Digidexo.com

Hvordan fremme velvære, ernæring helse og sikkerhet for små barn

Hvordan fremme velvære, ernæring helse og sikkerhet for små barn


Å få de små til å omfavne sunne vaner og utvide sine paletter for næringsrike måltider kan være enklere enn du tror. Fra å tilby dem morsomme måter å utøve mens på spill til sakte å bytte ut usunn snacks med de rike på ernæring, er det flere måter du kan få barna begeistret om å leve en sunnere livsstil.

Hvordan fremme velvære, ernæring helse og sikkerhet for små barn

Gjør gode matvalg fra frokost til middag. Substitute dårlige matvarer som inneholder mye fett og kalorier med de som er bra for deres voksende organer som hele korn, magert kjøtt og sukkerfrie safter. Lær barna å ha riktig del kontroll i sine matutvalg. Arbeidet med aktiviteter som lærer hvor mye er nok. Ikke la barna dine til å spise bare det de liker, begynner nå å gi dem muligheter for sunn mat.

Pakk en spennende lunsj for barna. Fylle sin matboks med masse sunn snacks de kan nyte. Gjør det til en fargerik eksplosjon, når de ser en lysende rødt eple, lang gul banan eller en bunt av pretzels. Kjøpe flere snack alternativer og la dem plukke ut sine snack element hver natt når du er pakking sin lunsj. Dette lærer dem tidlig på å ta sunnere alternativer.

Lær dem hvordan de skal praktisere god hygiene. Øv spyle toalettet, vaske hendene og dekker deres munn. Sett opp en enkel belønningssystem for de unge i begynnelsen stadier av trening, så de får en gullstjerne hvis de husket visse gode vaner.

Gjør kjøkkenet sikkerhet en viktig del av planen for barna. Fra å bo borte fra ild - for å ikke berøre skarpe kniver - forstå at disse erfaringene er like viktig som å lære dem hva de skal spise.

Få dem opp og flytte. Bruk lekne taktikk som for eksempel dans, kickball og selv kjører rundt med hunden for å introdusere dem til andre måter å jobbe mot et fysisk form livsstil. Ta en familie tur sammen etter middag og forplikte seg til en sunn plan som en hel husholdning.

delta i lokale helse og fitness hendelser. Sjekk din lokale arrangementer guiden fitness festivaler eller familiemoro-løpe maraton. Dra nytte av samfunnet hendelser for å få dine små vandre rundt, selv om det bare tilbringe dagen på bondens marked eller ut i parken.