hold stadig aktiv med anstrengende aktivitet i løpet av dagen.

Jeg tilbrakte mange timer backpacking, fra tidlig morgen til tidlig kveld. Så var det på tide å sette opp leir og lage middag. Gjennom hele dagen, ville jeg ha periodiske snacks, og på et tidspunkt jeg ville lage mat. Noen dager jeg var ganske sulten, men de fleste jeg følte tilstrekkelig næring. Det er vanskelig å spise for mye når du har en £ 30 pakke og treningen hele tiden.

Gjør dette for fire uker, spise hva du har, sove på bakken, backpacking til din destinasjon i løpet av dagen. Kanopadling er også akseptabelt - bare holde det opp, og spise hva du vil (så lenge du en hold den på ryggen).

Når du holde maten på ryggen, din begrenset til hva du har. Selv om du ønsker å spise kalori tett mat hele dagen, jevner det ut, fordi du har å bære den på ryggen for dagen. Som ryggsekken går ned i vekt, så gjør din appetitt, fordi du ikke brenner så mange kalorier.

Da jeg fikk gjort med min 4 ukers tur, jeg kunne ikke tro det: Jeg gikk fra en slapp gutt til å bli helt dratt. Du kan gjøre dette også hvis du bare følger trinnene ovenfor.

Hint

  • Klikk på linken nedenfor (www.BadAssMuscles.com) for å få dratt GARANTERT
  • Ikke trening eller kosthold til du oppsøke lege (yeah, right - gjør knapt noen dette - likevel, det er viktig).