Digidexo.com

Farene ved DMAE

DMAE er et stoff som er naturlig forekommende i hjernen, som tjener som en katalysator for nevrotransmitteren er kjent som acetylkolin. Det står for dimethylaminoethanol og hudpleie og supplement selskaper har funnet mange bruksområder for den. Mange hudpleieprodukter inneholder DMAE, proklamerte sine fordeler som en "flaske face-lift." Atter andre har tilbudt det som kosttilskudd, reklame at det er i stand til å bremse aldersrelatert degenerasjon i sinnet. Selv SmartSkinCare.com har uttalt at DMAE har blitt brukt voldsomt i hudpleie industrien uten forekomst av store bivirkninger, er spørsmålet om hvor trygt DMAE har dukket opp i mange kretser.

Funksjon i kognitiv Helse

Tatt som en minne-eller fokus forbedrende supplement, virker DMAE ved å forårsake en reduksjon i oppbyggingen av lipofuscin i hjernecellene, så vel som hjerte-og hudceller. Ifølge SmartSkinCare.com, er lipofuscin et stoff som samler seg over tid med aldringsprosessen, selv om det kan være noen indikasjon på at i stedet for å være en følge av aldring, lipofuscin faktisk forårsaker noen degenerasjon på egen hånd. De midler som DMAE har blitt påstått å forhindre eller reversere kognitiv nedgang i evnen, og til og med muligens forlenge levetiden, er ved å redusere mengden av lipofuscin som bygger seg opp i eller rundt berørte celler.

Funksjon i Hudpleie

SmartSkinCare.com indikerer at DMAE også hjelpemidler i riktig bruk av phosphatidylcholine, som er en stor bidragsyter til cellemembraner. Men det er uklart om DMAE har sin "flaske face-lift" effekt på grunn av phosphatidylcholine, dens kobling med acetycholine eller ved å minske lipofuscin. Senior Journal, en informasjonsside rettet mot pensjonister, viser at det kan være på grunn av det faktum at DMAE forårsaker hudceller til å umiddelbart svelle. Dette momentant hevelse vil resultere i fastere utseende hud, så dette er også en mulighet.

Betraktninger

Selv om noen, som for eksempel Dr. Andrew Weil, oppgir at det er ingen klar indikasjon på hvordan DMAE fungerer, fortsetter det å bli inkludert i en rekke hudpleieprodukter, hovedsakelig de som markedsføres som "anti-aldring." Det er også konsekvent anbefalt for tilstander som Alzheimers, ADHD og de med korttidsminnet vanskeligheter. Mens den finner utbredt bruk, mangelen på betydelige støttende studier gir personer som Dr. Weil pause i sin anbefaling. Uten særskilte studier som viser markert forbedring, er det vanskelig å måle effektiviteten av DMAE. På grunn av dette, noen leger ser ingen nytte i å anbefale det til sine pasienter, selv uten en liste over skadelige bivirkninger.

Store bekymringer

Både Dr. Weil og SmartSkinCare.com tyder på at det har vært noen studier som viste noen store reaksjoner på DMAE. Bruken over mer enn et tiår har ikke forårsaket noen store negative hudreaksjoner eller andre helsemessige forhold, så langt som forskning har vist til dette punktet. SmartSkinCare.com, men peker også på at dette er ikke en grunn til å foreslå at produktet er helt trygt.

Potensielle Bekymringer

En studie utført av Dr. Morisette og hans kolleger i Quebec, publisert i British Journal of Dermatology, indikerte at lokal applikasjon av DMAE betydelig redusert celledeling. Det var også noen indikasjon på at den raske og drastisk hevelse av hudceller kan peke til celleskade, da denne type reaksjon er en vanlig cellulær reaksjon på skade eller innføring av patogener. Mens det er ingen indikasjon på spesifikke helsemessige eller hudpleie problemer som kan oppstå fra dette mulig skade, er det tyder på at, selv om ikke åpenbart skadelig, er ikke DMAE helt trygt.