Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut


Mange mennesker ønsker å gå ned i vekt, men i stedet for misplacing pounds de mister sitt momentum når du trener blir for mye av en problemfri, for tidkrevende eller rett og slett for vanskelig. Mens det er ikke en god langsiktig plan for å gå ned i vekt uten å trene og opprettholde et sunt hjerte-og fitness diett, det er tider i livet ditt når du kan rett og slett være for sliten, for stresset eller for opptatt til å trene. Til tider som det, trenger du ikke å ofre din figur, men du må fokusere veldig intenst på de tingene du spiser, så vel som når du spiser dem.

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

Hvordan å miste vekt uten å jobbe ut

•  Ta en daglig multivitamin. Arbeid med legen din for å være sikker på at du får alle de vitaminer og mineraler som du trenger. Fordi du må kutte kaloriinntaket dramatisk for å kunne fortsette å gå ned i vekt uten en vanlig trening, må du sørge for at du fortsatt får alle de viktige næringsstoffene.

Skift frokost med en næringsrik protein eller måltid erstatning riste. Dette vil bidra til å sikre at du får nok energigivende kalorier for å starte dagen uten å legge i overdreven karbohydrater som er i de fleste frokostblandinger, toast og andre klassiske morgen måltider.

Spis karbohydrater før en PM.Carbohydrates gi deg energi, men de er også en av de enkleste ting for kroppen din til å bli fett. Unngå karbohydrater etter lunsj gir kroppen din tid til å brenne opp karbohydrater som du spiste tidlig på dagen.

Unngå sukker helt. Hvis du må blidgjøre noe, bruker en sukralose basert søtningsmiddel i stedet for the real thing. Når du ikke trener, lagrer kroppen din automatisk glukose og gjør den til fett i stedet for å bruke den for energi.

Skjær dine deler i to. Hvis du kommer til å gi avkall på trening, da blir du nødt til å gi avkall nesten halvparten av kaloriene som du er vant til å spise. Prøv å eliminere kalorier fra brød, sukker og søte drikker som te og cola mens du holder høy-protein matvarer som kylling, magert rødt kjøtt og frisk frukt og grønnsaker.

Hint

  • Selv om du ikke har tid til å trene, kan du likevel gi stoffskiftet et løft ved å ta en rask spasertur eller spise krydret mat.
  • Arbeid med legen din og en kostholdsekspert for å være sikker på at du ikke blir underernært når du kutter kaloriinntaket.