Digidexo.com

Bør jeg ta vitaminer om morgenen eller før leggetid?

Vitaminpiller er i beste fall et supplement. De er utformet for å gi et kosttilskudd catch-up for de vitaminene vi savner i vårt daglige kosthold. Gitt at den gjennomsnittlige amerikanske kosthold er ikke den sunneste, spesielt med bearbeidet mat, kan vitaminpiller hjelpe tette hullene. Men vitaminer har ulike nivåer av nytte avhengig av når de er tatt. Timing disse fordelene er den mest effektive bruken av tillegget.

Bakgrunn

Du kan ikke stole på vitaminpiller alene. Selv om de omfatter mange viktige elementer som er nødvendige for kroppens helse, de gjør ikke noe om sin egen inne i kroppen. Det er gjennom fordøyelsen med andre virkelige matvarer som vitaminpiller gir sine ekstra fordeler. Så ta en vitamin pille før du sovner fornekter dens potensielle verdi, mens du tar det før et måltid optimaliserer sine potensielle fordeler.

Menneskers kropper er forskjellige

Metabolic rate er også en faktor. Noen mennesker vil få mer ut av vitaminpiller enn andre rett og slett fordi deres fordøyelse av mat er mer effektiv. For eksempel vil en maratonløper kroppen lett tappe fullt utbytte av et vitamintilskudd, mens en senior statsborger system kan ha nytte bare delvis. Det finnes ingen standardforbruk beregning som gjelder for alle.

Metabolisme Timing

Morgen-frokost er sannsynligvis den beste tiden å konsumere vitaminer og multivitaminer spesielt. Kroppen din har deretter sin første måltid og ubegrenset tid til å fordøye vitamin pille samtidig er aktiv. Et næringsrikt måltid gir naturlige vitaminer og mineraler som supplement kan mikse.

Hvis din frokost er bare kaffe og en matbit før du treffer veien, så det nest beste alternativet er middagsmåltidet, siden det vil ha ha massevis av fordøyelses tid og fysisk aktivitet etter det.

Multivitaminer Vs. Enkeltvitaminer

Verdien av enkelte vitaminer er avhengig av hvordan du kombinerer dem. Vitamin B og C fungere godt med mat til frokost. Imidlertid er kalsium og jern og andre mineraler som arbeider mot hverandre best tatt på forskjellige tidspunkter på dagen. Prøver å gang alle av disse problemene kan bli vanskelig. At en av grunnene til at en multivitamin med den første solid måltid av dagen er et godt valg.

The Professional Fitness Exception

For idrettsutøvere og fitness typer, blir målretting av vitaminer integrert fordelene ved trening og ytelse. Så i disse tilfellene forbruket av vitaminer eller kosttilskudd rett før eller rett etter aktivitet kan føre til ytelsesforbedring. Men disse aktivitetene er på den ekstreme enden av fysisk trening og gjennomsnittlig person ville ikke se de samme resultatene umiddelbart uten å gå gjennom den samme fitness og diett diett.