Digidexo.com

Innvendige hemorroider symptomer

Innvendige hemorroider symptomer


Innvendige hemoroider oppstår når det er økt press rundt indre hemorrhoidal årer, som er plassert inne i endetarmen. Innvendige hemorroider ikke presentere mange symptomer med mindre de er presset utenfor analåpningen.

Blødning

Det vanligste symptomet på interne hemorroider er lyse rødt blod som du kanskje legge merke til på toalettpapir eller dekker avføring. Dette er vanligvis den første indikasjonen på hemorroider.

Utstående indre hemorroider

Dreven anstrengelse kan tvinge en intern hemorrhoid å presse ut gjennom analåpningen. Denne tilstanden kalles en utstående intern hemorrhoid.

Anal Ubehag

Anal ubehag er ikke et vanlig symptom hos personer som lider av indre hemorroider. Imidlertid, hvis de hemorroider rager utenfor anus, kan de blir smertefulle og irritert.

Kløe og hevelse

Innvendige hemoroider kan forårsake alvorlige kløe i anal regionen. Over-the-counter medisiner, for eksempel Tucks medisinert salve kan lindre kløe og ubehag som følge hemorroider.

Lekkasje av avføring

Når en intern hemorrhoid stikker, kan det føre til konstant lekkasje av avføring. Dette kan være veldig pinlig, som det er ukontrollerbare og kan skje uten forvarsel.

Symptomer som trenger øyeblikkelig legehjelp

Noen symptomer på hemorroider er uunngåelige, men de kan trygt behandles hjemme. Men det er visse symptomer som krever en rask besøk til legen din. Disse symptomene inkluderer: svart eller tjæreaktig avføring, blodpropp, blod i avføringen, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet og massive rektal blødning.