Digidexo.com

Hjem Safety First Aid tips

Hjem Safety First Aid tips


Å ha de nødvendige elementer for å håndtere ulykker som skjer i ditt hjem kan bidra til å forhindre en skade fra forverring. Førstehjelp kan også gi midlertidig behandling før du kan vurdere omfanget av skaden din. Hvis derimot, opprettholde du en skade som du ikke kan rette med førstehjelp, søk øyeblikkelig legehjelp.

Førstehjelp Essentials

Bomull baller kan hjelpe rene sår ved å fjerne blod eller rusk. De kan også gjelde salver eller antiseptiske midler til et sår. Steril saltvannsløsning kan bidra til å rense sår og kutt, og skylle ut øye irritanter. Saltløsninger kan også legges til bandasjer for å hjelpe tregere blødning. Ha en liste over nødnumre i nærheten, spesielt hvis du blir opprørt. Slike tall bør inneholde giften kontroll, lokale akuttmottak og dine slektninger, anbefaler Kidshealth. Også holde en nødsituasjon samtykke skjemaet tilgjengelig for familien din, i tilfelle du ikke klarer å gi samtykke i alvorlige kriser. Dette vil tillate deg å bli behandlet på et sykehus.

Medisiner

Hold over-the-counter smertestillende medisiner i ditt hjem for å bidra til å lindre feber og smerte. Medisiner som kan redde live i tilfelle en nødsituasjon skal være oppdatert. Slike medisiner kan omfatte en Epi-kit når du har alvorlige allergier, en inhalator, insulin eller aspirin hvis du er i faresonen for hjerteinfarkt. Hvis du bruker aspirin, ta den anbefalte doseringen i henhold til legens instruksjoner.

Bandasjer

Hold en rekke plaster tilgjengelig. Plaster utviklet for fingre og knoker hjelpe med hånd skrubbsår, siden de kontur til hånden din. Du kan bruke knoke bandasjer på tærne og haken også. Nonstick bandasjer kan brukes på hvilket som helst område på kroppen din. Hvis du er allergisk mot limet i plaster, kan du søke steril kompress til blødende sår for å stoppe blødning. Elastiske bandasjer kan bidra til å holde gasbind på plass. Elastiske bandasjer også hjelpe med forstuinger ved å redusere betennelse og hevelse.

Ytterligere objekter

Pinsett kan bidra til å fjerne innebygde lunter, som splinter eller glass fra huden din. Pinsett med et solid grep er lettere å holde. Rubbing alkohol kan bidra til å desinfisere sår som ikke dypt. Men, advarer CVS Pharmacy mot å bruke rubbing alkohol på dype sår. Du kan også bruke alkohol pads. En kalkun Baster kan hjelpe skylle ut sår. Alternativt kan du bruke en pære sprøyte. Hold rehydrerende væsker i ditt hjem for å forebygge mot dehydrering, spesielt hvis du har et spedbarn med diaré. Sikkerhetsnåler og putevar kan hjelpe immobilisere skadde armer.

Andre tips

Det kan hjelpe å ta en CPR klasse, spesielt hvis du har barn i hjemmet ditt. Å være forberedt kan hjelpe deg å vite hva du skal gjøre i en nødssituasjon. Hvert halvår, erstatte brukte elementer, for å holde hjemmet ditt lager. Oppbevar medisiner i en høy kjøkkenskap, i stedet for badet ditt. Damp fra dusj kan bryte ned dine medisiner.