Digidexo.com

Urter for overaktiv blære

En overaktiv blære kan forstyrre livet ditt, og at du skal føle seg isolert og flau. Det er viktig å diskutere en overaktiv blære med legen din. Denne tilstanden kan noen ganger være forårsaket av et mer alvorlig problem, som for eksempel interstitial cystitt, en betennelse i blæreveggen. Et godt kosthold og drikke mye vann vil hjelpe, men det er også noen urtemedisiner tilgjengelig.

Symptomer

Ett symptom på en overaktiv blære er en plutselig, presserende behov for å urinere. Dette kan bli etterfulgt av et tap av blærekontroll, kalles inkontinens. Noen ganger mister kontrollen er mindre, men kan også være stor, forårsaker forlegenhet og fører til isolasjon. Hvis du finner deg selv å gå på do mange ganger i løpet av natten, eller ofte bruker på toalettet i løpet av dagen, kan det være du har en overaktiv blære.

Pumpkin Seed

Gresskar har blitt verdsatt for sine restorative egenskaper i hundrevis av år. Frøene av gresskar inneholder phytoesterol, et stoff som bidrar til å gjenopprette helsen til prostata hos menn, og bidrar til blære helse hos kvinner. Spise gresskarfrø regelmessig vil hjelpe deg å få kontroll over blæren.

Marshmallow Root

Marshmallow root te kan bidra til å berolige en overaktiv blære. Sug roten i vann over natten, drikke deretter marshmallow-tilført væske. Eller kutte opp et par brønner, hell kokende vann over dem og bratt for en halv time. Honning kan legges til blidgjøre te. Marshmallow rot er veldig mild, og te kan være drakk mange ganger om dagen ved behov. Ikke forveksle marshmallow rot med marshmallows som finnes i butikken. De fleste kommersielle marshmallows inneholder ingen faktiske mallow.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er også kjent for å lindre symptomer og ubehag av en overaktiv blære. Men så Palmetto har en hormonell effekt på kroppen, og er derfor ikke anbefalt for kvinner. Prostata problemer er positivt påvirket av så Palmetto, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.