Digidexo.com

hvordan arter hemoroider seg

Hvordan å legge på seg raskt

En stor andel av folk er interessert i å miste et par pounds og opprettholde en sunn vekt. Men et utvalgt antall individer har det motsatte problemet. I stedet for å miste vekt, de ønsker å få vekt. Heldigvis finnes det flere måter å legge på seg raskt. Dette kan hjelpe undervektige individer oppnå sin idealvekt.

Hvordan å legge på seg raskt

•  Øk maten porsjoner og kalorier. Å få vekt raskt, øke det daglige kaloriinntaket. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Øke kaloriinntaket med 500 om dagen for å få ett pund i uken.

•  Spis konsekvent. Den gjennomsnittlige person spiser tre regelmessige store måltider om dagen, eller 4-6 små måltider om dagen. For å legge på seg raskt, spise flere ganger i løpet av dagen (annenhver time), og inkluderer høy-kalori matvarer i kostholdet ditt. Disse inkluderer rødt kjøtt, pasta, poteter og bønner.

Slapp av og kontroll fikle. Å ha nervøs energi forbrenner ekstra kalorier, og dette kan hindre vektøkning innsats. Lær hvordan du kan slappe av og ikke rock eller riste bena mens du sitter eller står.

Start løfte vekter. Resistance øvelser og vektløfting bygger muskelmasse, noe som kan resultere i vektøkning. Begynn sakte, bygge din utholdenhet, og deretter gradvis øke vekten. Du vil miste vekt og få muskler.

Drikk rikelig med drikkevarer. Drikkevarer som melk, te og juice inneholder flere kalorier (ca 100 per 8 gram), som kan legge opp og øke vekten din.

Hvordan Psykologi forholder seg til Medisinsk Assisterende?

Hvordan Psykologi forholder seg til Medisinsk Assisterende?


Medisinske assistenter spille en avgjørende rolle i enhver profesjonell kontor. Avhengig av størrelsen og omfanget av kontoret, de vil utføre en rekke administrative og kliniske oppgaver. Samspill godt med pasienter, leger og annet kontorpersonell er kritisk. Psykologi, som er studiet av menneskelige (og dyr) atferd, har mange komponenter som hvordan å motivere andre, eller hvordan de skal ha gode relasjoner. Helsepsykologi omhandler hvordan atferd påvirker sykdom. Medisinske assistenter med psykologi ferdigheter vil trolig nyte og være mer vellykket på jobben sin.

Medisinsk assistent Rolle

Ifølge 2010-2011 Occupational Outlook Handbook, medisinske assistenter utføre flere oppgaver for å opprettholde, organisere og drive et legekontor. De har administrative funksjoner som innlevering medisinske poster eller besvare telefoner. På den kliniske side, kan de sjekke vitale eller instruere pasienter på sårbehandling. Mest relatert til psykologi er det faktum at de samhandler med folk hele dagen lang, og noen pasienter ikke føler deg bra eller står overfor alvorlige helseproblemer.

Interoffice relasjoner

En medisinsk assistent trenger å komme sammen med andre medisinske assistenter, leger og kontorpersonell. Dette betyr bygge og vedlikeholde sunne relasjoner. Ifølge Loyola Marymount University, en nøkkel psykologisk komponent til å bygge sunne relasjoner er effektiv kommunikasjon. En medisinsk assistent trenger å vite hvordan du klart snakke med alle ansatte. Dette kan bety "enige om å være uenige," lytter oppmerksomt til en bekymret kollega, eller deling vanskelig informasjon på en konstruktiv måte.

Arbeider med pasienter

En medisinsk assistent kan tilbringe mer tid med pasienter enn leger gjør. Han trenger å føle seg komfortabel med visse psykologiske ferdigheter som betryggende pasienter, sette riktige grenser, aktivt lytte og være respektfull, administrerende vanskelige samtaler og gjør alt dette og samtidig fullføre oppgavene til en medisinsk assistent. Medisinske assistenter må få pasientene til å overholde på en positiv måte. Det kan være en medisinsk assistent jobb å ta blod fra et engstelig barn eller be en pasient til å betale opp på en medisinsk regning.

Håndtering administrative oppgaver

Medisinske assistenter må svare på telefoner og hilse pasienter med ekte omsorg og bekymring. Svarer telefonen i seg selv er en oppgave, men gjør det på en omsorgsfull og medfølende måte tar dyktighet. Det er en forskjell mellom å si "hei" som pasient leder i døren eller hilsen henne ved navn. Medisinske assistenter må være veldig bevisst på pasientens personvern og følge retningslinjer for å sikre alles privatliv er beskyttet.

Håndtering Kliniske Oppgaver

En medisinsk assistent kan være teknisk dyktig på å ta blodtrykk eller utføre en synsundersøkelse, men hun må også føle seg komfortabel med å snakke med pasienter, svare på deres spørsmål grundig, mens resterende innenfor sitt virkeområde praksis. Disse ferdighetene ta en forståelse av hvordan folk oppfører seg, reagere, og bearbeide informasjon - alle psykologi ferdigheter. Å ha en god seng måte betyr at en medisinsk assistent er medfølende, har riktig kroppsspråk og er respektfull.

Hvordan kreften spredd seg til hele kroppen?

Normal Cell Behavior

Kroppen din består av billioner av celler. Disse cellene multiplisere, dividere og utløper hele tiden. Hos friske individer, celler komplette livssykluser og følg tydelige mønstre. Normale celler har sin egen identitet og følge reglene for kontakt hemming. De vil ødelegge seg selv hvis genetiske avvik er funnet. Normale celler holder seg til hverandre, og utløper ved slutten av sin livssyklus.

Kreftceller

Kreftceller er ikke vanlig eller normal. De følger ikke reglene i kontakt hemming, overholdelse eller selvødeleggelse. De inneholder feil DNA, forplante seg raskt og skille ut spesielle kjemikalier for å etablere nye blod forsyninger som vil mate voksende svulster.

Kontakt Hemming

Kontakt inhibering fører til normale celler til å slutte å vokse, eller prolifererende, når en celle kommer i kontakt med en annen celle. Denne reaksjon sikrer at det ikke er noe overvekst fremstilt ved replikerende celler. På denne måten styrer kontakt hemming cellevekst ved å tillate cellene å replikere som gamle celler dør, men holder unødvendige vev fra forming i deres sted.

Cancer Cell Vekst og Angiogenese

Kreftceller ikke opererer under dette prinsippet og raskt ta over området hvor de vokser. Faktisk kreftceller vokse til hele organsystemer blir forbikjørt. For å gjøre dette, kreftceller skiller ut angiogenese vekstfaktor, noe som fører til nye blodårer til å danne og omgir kreftcellene. Dette gir kreftvev sin egen ernæringstilførsel. Blodårene vil omfavne eksisterende organer, gjør dem ute av stand til å fungere.

Manglende evne til å overholde

Et annet karakteristisk for kreftceller er at alle celler er eksakte kopier av hverandre. Det er ingen differensiering eller celle fordypning. Kreftceller mangler også evnen til å forholde seg til hverandre. Denne mangelen på etterlevelse gjør cellene å bevege seg rundt kroppen din og ta opp residens i ulike områder.

Metastasering

Når den unormale vev beveger seg til et annet område av kroppen, blir prosessen kalt metastasering. Kreftceller spres gjennom kroppen via lymfesystemet og sirkulasjons-systemer. Celler vil også bevege seg gjennom ulike hulrom som de vokser, for eksempel bihuler, lunger og mage. Lymfesystemet er den typiske ruten kreft velger fordi det er veldig enkelt for cellene å reise gjennom systemets store nettverk. Når kreftceller komme inn i lymfesystemet og lymfeknuter, er det anses å være systemisk. Dette er vanligvis dødelig som kreft er umulig å fjerne helt. Kreft vil også bevege seg gjennom sirkulasjonssystemet, eller blodet. Med mengde årer å velge mellom, kan kreften spredde seg raskt.

Forebygging

Etter at cellene er på et nytt sted, begynner de å dele seg raskt. Den samme prosess finner sted som i den opprinnelige plassering. Blod rekvisita er etablert slik at cellene kan trives og vokse. Metastasering forklarer hvordan kreft er funnet i flere områder av kroppen og likevel pasienten ikke var klar over hva som skjedde før det var for sent. Forebygging er nøkkelen i å kontrollere kreft. Det finnes ingen kur, men det er ting du kan gjøre for å minimere risikoen. Opprettholde en sunn livsstil og se legen din for regelmessige kontroller. Hvis kreft er funnet, mens i en tidlig fase, er sjansen for et godt resultat kraftig forbedret.

Hvordan Enzymer forholder seg til fordøyelsen?

Hva som er en "enzym?"

Et enzym er et protein i kroppen som bidrar til å initiere og å fremme kjemiske reaksjoner i kroppen. Dette er ofte referert til som "katalyserende». Når en person refererer til enzymer i forhold til fordøyelse, de sannsynligvis er snakk om fordøyelsesenzymer. Det er også metabolske og mat enzymer, også. Enzymer forholder seg til fordøyelsen i at de spiller en viktig rolle i hvordan matrester blir behandlet. Det tar vanligvis omtrent en time for mat å få behandlet i magen, for eksempel. Uten visse fordøyelsesenzymer, ville det ta utrolig mye tid for mat for å bli sendt til tarmen der den endrer mat til mat komponenter og ernæring for kroppens celler. Amylase, proteaser og lipaser er tre typer av fordøyelsesenzymer som bidrar til å bryte ned karbohydrater, proteiner, fettsyrer og oljer.

Mer om fordøyelsesenzymer.

Maltase, cellulase, laktase og surcrase er fire mer fordøyelsesenzymer. Cellulasen er ikke produsert av kroppen, så det må være inge for at folk skal kunne fordøye fiber finnes i epler, for eksempel. Maltase, laktase og surcrase å fordøye stivelse som finnes i korn eller poteter, melk og sukker. Koenzymer fungere som en slags melding bæreren mellom fordøyelsesenzymer som også fremmer kjemiske reaksjoner i kroppen som er nødvendig for riktig funksjon. De blir ofte referert til som "vitaminer."

Problemer med enzymer?

Hvis du har problemer med fordøyelsen, er det supplerende fordøyelsesenzymer som kan finnes i de fleste helsekostbutikker. De kan hjelpe mennesker med ulike fordøyelsessykdommer, men du bør snakke med en lege før du prøver å selv foreskrive. Ulike selskaper som gjør supplerende enzymer inkluderer Biocare, Earthforce og HealthSense. Noen fordøyelsesenzymer kan finnes i Papaya tabletter, samt andre fruktderivater.

Hvordan Bakterier formerer seg i fordøyelsessystemet?

Hvordan Bakterier formerer seg i fordøyelsessystemet?

Binary Fisjon

Bakterier i fordøyelsessystemet er sammensatt av bare en celle. Bakteriene er kalt prokaryote celler. De formerer seg ved en type aseksuell reproduksjon kalles binær fisjon. Binær fisjon innebærer en celle deler seg i to celler. Fordi én celle fra en annen skaper sitt eget DNA, de resulterende celle er nøyaktig identisk med den første.

Replikere DNA

DNA-molekylene inne i prokaryoter festes til plasmamembranen og begynner å replikere. Replication starter på et punkt på den overordnede kromosom og går i begge retninger. Den nylig dannende kromosom festes også til plasmamembranen nær moder kromosomet.

Stretching Cells

Cellen strekker utover til to ganger sin opprinnelige størrelse eller større. Vekst av cellen mellom de to stedene der hvert kromosom festet trekker kromosomene fra hverandre. Dette er hvordan cellen blir klar til å bli to celler. Ettersom avstanden mellom kromosomer vokser, begynner cellemembranen for å presse dem imellom.

Cell Wall

Cellemembranen vokser mellom moder kromosomet og den nye kromosom helt. Dette danner celleveggen. Når celleveggen er fullstendig dannet, er kromosomene separeres fullstendig og to celler blir dannet.

To bakterieceller

Den overordnede cellen og ny celle er nøyaktig det samme. Hver celle har samme DNA. Begge celler kan fortsette å replikere på denne måte. Til tider vil nye DNA-molekyler begynne å utvikle som i trinn 2 før de to cellene er fullstendig splittet fra hverandre.

Hvordan føle seg bedre etter kjemoterapi

Kjemoterapi bruker veldig kraftige medisiner for å angripe kreftceller. Bivirkningene av cellegift kan forstyrre din livskvalitet. Men du kan gjøre flere ting for å bedre trivsel mens under behandlinger. Legen er en stor kilde til informasjon.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om eventuelle medisiner for bivirkninger av behandlingen. Visse symptomer kan adresseres med medisiner. For eksempel kan legemidler forebygge kvalme og behandle nerveskader, diaré og munnsår. Ta alle medisiner som anvist. Å være åpen og ærlig med legen din om hvordan kjemoterapi påvirker deg kan hjelpe ham anbefale måter å håndtere disse problemene.

•  Vurder akupunktur. The American Cancer Society indikerer det kan lindre mange bivirkninger av cellegift, særlig kvalme, oppkast og tretthet. Arbeid med en lisensiert utøveren. Du vil sannsynligvis trenge flere økter for fullt utbytte.

Sørg for tilstrekkelig tid til hvile, og vurdere å spare energi til de tingene som er viktigst for deg. Fatigue er en felles klage av kjemoterapi, og du må gi tid for kroppen å komme seg. Ordne din daglige timeplan på en måte som tillater tilstrekkelig hvile.

4 Sett i et nivå av trening som passer for din tilstand. Trening kan lindre tretthet, bedre humør og slipper kjemikalier som naturlig bekjempe smerte. Legen din kan hjelpe deg med å utforme en passende diett.

Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker som kan redusere stress og angst. Meditasjon, dyp pusting, biofeedback og positiv visualisering er noen av de mer populære. Alle disse krever en god del konsentrasjon i tillegg, noe som kan bidra til å ta tankene bort fra ubehagelige symptomer som kvalme.

Spis en sunn diett rik på hele, ubehandlet mat som frukt, grønnsaker og helkorn og sunne proteinkilder. Dette vil forbedre energi og generell trivsel. Tilstrekkelig kaloriinntak er viktig. Oppsøke en ernæringsfysiolog som har erfaring med kreftpasienter; hun kan hjelpe deg å tenke ut en sunn spising plan som vil møte alle dine behov.

Ikke vær redd for å be om hjelp. Å vite at du kan stole på andre mennesker til å hjelpe deg kan avlaste mye stress og hjelpe deg å bekymre deg litt mindre om kjemoterapi forstyrrer livet ditt.

Hvordan Hypertensjon forholder seg til stress?

Hva er hypertensjon?

Hypertensjon eller høyt blodtrykk, er en medisinsk tilstand der blodtrykket er unormalt høy. I medisin og fysiologi, blir blodtrykket måles i millimeter kvikksølv, eller mmHg. Normale blodtrykks tiltak under 120/80. En person som er ansett å ha hypertensjon når deres systoliske trykknivå er 130mmHg eller høyere. Systolisk blodtrykk opprettes når hjertet slår, og representerer den øverste tall i blodtrykket opplesninger. Den nederste tallet, diastoliske trykket, måler trykket innsiden av blodårene. Dette nummeret kan også være forhøyet. I noen tilfeller av hypertensjon, er det ingen kjent medisinsk årsak til å forklare hvorfor de blodtrykket er forhøyet. I andre tilfeller av hypertensjon, kjent som vedvarende hypertensjon, en underliggende medisinsk tilstand forårsaker økning i blodtrykk. De som lider av vedvarende høyt blodtrykk, har en økt risiko for å få hjerteinfarkt, hjerneslag, eller nyresvikt.

Årsaker og effektene av stress

Stress er fysiske eller psykiske belastninger som påvirker et individ. Det kan være forårsaket av faktorer som arbeid, skole, familie, daglige utfordringer og situasjoner, eller fysisk eller psykisk sykdom. Mens noen stress er bra, for eksempel stress som gir oss energi eller tillater oss å reagere raskt til en farlig situasjon, er andre stress dårlig og kan ha en ødeleggende effekt på en persons generelle helse. Folk som er ute av stand til å takle stress kan oppleve fysiske eller psykiske symptomer som hodepine, angst, depresjon, muskelspenninger, søvnforstyrrelser, og øke i hjertefrekvens. Å bli overveldet av stress kan påvirke evnen til å fungere i dagligdagse oppgaver og påvirke ytelsen på jobb, skole, hjem, eller sosiale situasjoner. Noen mennesker som ikke vet hvordan du skal håndtere sine stress kan engasjere seg i usunn atferd som økt forbruk av alkohol, røyke sigaretter, misbruker narkotika, og forsømme riktig kosthold og mosjon.

Behandling og forebygging

Selv om medisinske forskere ikke har funnet bevis på at stress fører til hypertensjon eller vice versa, kan kontinuerlig belastning heve normale blodtrykket nivåer. Det første du trenger å gjøre er å identifisere dine stressfaktorer og livsstil vaner som bidrar til stress og høyt blodtrykk. Noen vaner som kan bidra til både stress og høyt blodtrykk er usunt kosthold, dårlige søvnvaner, drikker alkohol, angst, mental sykdom eller andre helsemessige forhold, eller å bli overlesset med arbeid eller hjemme aktiviteter. Noen ting du kan gjøre for å redusere både stress og blodtrykk nivåer trener, meditere, fritidssysler, praktisere avslapping teknikker, spise et sunt kosthold, får nok hvile, tar ferie, og eliminere dårlige vaner som røyking, drikker for mye alkohol og narkotikamisbruk.

Hvordan å legge på seg når du har en depresjon

Hvordan å legge på seg når du har en depresjon


Hvis du er deprimert, er sjansen stor for kroppen din reagerer på det på én av to måter: enten få vekt eller miste vekt. Begge er dårlig, men å miste for mye vekt kan være ekstremt farlig og med dødelig. Å miste for mye vekt eller miste vekt for raskt kan gi nyreskader og andre helseproblemer. Så hvordan får du vekt når du ikke kan finne viljen til å spise? Her er noen tips om hva du kan gjøre for å få vekt når du er deprimert.

Bruksanvisning

Økende vekt i Depresjon

•  Be om hjelp fra venner og familie. Verve hjelp av venner av familien for å lage måltider, ta dem til deg og sitte med deg mens du spiser. Dette bidrar til å overvinne mangelen på vilje til å stå opp og lage din egen mat og disinterest i maten selv.

Gjør det pent. Når du gjør mat, gjøre det attraktivt. Ikke bare pytt mat på tallerkenen og deretter stirrer på den. Ta deg tid til å forberede hver hovedrett og ordne og pynte det pent. Når du ikke er deprimert kan du ikke bryr seg hva din mat ser ut før du spiser den, men når du er deprimert, vil en trist leter offer bare føle deg mer ulykkelig.

Stå opp og komme i bevegelse. Det kan ta en liten innsats fordi når du er deprimert det føles som alt du ønsker å gjøre er å krype under dyna og håper verden går unna, men trening er en stor stress og depresjon avlastning. Det hjelper også forbedre appetitten og hjelper deg opp i vekt når du er deprimert.

Sørg for at du får nok søvn. Når du er deprimert kan det virke som om du tilbringer hele livet ditt i sengen, men sjansene er du kaste og slå, ikke sove. Hvis du har problemer med å sove bør du kontakte lege for mulig medisinsk hjelp. Å få nok søvn er en viktig faktor i kroppens evne til å regulere matinntaket og vekt.

Drikk kosttilskudd. Det finnes en rekke ernæringsmessige vekt få drinker på markedet for de som ikke kan få nok kalorier og næringsstoffer fra en vanlig dags matinntak. I løpet av de verste delene av depresjon, når du spiser er et ork uansett hvordan du skjære den, sørg for at du drikker rikelig med kosttilskudd som Boost eller Sørg.

Tips og advarsler

 • Dersom depresjon varer lenger enn en uke eller vekttap blir alvorlig er det viktig å søke råd hos en lege.

Hvordan Excersise å Kvitte seg med Cellulite

Hvordan Excersise å Kvitte seg med Cellulite


Cellulite bare refererer til fettansamlinger under huden. Disse underhudsfett ligger innenfor fiber bindevev av lår, hofter, bryster, eller magen. Det ser ut til hovedsakelig på lårene, og når den gjør det, det gir overflaten av låret, en rynket og fordypninger utseende. Denne typen fettvev er et vanlig problem blant kvinner spesielt de som lever et stillesittende livsstil. En inaktiv livsstil, sammen med dårlig kosthold, dårlig vanninntak og ingen trening, bidrar til å øke i cellulite formasjon. I noen tilfeller er cellulitter dannes fordi den kjører innenfor genene til familien (arvelige) .Cellulite problemene kan løses ved å gjøre det motsatte av hva som forårsaket det i første omgang. Prøv å endre din måte å leve fra en lat livet til en aktiv en. Spise riktig ved å legge mer fiber på kostholdet ditt og drikk rikelig med vann å stadig avgifte kroppen din. Og mest av alt, utføre aktive øvelser som vil hjelpe slette tilstedeværelsen av cellulitter i systemet. Her er noen effektive treningsøkter som vil dramatisk forbedre utseendet på cellulitt-akkumulert områder.

Hvordan Excersise å Kvitte seg med Cellulite

Utfør lange spaserturer fremskritt på en tredemølle. Sørg for å bevege armene sammen med bevegelsen som du skride. Gjør denne prosedyren 20 til 30 minutter og slappe av.

Gjør opp-ned steg teknikk. Stå oppreist og plasser din venstre fot på en forhøyet plattform. Holde venstre fot stabil, nøye gå opp og ned på plattformen med høyre fot. Gjenta dette opp og ned bevegelse 15 til 20 ganger. Deretter bytte plasseringen av bena; med høyre fot å være stabil lem og den venstre foten gjør den opp og ned trinnene, 15 til 20 ganger.

Utfør knebøy. Stå oppreist med føttene skulder bredde hverandre, og manualer på hver hånd. Rotere armene innover slik at håndflatene er vendt mot deg. Bøy begge albuene, slik at manualer er plassert på nivå av skuldrene. Kontrakt magen og inhalerer som du bøye knærne til en knebøy. Pust ut mens du bringe kroppen tilbake til utgangsposisjonen. Sørg for å holde ryggen rett som du utfører denne øvelsen. Gjør knebøy 15 til 20 ganger og deretter slappe av.

Gjennomføre en isolert styrketrening for dine adductor musklene (indre lår). Forbered en pute eller et sammenbrettet tykt håndkle. Sitte oppreist på en stol med føttene flatt på gulvet. Sikkert plassere pute eller håndkle i mellom lårene. Klem lårene på puten, hold den i 5 sekunder, og slipp. Gjør denne prosedyren 15 til 20 ganger og slappe av.

Utfør styrketrening for bortfører muskler (utsiden av låret). Sitt på en stol, med bena tett sammen og føttene flatt på gulvet. Hold ryggen rett og litt lene seg fremover og plassere hånden din ved å plassere håndflatene på sidene av knærne. Deretter gradvis trykk på sidene av knærne utover for å åpne lårene, mens håndflatene presser innover for å motstå bevegelse av lårene. Hold motstand i 5 sekunder og slipp. Gjenta denne prosedyren 15 til 20 ganger og slappe av.

Utfør leg extension øvelsen. Begynn i alle fire og deretter bøye begge albuene slik at underarmene hviler på gulvet. Hev høyre kne så høyt du kan. Gradvis utvide den samme beinet slik at tærne er rettet mot taket og holde posisjonen i 5 til 10 sekunder. Så ta med høyre ben ned igjen til startposisjon og gjøre samme prosedyre på venstre ben. Gjenta vekslende høyde på høyre og venstre ben 10 til 15 ganger og slappe av.

•  Gjør side liggende leg høyde. Ligge på din høyre side med venstre arm plassert foran deg til å støtte din balanse. Bringe nøye din øverste benet fremover og hvile i på gulvet. Deretter heve bunn benet så høyt du kan og hold den i 5 til 10 sekunder, og deretter ta det ned igjen. Gjenta denne fremgangsmåten 10 til 15 ganger, og deretter gjøre den samme prosedyren på den andre siden.

Hint

 • Gjøre trekk gradvis og rytmisk som du gjør alle disse øvelsen for å unngå muskelspenninger.
 • Hold ryggen rett under kjøring; ikke slentre eller overarch.
 • Hvis det er smerter, nummenhet eller prikkende følelse under utførelsen, avslutte treningen og kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

BMI, eller Body Mass Index, er en enkel metode for å bestemme kroppsfett nivåer basert på inndeling kroppsvekt etter høyde. Mens det er et dårlig valg når du arbeider med idrettsutøvere som har en tendens til å ha høye nivåer av muskelmasse, noe som forskyver ligningen, er det en god metode for å avgjøre om noen er undervektig.

Den enkleste metoden for å "fikse" en lav BMI er å bare få lean body mass, eller muskler. Hvis du spiser mer enn du for tiden spiser og løfte tunge vekter, vil din BMI øke på en positiv måte.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

Spis Big to Be Big

•  Spis mer. Det tar en betydelig kalorioverskudd for å få vekt, spesielt for de med naturlig lav BMI. Disse personene har en tendens til å ha unormalt høye metabolske priser og et overskudd av energi som manifesterer seg som "nervøs" energi, i form av uro og konstant bevegelse bursts. Du trenger å øke kaloriinntaket mellom 500 og 1500 kalorier per dag eller mer.

Drikk én liter helmelk hver dag. Den GOMAD metoden eller "Gallon Of Milk A Day", er en tid-bevist metode for å raskt øke kroppsvekt.

3 Begynn GOMAD ved å øke melkeforbruket ved å legge til én eller to kopper melk per dag. Gradvis øke mengden til en gallon av dagen i løpet av to til tre uker.

•  Vurder kosttilskudd. Tilskudd av GOMAD kosthold er egentlig ikke nødvendig, ifølge trener Mark Rippetoe, forfatter av "Starting Strength, Basic Barbell Training", men kan være gunstig.

Ta en multivitamin hver dag og en kreatin monohydrat supplement. Kreatin er det mest forsket diett hjelpemiddel i historien. Det er ingen publiserte undersøkelser som illustrerer negative bivirkninger. Det er alt anekdotiske bevis som vanligvis refererer til løftere som var under-hydrert.

"Jeg anbefaler også L-Glutamin, aminosyren," sier trener Troy West, cscs, eier av Empower Fitness i Portland, Oregon. "L-Glutamin har vist seg å redusere, og til og med hindre, etter øvelsen sårhet. Det er en enkel måte å holde motivert om å løfte."

Løfte tunge ting gjør musklene større.

Løft tunge vekter. Løfte tunge vekter vil gjøre deg sterkere. Styrketrening sikrer at kalorioverskudd skapt av GOMAD diett utnyttes for proteinsyntesen i stedet for å bli lagret som kroppsfett.

Løft tre ganger per uke, med en helkropps styrke rutine bygget rundt vektstang knebøy, benkpress og markløft eller strøm renser. Disse sammensatte-bevegelsen, multi-felles øvelser fremme maksimal muskel gevinst ved å aktivere flere muskler per øvelse enn enklere, maskinbaserte øvelser.

Start ut med en vekt som er bare moderat utfordrende, og legge til fem pounds til hver øvelse, hver treningsøkt. Denne metoden gjør det mulig å foreta raske gevinster uten over-arbeider selv til et punkt av avtagende avkastning.

Hint

 • For laktose intolerant, det er fordøyelses hjelpemidler som Lactobacillus-Ease tilgjengelige som hjelper kroppen å bryte ned laktose. Andre kan velge å prøve geitemelk som et alternativ.
 • Soyamelk er ikke anbefalt for GOMAD, siden det er betydelig bevis for at det har en negativ effekt på mannlig hormon produksjon.
 • Se din lege før du begynner på ny diett og treningsprogram.

Hvordan legge på seg å få store

Hvordan legge på seg å få store


Grunner til å sette på vekt inkluderer å være ekstremt undervektig, utvinne fra en sykdom og landing en rolle i en film eller bildeseanse som krever en fyldigere figur. Hva er viktig å huske på når du setter på vekt er at det skal gjøres på en trygg og sunn måte.

Kalorier

En gjennomsnittlig kvinne trenger 1800 kalorier per dag og en gjennomsnittlig mann krever 2400 kalorier per dag for å holde en sunn vekt, kombinert med regelmessig mosjon. Ved å spise for å få vekt, er det lurt å søke profesjonell personlige lege.

Regelmessige Snacks

Regjeringen i Manitoba publisert en guide ark: "Hvordan å få vekt '. Denne guiden bladet sier det er best å spise regelmessige næringsrik høyt kalori snacks hele dagen, inkludert en matbit før sengetid og spise et stort måltid når appetitten er på sitt beste for å få vekt vellykket.

Misforståelse

Ikke fyll opp med kalorifattig mat å få vekt. Å fylle opp på lav kalori mat og drikker som rå, klumpete grønnsaker, suppe, te, kaffe, kosthold brus vil ikke gi de nødvendige kalorier. I stedet inntar høye kalori mat som poteter, pasta, smør, iskrem og fett kjøtt.

Advarsel

Spise usunn og fet mat kan forårsake tretthet. Tretthet er bare en bivirkning av hensikt å spise for å få vekt. Det er også muligheter for akne, kvalme og mageproblemer som oppstår.

Hvordan å legge på seg i 10 dager

Hvordan å legge på seg i 10 dager


En hel industri har vokst opp rundt etterspørselen etter raske vekttap tips og produkter, men noen mennesker trenger å få vekt for å holde seg friske. Som å miste vekt, prosessen for å få vekt krever disiplin, kaloritelling og trening. Før du tar fatt på en plan for å få vekt raskt, bør du oppsøke helsepersonell for å unngå problemer og kostbare feil.

Hvordan å legge på seg i 10 dager

•  Spis store måltider tre ganger om dagen, samt to snacks, og ikke hoppe over noen måltider. Angi en alarm til å gå av hver tredje time for å minne deg på at det er på tide å spise.

forbruke mer kalorier enn du forbrenner gjennom trening og aktiviteter hele dagen. Kalori teller for de fleste matvarer er tilgjengelig på emballasjen. Prøv å holde en logg over kalorier du forbruker hver dag.

Utfør styrketrening med frie vekter eller maskiner for å få muskler. Muskler veier mer enn fett, så å få muskelmasse øker totalvekt samt bidra forme kroppen din.

Konsumere vektøkning kosttilskudd i forbindelse med en høy intensitet treningsprogram. Søk profesjonell veiledning fra en lisensiert lege før du begynner en supplement diett for å unngå komplikasjoner.

Drikk protein shakes. Bland pulver løsninger av to-til-en karbohydrater til protein og legg i en liter vann. Shakes legge ekstra kalorier og gir energi og næring mens du trener. Drikker en shake før og etter treningen kan legge til ett pund per uke til rammen.

Spis rikelig med stivelse og matvarer med høy glykemisk indeks. Disse matvarer produsere insulin hormon som hjelper lagre kroppsfett. Innarbeide matvarer slik som poteter, brød og pasta inn i minst ett måltid per dag.

Hvordan å legge på seg for tynne mennesker

Hvordan å legge på seg for tynne mennesker


Økende vekt er ikke alltid så enkelt som å øke matinntaket for folk som er naturlig undervektige. I de fleste tilfeller, når matinntaket er i utgangspunktet økt, metabolisme øker i tillegg så de ekstra kaloriene ender opp med å bli brent veldig raskt. Et godt kosthold med en sunn øvelse diett er den beste tilnærmingen.

Hvordan å legge på seg for tynne mennesker

•  Beregn din nåværende BMR (basal metabolic rate) for å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner daglig. Det er mange BMR kalkulatorer tilgjengelig på nettet, eller du kan bruke den ledige hånden formel. For menn formelen er (10 x vekt i kg) + (6,25 x høyde i cm) - (5 x alder) + 5, for kvinner formelen er (10 x vekt i kg) + (6,25 x høyde i cm) - (5 X alder) + 161.

Bruk skalaen for å finne ut vekten din. Etter at du veier deg, beregne din BMI (body mass index). Din BMI vil fortelle deg hvor undervektig du er, og gi en nøyaktig guide for hvor vekten din bør være. Identifiser din idealvekt, deretter trekke din nåværende vekt, slik at du kan finne ut hvor mye vekt bør være vunnet. Online BMI diagrammer vil beregne tallene for deg, eller du kan finne din BMI ved å multiplisere vekten din i pounds med 703 og deretter ved å dividere dette tallet med høyden din kvadrat.

Øk matinntaket med 500 kalorier hver dag. Det kan se ut som en ekstra peanut smør og gelé sandwich, en latte eller spise matvarer som nøtter eller yoghurt for snacks å legge på protein og sunt fett. Det er mange måter å øke kalorier, men den beste måten å sikre sunn vektøkning er å satse på 1 til 2 pounds en uke. Ett pund tilsvarer 3500 kalorier, så ved å øke det daglige kaloriinntaket med 500, bør du få ett pund i uken.

For å sikre optimal helse under vektøkning prosessen, bør en sunn øvelse rutine bli innlemmet i din daglige timeplan. Sykling 3 til 4 ganger i uken eller ta lange turer finnes enkle måter å få plass i øvelsen. Hvis du ikke har noe imot å trene, gå på treningsstudio og løfte vekter er en fin måte å bulk opp muskler som legger pounds. Sørg for å holde seg til rutinen.

Hint

 • Å se en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på vekt restaurering er ideell for de som er undervektige.
 • Gå til en lege før du begynner på vektøkning diett. Lav kroppsvekt kan ofte være forbundet med helseproblemer, som bør utelukkes før du prøver å få vekt.

Hvordan føler seg bedre når du har influensa

Du aner ikke hvor du fanget det, men det spiller ingen rolle siden du har ikke energi til å bli sint på den skyldige ansvarlig for å dele gave som gir og gir - influensa. Hva er en influensa lidende å gjøre? Ta råd fra de som faktisk har funnet måter å føle seg bedre til tross for de forferdelige symptomer, noen som er inkludert i denne artikkelen.

Bruksanvisning

En skille ut de symptomene du opplever om du ikke ser en lege (selv gjør at utnevnelsen forbedrer ofte ånd) for å skille vanlig influensa fra en kald, bronkitt eller lungebetennelse.

Ta rikelig med varme dusjer. Bruke damp terapeutisk å lindre bihulene og luftveiene, og ikke undervurdere den helbredende kraften i en loofah og din favoritt dusjsåpe til å skjemme bort deg selv under spray. Ta en og annen varmt bad hvis lang soaks er en favoritt av deg.

Unn deg en god livsstil slik at immunforsvaret er alltid klar til å kjempe mot influensa. Trening, sunn mat og riktig mengde søvn vil holde immunforsvaret i tip-top form, minimere symptomene du opplever om influensa treffer deg.

sove, sove, sove. Dra nytte av influensa å gjøre det du har vært lengsel etter å gjøre: krype opp i sengen og fange så mange ZZZZs som kroppen din kan mønstre. Spør en kjær å endre sengetøy daglig og spray dem med lavendel lin tåke slik at du kan synke inn i en varm og luksuriøs dis mens kroppen kjemper mot influensasymptomer.

Få influensa skudd hvis du tar forebyggende behandlinger. Ifølge kilder, inkludert Web.MD, formularies som zanamivir, oseltamivir, amantadin og rimantadine, blant andre, vil hjelpe deg å forsvare seg mot influensa så selv om du er utsatt, vil du føle deg mye bedre under utvinning.

Unn matvarer du elsker. WebMD og HealthPages.com begge anbefaler å drikke din favoritt juice og smakstilsatt elektrolytt boosters (f.eks Gatorade) for å få fart på utvinningen fra alle typer influensa stammer.

WebMD og forebygging magasinet tout fordelene med italiensk mat lastet med influensa-busting tomat og hvitløk samt foreslå kopper ginseng og ingefær te å berolige symptomer og forbedre din generelle følelse av velvære under utvinning.

Hint

 • Vurdere disse tipsene som retningslinjer for å gjøre deg selv føler deg bedre når du lider av influensa symptomer, men forstår at de ikke er en erstatning for å få riktig medisinsk behandling.

Hvordan å kjøle seg ned i varmt vær

Hvordan å kjøle seg ned i varmt vær


Ekstrem varme kan være en reell smerte. Det kan gjøre deg døsig og trøtt, lat, gi deg muskelkramper og selv gjøre deg svimmel og ør. Hvis du er ute etter noen forfriskende kjølig luft midt i intenst varmt vær i sommermånedene, ser utover bare spy opp klimaanlegget - som også kan bli veldig dyrt - raskt.

Bruksanvisning

Opprett skygge. En vesentlig del av blodtilførsel strømmer opp til ansiktet. Som et resultat, kan holde hodet kaldt bidra til å redusere mengden varme som når resten av kroppen din. Bruk en bredbremmet hatt i en blek farge, for eksempel gul, baby blå, beige eller hvit. Hvis du ikke har noen hatter, bør du vurdere å pakke en klut rundt hodet for skygge, så vel.

Hang ut i kjelleren. Hvis du er heldig nok til å ha en kjeller hjemme, ikke vær redd for å gjøre bruk av den i de varmeste tider av året. Kjellere har en tendens til å være betydelig kaldere enn andre områder i en bygning.

Dress for varmt vær. Dette går utover bare iført shorts og tank tops. Sport lyse og lette antrekk, helst i bomull. Syntetiske fibre føre til fangst av varme, så slitasje bomull i stedet. Bomull er i stand til å suge opp svette. Fordampningen prosessen gjør at hele kroppen føles mye kulere. Løstsittende og lang flyter plagg er nyttige, da disse oppmuntre luftsirkulasjon.

Dusj oftere. Hyppig dusjing kan gjøre underverker for å holde seg kjølig i varmen. Dusje under lunkent eller kaldt vann. Ikke bare vil dette gjøre at du føler deg kulere, men det vil friske deg opp etter en dag med svetting under pounding solen.

Drikk mye vann. For å bekjempe ekstreme sommertemperaturer, prøv å drikke så mye kaldt vann som mulig. Sportsdrikker som er fulle av elektrolytter kan også gjøre susen. Hold deg unna koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer, som både kan utløse dehydrering, som er det siste du ønsker i varmen.

Spis å slå varmen. På sommeren kan det være gunstig å konsumere mat som er små og lette. Spis måltider som har høyt vanninnhold for hydration formål, spesielt frisk frukt og grønnsaker. Krydret mat, merkelig nok, også kan arbeide for å kjøle kroppen ned. Spicy fare eksempel indisk curry kan aktivere varme reseptorer i munnen, som fremmer sirkulasjon og svette til slutt kjøling deg ned.

Dekk vinduene. Å holde hjemmet kjølig, dekke eventuelle vinduer som får solen i morgen og ettermiddag. Hvis det blir kjøligere på nettene der du bor, kapitalisere på det ved å åpne opp vinduer og skjermen dører i kveld. Dette kan bidra til å senke innetemperaturen.

Bruk fans. Fans er et billig alternativ til luftkondisjoneringsanlegg. Ceiling fans avfall betydelig mindre energi enn air condition, og kan være svært effektive på kjøling deg ned, og raskt.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid solkrem i tider med varmt vær. Det er viktig å beskytte huden mot risikoen for solens ultrafiolette stråler. Mayoclinic.com sier at solforbrenning redusere kroppens naturlige evner av nedkjøling.

Hvordan Depresjon forholder seg til psykologi?

Psykologiske symptomer

Diagnostic and Statistical Manual-Revised (DSM-IV TR) er en retningslinje som mental helse fagfolk som psykologer bruker for å diagnostisere pasienter. Å møte en diagnose av klinisk depresjon, må en pasient i det minste være i 1) et generelt deprimert stemning eller 2) har en disinterest i livet generelt. Fem av ni oppført symptomer må også være oppfylt, og være til stede i minst to uker. Psykologiske symptomer i tillegg til den tidligere oppført to inkluderer manglende evne til å konsentrere seg, underslo skyld, tilbakevendende tanker om døden og betydelig ubehag i sosiale aktiviteter eller arbeid. Det skal heller ikke være en direkte effekt av rusmisbruk, eller ikke være en del av en blandet episode. Det må også tas hensyn til symptomer som presenteres etter tapet av en kjær.

Behavioral Theory

For atferdspsykologer, depresjon er en reaksjon på personens miljømessige stimuli. Noen behavioralists mener at deprimerte pasienter reagerer på mangel på positiv forsterkning. Depresjon er også lært, så det kan være ulærde, ifølge atferdsteori. Psykolog Peter Lewinsohn mente at deprimerte pasienter er de som ikke lærer å takle når deres vanlige positive forsterkninger er borte, slik som flytting til et nytt nabolag eller å miste en jobb. Ironisk nok, kan depresjon bli verre hvis pasienter blir positivt forsterket for å fortsette å stille symptomer. For eksempel vil en deprimert pasient som får positiv oppmerksomhet fra sin ektefelle når han holder seg i sengen 12 timer i døgnet fortsette å være der.

Kognitiv atferdsterapi og teori

Kognitiv atferdsteori tilsier at depresjon kommer fra mistilpasset tenkning. Disse tankene er enten lært sosialt eller mestring er ikke lært. Teorien aksepterer atferdsteori, men inneholder kognitiv tenkning ferdigheter-bygningen som terapi i stedet for å endre spesiell oppførsel gjennom tilsvar. Teknikker kan starte med første identifisere deprimerte tanker som er feil, for eksempel dårlig samvittighet om en kjær død når pasienten ikke hadde noe å gjøre med det. Disse tankene er utforsket, adressert og deretter omstrukturert til mer hensiktsmessige, realistiske og positive tanker. Psykologer kan også oppmuntre deprimerte pasienter til å delta i samfunnsnyttige aktiviteter som regelmessig mosjon og positive sosialt samvær.

Psykoanalytisk teori

Depresjon kan ikke være et resultat av dagens atferd og tanker; heller, kan psykoanalysen har å gjøre med tidligere hendelser. Dr. Sigmund Freud, regnes som far til psykoanalyse, teoretisert at depresjon kan skyldes udekkede seksuelle stasjoner. Misfornøyd stasjoner resulterte i angst, som foreviget forsvarsmekanismer som scapegoating. Når disse mekanismene ikke klarer å jobbe, er depresjon resultatet. Moderne psykoanalytisk teori forutsetter at depresjon er forårsaket av hendelser knyttet til en persons fortid, som familiekonflikter eller negative barndomshendelser. De kan også være følelser som er et resultat av tap. Uttrykt symptomer er et resultat av uløste konflikter, både bevisste og ubevisste.

Hvordan Homeostase forholder seg til Hypotermi?

The Balancing Act

Homeostase refererer til evnen til kroppen din til å opprettholde en intern balanse mens du justerer til eksterne faktorer. Sagt på en annen måte, sikrer homeostase at uansett ekstrem situasjon oppstår rundt deg, sier en snøstorm eller trykkende varme, vil kroppen holde seg i sjakk, slik at du ikke kommer i skade måte. Homeostase er ikke alltid i sammenheng med kroppstemperatur, men vi vil bruke det som et eksempel for å illustrere dens betydning.

Når kroppstemperatur går galt

Som varmblodige dyr, kan menneskekroppen utrolig holde oss på riktig temperatur til tross for våre omgivelser. For eksempel skjelve vi når vi er kalde å produsere varme. Noe så enkelt kan faktisk redde livet ditt! Men i visse situasjoner, kan kroppen ikke klarer å skjerme oss fra naturen og homeostasis fungerer ikke. På dette punktet, vil sitte ute i kulden begynner å påvirke deg veldig dårlig.

Det er en kald verden

Hvis du er i kulden for lenge, selv skjelver kanskje ikke hjelpe og homeostase kanskje ikke fungere. Hypotermi er når kroppstemperaturen synker under det normale standarden som trengs for at kroppen skal fungere riktig. Tenk på det kaldeste stedet du har selv vært. Nå tenker om å være der i ca en time lenger enn du var da. Etter en stund har du sannsynligvis ikke engang kunne bevege seg, ikke sant? Det samme skjer inne i kroppen din. Hvis temperaturen er for lav, kan normale hendelser som ikke fungerer, inkludert homeostase. Når kroppen din er satt i en ekstrem situasjon for lenge kan det stengt, slik at du forsvarsløs til mange ting som hypotermi.

Hvordan OPV forholde seg til Polio Virus?

OPV står for oral polio vaksine. Det ble en gang brukt i USA og er fortsatt brukes i mange andre land som en svært effektiv metode for å immunisere folk mot poliovirus. Selv om effektiv, OPV forårsaket selve polio å utvikle seg i noen mennesker hvem disse er gitt, og det er ikke lenger en anbefalt vaksine mot polio i USA.

Historie

Den oral poliovaksine (OPV) ble utviklet i 1958, etter at inaktivert poliovaksine (IPV) hadde allerede gått inn i bruk (i 1955). Bruken bidratt sterkt til å redusere det store antall tilfeller av polio. Før sin advent, var det mer enn 20.000 tilfeller av polio per år i USA I 1979 var det bare 10 tilfeller, og ingen vill polio er blitt observert i USA siden, ifølge Centers for Disease Control.

Effekter

Bruken av OPV ga mennesker som ble vaksinert immunitet mot polio virus som var langvarig, noen ganger varer i en mannsalder, og immunisert folk ikke kunne bli bærere av viruset. I tillegg kan immuniserte mennesker spre vaksinevirus, noe som betyr at andre ble passivt immunisert.

Bruk

I tillegg til å være et effektivt verktøy for immunisering, OPV var enkel å administrere, som det ble gitt oralt enten i sirup eller på en sukkerbit. Det var den mest brukte formen for polio vaksine til 1997, når, på anbefaling av American Academy of Pediatrics, var det et stort skifte til bruk av IPV.

Risiko

Risikoen for å utvikle polio som følge av immunisering med OPV bidratt til skifte i polio vaksinering; omtrent én av hver 2,4 millioner mennesker som ble vaksinert mot polio med OPV gikk på å utvikle polio som følge av immunisering.

Betraktninger

Selv om ikke den anbefalte metoden for immunisering mot polio i USA lenger, kan OPV brukes under en rekke forhold og er ofte brukt i andre land. CDC anbefaler at de som kommer til å bli vaksinert mot polio med OPV bør be om OPV Supplemental Vaccine Information Statement; en kopi av denne uttalelsen er funnet i Resources nedenfor.

Hvordan kreften spredt seg til hjernen?

Hvordan kreften spredt seg til hjernen?

Introduksjon

Ifølge American Cancer Society, ca 560.000 mennesker i USA dør av kreft hvert år. En annen 1.400.000 er diagnostisert med kreft hvert år. Mange nye tilfeller av kreft vil være lett fjernes eller behandles gjennom stråling eller cellegift. Imidlertid, mange flere kan ende opp med å spre fra deres primære lokaliseringen til andre områder av kroppen, inkludert hjerte, lunger, lever og hjerne.

Spread

Når en kreft område sies å være ondartet, betyr at det har fått mulighet til å erstatte normale, friske vev celler med kreftceller. Disse kreftcellene mister sin evne til å regulere vekst, og begynne å vokse tilfeldig i form av svulster. Til slutt kreftceller kan bryte av fra sitt primære område og spre seg til andre områder av kroppen. Dette kalles metastaser. Gjennom metastaser, kan kreft slutt nå hjernen.

Lymfe

En av de mest vanlige måter som kreft sprer seg fra et primærsete til hjernen er gjennom lymfesystemet. Etter kreften har blitt ondartet på en primær område, kan kreftcellene bryte av fra den opprinnelige svulsten og angi lymfe strømmen gjennom en nærliggende lymfeknuter. Lymfesystemet har kanaler som kjører hele kroppen for å hjelpe transportere en væske som kalles lymfe. Dette fluidet er viktig for en rekke kroppsfunksjoner, spesielt immunsystemet. Kreftcellene bruker disse ulike kanaler til å reise gjennom kroppen og implantere seg i hjernen eller andre nærliggende organer. Dette kalles embolisering. Når implantert, begynner de å erstatte sunne omkringliggende celler med kreftceller som vokser inn i en sekundær svulst.

Blood Stream

Blodstrømmen er en annen måte som kreft kan reise fra sin primære området i hjernen. Siden kreftceller trenger en konstant tilførsel av blod for å overleve, de har alltid direkte tilgang til blodet. Akkurat som med lymfesystemet, kan en kreftcelle brytes av fra primærsete og reise gjennom sirkulasjonssystemet til en sekundær området, for eksempel hjernen. Kreftceller nesten alltid utelukkende bruke årer til å reise til andre deler av kroppen. Når i kreftcellen har nådd hjernen, fester det til nærliggende friske celler og begynner å erstatte dem med kreft seg. Til slutt disse cellene vokser ut av kontroll, og danne en hjernesvulst.

Hvordan Symptomer forholder seg til AAA

Hvordan Symptomer forholder seg til AAA


Abdominal aortaaneurisme, eller AAA, oppstår når hovedblodbærer i kroppen, aorta, utvikler en svekket spot. Aorta går gjennom kroppens stammen fra brystet til magen og leverer blod til magen, hofter og ben. Hevelse fra en aneurisme kan føre til at aorta å rive eller briste, så det er en alvorlig tilstand.

Smerte

Som aorta sveller, kan trykket forårsake ubehag i mageområdet og kanskje smerte. Under de tidlige stadier av aneurisme, pasienter føler ofte et bankende eller pulsering i magen, men de ofte opplever lite eller ingen smerte. Ved brudd, blir intense smerter, oftest starter i lav rygg og deretter stråler i hele bagasjerommet og inn i hofter og ben. Smerter fra en tåre ofte begynner plutselig.

Klam hud

Bruddet i abdominal aorta fører blod til å renne ut i bukhulen. En slik indre blødninger betyr mindre blod sirkulerer skikkelig i hele kroppen, noe som kan resultere i kaldt, svett hud. Medfølgende symptomer, som mørke eller blodig avføring, tyder også på indre blødninger.

Gastrointestinal Opprørt

Indre blødninger kan manifestere seg i oppkast. Vomit kan være åpenbart blodig eller kan være mørk rød eller svart i fargen, som sterkt indikerer blødning i mage-systemet. Folk noen ganger sammenligne oppkast forbundet med magen blødning i kaffegrut. Mengden av oksygen i blodet påvirker lysstyrken av fargen. Blødning kan også forårsake blodig, rød eller svart avføring. En sakte lekker aorta ruptur kan lage små mengder blod i mage og underliv.

Detection

I de tidlige stadiene, kan en abdominal aortaaneurisme være spesielt vanskelig å oppdage, siden det kan gi noen åpenbare symptomer for pasienten. Som det vokser, derimot, setter hevelsen press på andre organer, noen ganger forårsaker smerte eller ubehag. Mange pasienter oppdage deres AAA uhell under en prosedyre, slik som en røntgenstråle eller ultralyd gjort av en annen grunn, eller av en lege under en rutinemessig fysisk. Derfor bør pasienter med eventuelle AAA symptomer diskutere problemet med en lege, spesielt hvis de faller innenfor høy risiko kategori: menn; over 60 år; med høyt blodtrykk, høyt kolesterol og emfysem; røykere og de som overvektig.