Digidexo.com

Positivt og ulemper med brille Materials

Positivt og ulemper med brille Materials


Brilleglass er tilgjengelig i en rekke forskjellige materialer. Muligheten til å korrigere synet ditt er ikke en faktor når de vurderer linsetype. Bestemmende faktorer inkluderer livsstil, preferanser og graden av personlig aktivitet. Noen linse alternativene består av forskjellige plast, polykarbonat og den opprinnelige alternativ, glass.

Glass

I utgangspunktet brilleglass var glass. Fordeler med glass linser er deres relativt lave kostnader og innebygd scratch motstand. Andre linsematerialer krever et belegg for å motstå riper, mens glasset har denne belønning naturlig.

Glass er den tyngste typen objektiv som veier opp til det dobbelte av andre linsematerialer. Avhengig av reseptbelagte styrke, kan glass linser være ganske tykk. Jo høyere resept er, eller verre brukerens syn, jo tykkere brille. Liker noe glass, glass linser er knuselig og kan knuse hvis du mister den.

Plastic

Plast linser er de mest økonomiske linser og mest populære. De er også mye lettere i vekt enn glass linser. Plasten er tilgjengelig i høy indeks eller harde harpiks kategorier. Hard harpiks er vanlig plast uten spesielle behandlinger eller bestemmelser. Missfarging er tilgjengelig.

Høy indeks linser presentere mange funksjonelle og kosmetiske fordeler. Funksjonelt, beskytte de mot ultrafiolette stråler opp til 100 prosent, og en anti-reflekterende belegg hjelper til med optimal drift. Når det gjelder estetikk, disse er de tynneste, beste utseende linser og kan veie mindre enn halvparten av vekten av andre plastglass. Kostnadene varierer for høy indeks plast basert på objektivets tynnhet.

Polykarbonat

Regnes Praktisk talt, polykarbonat linser råde over objektiver laget av andre materialer i de områdene av holdbarhet og sikkerhet. Polykarbonat linser blokkere 100 prosent av ultrafiolette stråler, veie mer enn 30 prosent mindre enn plastglass og er svært slank. Ned siden til disse objektivene er deres prislappen; de kan være kostbart.

Overall

Glass linser tilby den beste ripemotstand, men kommer med ekstra tykkelse og vekt. Standard plast linser er lette og rimeligere, men kan klø mindre de har en spesiell dekker. Høy indeks plast linser er attraktive og solid, men maksimere resultatene deres nødvendig add-ons. Polykarbonat linser kan koste litt mer, men kan være avgjørende for svært aktive enkeltpersoner, idrettsutøvere og barn.