Digidexo.com

ödelagte ankler

Farer ved Flip-flop sko

Farer ved Flip-flop sko

Flip flops kan være din favoritt sommer sko, men de er din podiatrist verste mareritt. En Internett-søk etter "flip flop farer" vil drudge opp utallige historier om uheldige ulykker og langsiktige fotproblemer forårsaket av de populære strand sko, også kalt thongs. Mens noen typer flip flops er verre enn andre, leger anbefaler generelt at alle av dem brukes i moderate mengder.

Pauser, forstuinger, Twists

Billig gjort eller dårlig strukturerte flip flops gir ingen bue eller ankelstøtte, noe som ofte fører til pinlige fall eller til og med ødelagte ankler. Den amerikanske podiatric Medical Association anbefaler, for å hindre slike uhell, forbrukere sørge for at flip flop ikke kan bøyes i to. Det bør bare bøye på ballen av foten og bør gi komfortabel, strukturert bue støtte. Flip flops bør også gi en tilstrekkelig pute for foten din med hvert trinn. Du kan også redusere risikoen for tripping ved å sikre at tærne ikke går lenger enn foran på skoen, og kast sko med tegn på skade, inkludert sprekker eller frynsete.

Blemmer

Flip flops som er laget av billig gummi ofte gni mot huden og kan forårsake smertefulle blemmer. Flip flops er laget av et mykt lær eller høyere kvalitet plast kan unngå dette problemet. Strategisk plasserte plaster og begrenset brukstid er også verdifulle blemme forebyggende taktikk.

Flip Flop Unfriendly Aktiviteter

Gå korte avstander til stranden eller bassenget er tilfeller som vanligvis kaller for flip flops, men noen aktiviteter definitivt ikke. Noen eksempler på slike aktiviteter er langdistanse turer, hagearbeid eller annet hagearbeid, sport eller andre aktiviteter som krever mye bevegelse. Velg sko som passer til din aktivitet, husk at flip flops bør aldri brukes for omfattende tidsrom.

Finn en bedre Flip Flop

Den APMA har samlet en liste over dusinvis av flip flops som anses bedre for føttene. Inkludert på listen er bestemte typer flip flops laget av en håndfull av forskjellige merker. Anbefalt flip flops kommer i en rekke ulike stiler, og varierer i pris. Dyrere flip flops kan være vanskelig å rettferdiggjøre i begynnelsen, men hvis de gir bedre støtte, kan de hindre kostbare skader. Velbygde flip flops tendens til å vare i mange år, så vel.

Skruer og plater i en brukket ankel

Skruer og plater i en brukket ankel


Ødelagte ankler oppstår i ca 184 av hver 100.000 mennesker i USA hvert år. De kan forekomme i mennesker i alle aldre. Dersom bruddet er alvorlig og involverer flere bein, må du kanskje kirurgi for å implantat skruer og plater i bein for å være sikker på at de gro skikkelig.

Skruer og Plates

Avhengig av alvorlighetsgraden av din brukket ankel, kan du trenger skruer satt inn i skjelettet. Du kan også kreve en kombinasjon av skruer og plater. Skruer og belagt brukes til å holde beinbrudd på plass er vanligvis laget av titan og dens legeringer. For å unngå risiko for korrosjon, bør alle skruer og plater som brukes i et ben være av det samme metall.

Kirurgisk reparasjon

Hvis ankelen brudd har skiftet bein malplassert eller hvis ankelen er for ustabilt for deg å legge vekt på, så kirurgisk reparasjon kan være nødvendig for å fikse det. I dette tilfellet kunne metall skruer eller en metallplate med skruer brukes til å holde de ødelagte bein i ankelen på plass og holde dem i riktig justering som de leges, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Risiko

Noen risikoer er forbundet med å bruke skruer og plater for å holde bein av en brukket ankel på plass. Infeksjon av benet eller av det myke vevet rundt skruene og plater kan oppstå. Noen ganger bein vil mislykkes i å gro sammen til tross for blir holdt på riktig sted. Implantatene kan også bli løst, nødvendiggjør en ny operasjon for å erstatte dem, ifølge "Kirurgisk behandling av Ortopedisk Trauma."

Recovery

Etter å ha kirurgi for å implantat skruer eller plater i din brukket ankel, vil du trenge måneder å helbrede og rehabilitere felles. Legen din kan sette en cast på ankelen for å holde leddet stabilisert. Skruer og plater som er satt for hardt mot bein kan resultere i stress skjerming, hvor metallet bærer for mye av benet laste, forårsaker bein å bli svekket. Under utvinning, vil legen din overvåke bein for å være sikker på at dette ikke skjer.

Fjerning

Det er en sjanse du kunne oppleve betydelig smerte fra skruer og plate i ankelen mens beinbrudd leges. Legen din kan anbefale smertestillende medikamenter som vil bidra til å kontrollere ubehag. Etter bruddet har grodd, kan du velge å ha implantater fjernet. Du kan også få dem fjernet hvis de er for fremtredende under huden og du ikke er fornøyd med utseendet på ankelen og foten.

Broken ankel Treatment

Brutte ankler kan bety ett eller flere av de tre ben som utgjør ankelleddet er brutt. Alvorlighetsgraden av bruddet vil avgjøre behandling foreskrevet. Badly ødelagte ankler krever innsetting av ledninger eller metall skruer, mens moderate ankelbrudd kan trenge manipulasjon av legen om å sette bein.

Reduksjon

I denne prosedyren, manipulerer legen ankelen å tvinge knoklene tilbake til sin opprinnelige stilling. Prosedyren kan kreve narkose eller smertestillende medikamenter, og pasienten kan ha behov for å bære en cast å holde beina på linje. Ifølge Science Daily; Etter Ankle Surgery: Mobilisere With Care; Wiley-Blackwell; Juli 2008, kan folk komme seg raskere når de får en splint eller en støpt. Kaster er vanligvis laget av glassfiber eller gips. Glassfiber kaster er vanligvis brukes når ankelen er justeringen er stabil eller det har vært noen healing. Pasienten vil motta krykker for å holde vekten av ankelen, og smertestillende medikamenter eller muskel relaxers kan være foreskrevet.

Kirurgi

X-stråler vil avgjøre om kirurgi er nødvendig. Flertallet av ankel pauser krever kirurgiske prosedyrer, i henhold til Sisters of Mercy Medical Center. Pins, tråder eller skruer er innsatt i den mediale malleolus og fibula å holde ankelen i en stabil posisjon. Disse hjelpe verktøy er fjernet når ankelen er leget.

Rehabilitering

Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, er rehabilitering en viktig del av ankelen brudd behandling. Når gipsen kommer av, kan legen forskrive noen hjemme øvelser. Noen ganger, besøke en fysioterapeut er viktig for å følge den rette typen øvelse diett. Det kan ta flere måneder å gå uten å halte, men etter din oppgave diett vil hastigheten din utvinning tid.

Alternativer til Gips bandasjer

Alternativer til Gips bandasjer


Gips bandasjer, også kalt gipsavstøpninger, er laget av gips, og er den tradisjonelle metoden for å hjelpe beinbrudd satt. De danner en hard støpt rundt skaden hindrer pasienten fra å flytte den og tillater benet å gro på rett sted. Mens de tjener sitt formål, de er begrenset, siden de ikke kan bli vått og er ikke lett å fjerne. Noen pasienter kan være lurt å oppsøke alternativer til gipsavstøpninger.

Syntetiske Casts

Syntetiske kaster er lik gipsavstøpninger. Syntetiske kaster er vanligvis laget av glassfiber og er mer vannavstøtende enn de opprinnelige gipsavstøpninger. Disse kaster er også mye mer lett enn sine puss kolleger og de kommer i forskjellige farger. Glassfiber er vanntett, men slimhinnen under er det ikke. Men noen mennesker legger deksler på dem og er fortsatt i stand til å bade og selv svømme med syntetiske kaster. Som gipsavstøpninger, er de syntetiske seg surret rundt bomull først.

Splinter

En splint er en type spenne som bidrar til å begrense bevegelse i et brukket ben. Splinter er ikke så begrensende som en gipsavstøpning, og ifølge en artikkel publisert av Reuters Health, kan være like effektive i healing noen brudd, som håndleddet frakturer. Skinnen er som et tett, stivt hanske som dekker håndleddet, palme og nedre deler av fingrene. Det er stiv på undersiden, og sikrer med borrelås på toppen.

Aircasts

Aircasts er laget av fleksibel plast og borrelås og har luftcellene i seg for å bidra til å dempe skade og for å redusere mengden av ødem. Dette fremmer raskere helbredelse. Noen modeller leveres med luftceller som kan oppblåst eller deflatert for å lage en spesialtilpasset for hver enkelt bruker. Aircasts blir ofte brukt til å støtte ødelagte ankler og andre ledd som kneet. Disse kaster er lik gipsavstøpninger, men de er litt mer fleksible. De kan også fjernes når pasienten ønsker å dusje eller når legen ønsker å sjekke skaden. De er mer holdbare enn gipsavstøpninger.

Broken ankel Prognose for Recovery

Broken ankel Prognose for Recovery


Ødelagte eller ankelbruddene er på vei oppover i henhold til American Academy of Orthopaedic Surgeons, "I løpet av de siste 30 til 40 år har leger registrert en økning i antall og alvorlighetsgrad av ødelagte ankler, delvis på grunn av en aktiv, eldre befolkning på "baby boomers." En brukket ankel kan være en enkel pause krever en støpt eller en alvorlig bein-knuste brudd som krever kirurgi.

Årsak

Ankelen har tre bein; tibia eller skinnebenet, fibula eller små bein på siden av ankelen og Talos eller foten bein. Bryte en av disse beina kan oppstå hvis du vrir, rulle eller rotere ankelen hardt nok til å forårsake en pause. En annen måte å bryte ankelen skyldes en innvirkning skade for eksempel en bilulykke.

Symptomer

Symptomer på en brukket ankel er alvorlig eller mild bankende smerte, hevelse, blåmerker, åpent sår med bein som stikker ut, mulig smerte når vekten er lagt på det, ømhet og misdannelse.

Gå til legen din

Du vil ønske å gå til din lege umiddelbart hvis du har mistanke om en pause. Han vil gjøre en X-ray for å finne ut hvor bruddet er, og hva prognosen vil bli. Ifølge American College of foten og ankelen Leger, til du er i stand til å gå for å bli undersøkt av en lege, bør "RICE" metode for healing følges. Hvile; holde av den skadde foten. Ice for å redusere hevelse og smerte. Kompresjon; vikle i ankel en elastisk bandasje for å hindre videre svelling. Heve; holde foten litt over hoftenivå.

Clean Break Prognose

Din prognose for utvinning med en ankel pause avhenger av hvor og hvor ille det er ødelagt. I de fleste tilfeller vil ankelen leges, og du vil ikke ha noen varig effekt på grunn av en ankel pause.

Hvis ankelen er ikke ute av sted, for eksempel en chip eller sprekk i beinet, dette kalles en ren pause. Legen din vil stabilisere ankelen i ca seks uker. Noen leger ikke ønsker å sette noen vekt på foten i seks uker, og andre tillater det. Det er forskjellige måter å stabilisere ankelen. Legen din kan sette deg i en kort etappe cast, eller gi deg en spesiallaget flyttbar spenne som borrelås over foten. Denne andre typen kan du ta den av å bade. Legen din vil ta flere røntgenbilder for å se hvordan ankelen er healing før han lar deg ta din fell av.

Fortrengt Fracture

En pause der ankelen har flyttet eller er malplassert kalles en forskjøvet brudd. Denne pausen gjør ankelen ustabil, og du er sannsynligvis ikke i stand til å gå på det beinet i det hele tatt. Denne pausen er mer komplisert og vil kreve mer utvinning tid og muligens kirurgi. Kirurgi vil trolig omfatte plassering av metallstenger, plater og skruer. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, "vektbærende vil ikke bli tillatt på ankelen din i 6 uker. Etter 6 uker kan ankelen være beskyttet av en flyttbar spenne som det fortsetter å gro." Legen din vil ta flere røntgenbilder for å se hvordan beinet er healing. Du må kanskje fortsette å bære spenne eller støpt avhengig av situasjonen. Legen din kan kreve at du bo utenfor av foten lenger hvis ankelen trenger det. Fysioterapi kan være nødvendig i flere måneder etter at cast har blitt fjernet for å gjenopprette styrke og fleksibilitet til ankelen.

Healing av en brukket ankel

En brukket ankel, eller ankelen brudd, oppstår når en eller flere knokler i ankelleddet separat. Ankel pauser og ligament skader kan oppstå samtidig. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, frakturer spenner fra å bryte ett bein til alvorlige brudd. Du kan fortsatt gå med ett bein pause, men alvorlige brudd kan kreve opp til tre måneder med healing tid før du kan legge press på ankelen.

Symptomer

Symptomer på en brukket ankel inkluderer bankende smerte, økt smerte under fysisk aktivitet eller når han går, hevelser, blåmerker, misdannelse, utstående bein og ømhet. Mayo Clinic personalet sier at høre eller føle et blunk betyr ikke at ankelen er brukket. Healing en brukket ankel avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene dine.

RICE

RICE-metoden bidrar til å helbrede en knust ankel før du går til legen for å vurdere hvor alvorlig bruddet. "R" står for resten, som betyr at du bør holde av foten for å hindre ytterligere skade. "I" betyr å bruke is til å redusere hevelse og smerte. Sett isen i en plastpose og legg et tynt håndkle på ankelen. La stå i 20 minutter hver time. "C" står for komprimering for å hindre mer hevelse ved å pakke ankelen med så elastisk bandasje eller iført en kompresjonsstrømpe. "E" er for høyder. Hold foten hevet over hip nivå.

Små frakturer

Det tar opp til 6 uker å helbrede en mindre brukket ankel. Leger vurdere ankelskade og gjøre en X-ray for å sjekke alvorlighetsgraden av brudd. The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier legen kan tillate deg å legge vekt på foten med en gang, eller fortelle deg å holde trykket av foten din. Brudd beskyttelse metoder inkluderer høy-top tennissko, plaster og korte ben kaster. Legen kan oppfordre deg til å bruke krykker og foreskrive smertestillende medikamenter for å gjøre deg komfortabel. Legene fortsetter å gjøre røntgen på ankelen for å sørge for at det er healing riktig og at beinrester har ikke flyttet ut av stilling.

Kirurgi

Ustabile ødelagte ankler kreve kirurgi for å helbrede skader. For å stabilisere ankler, leger sette plater og skruer på siden av beinbrudd eller sette inn skruer eller stenger i bein å omstille bein fragmenter. The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier frakturer som forårsaker innrykk av ankelleddet behovet bein pode å reparere skaden for å redusere leddgikt risiko. Kirurger kan plassere plater og skruer på baksiden av leggen bein for ekstra stabilisering. Mayo Clinic personalet sier kirurgene fjerne pins, skruer og plater etter ankel leger hvis de forårsake smerte eller bli fremtredende. Du trenger fysioterapi etter skaden helbreder å gjenopprette mobilitet.

Etter Healing

Du kan gå tilbake til normal fysisk aktivitet og trening i ca 3 til 4 måneder, en gang en brukket ankel helbreder. Fortsatt rehabilitering bidrar til å redusere smerter og bedre bevegelighet. Du kan halte i flere måneder og ikke være i stand til å utføre konkurranseidrett for et par måneder. The American Academy of Orthopaedic sier at du kanskje trenger to år til fullt igjen.

Bruker av en Air Cast

Bruker av en Air Cast


Fotball stjerner David Beckham og Wayne Rooney bruker luft kaster når utvinne fra idrettsskader. Mange andre idrettsutøvere, profesjonelle og amatører, gjør også, og med god grunn. The American Academy of ortopediske kirurger foreslår å bruke luft kaster å stabilisere skader, som avrevne ankelen. Litt luft kaster immobilisere skader, ligner gipsavstøpninger, mens andre gjelder konstant press på skadde muskler. Air kaster er hovedsakelig laget av plast og luft, noe som gjør dem lette, flyttbare og komfortable under utvinning.

Ankelskader

Ortopediske kirurger, idrettsmedisin leger og fysioterapeuter bruker ofte luft kaster å mobilisere forstuet og ødelagte ankler. Luften cast gir solid ankelstøtte, men lar deg fjerne gipsen for rehabiliterende behandling. Det demper ankelen, gir konstant press for å redusere eller hindre hevelse og gir stabil komfort som du helbrede og gjenvinne selvstendig gange.

Kneskader

Bruk en luft cast for kneskader og utvinning fra kneet kirurgi. Noen modeller vikle rundt kneet og hold is og kaldt vann for smertebehandling. Den oppblåsbar mansjett gir kompresjon for å redusere hevelse og blødning. Lengre ben modeller stabiliserer kneet og begrense omfanget av bevegelse. Disse brukes ofte etter kirurgi eller skade, også, men brukes mer som gipsavstøpninger og ikke for terapi behandlinger.

Albue Skader

Lateral epikondylitt, også kalt golfalbue eller tennisalbue, er smertefullt og ødeleggende. Behandlinger varierer fra doser av acetometaphine og ibuprofen til kirurgi, men mange bruker en kombinasjon av medikamentell behandling, trening og band for å lindre smerten og hastighet utvinning. Air kaster brukes for lateral epikondylitt bruke små luftlommer for å gi konstant press på den berørte muskelen i stedet for å komprimere hele armen. Alan R. Stockard, Doctor of Osteopathic Medicine og forfatter, hevder: "Den mest effektive troppen i min erfaring har vært Aircast Pneumatisk Armband. Folk bruker disse for å lette smerter uten å redusere deres utvalg av bevegelse eller aktivitetsnivå.

Foot Skader

Personer med fotskader bruk luft avstøpninger. Disse ligner gipsavstøpninger. De støtter og immobilisere foten, men er laget av plast og oppblåsbare luftlommer. Luftlommer gir full støtte gjennom deres custom fit inflasjon, noe som reduserer hevelser og fremmer helbredelse. Skuespillerne er avtagbart, som hjelpemidler i bading, terapier, stretching og generell komfort. Air kaster også ha en rocker-type såle. Dette fordeler vekten din på en behagelig måte og oppfordrer tidlig mobilitet. Fysioterapeuter og idrettstrenere bruker ofte luft kaster fordi de er enkle å bruke, gir stabilitet og støtte til skadde områder og er enkel å transportere.

Hvordan redusere hovne ankler

Hovne ankler eller ødem, ikke bare skje med gravide damer, men kan påvirke hver og en av oss på ethvert stadium av livet. Det er mange grunner til at anklene hovne varierende fra for mye natrium i kosten, natrium retensjon, fedme, nevromuskulære sykdommer, tar p-piller eller hormonbehandling, avføringsmiddel misbruk, vanndrivende misbruk, allergiske reaksjoner, traumer eller dårlig kosthold / feilernæring og står for lang. Noen, eller alle av disse årsakene kan bidra til hovne ankler. Pinlige og upraktisk, hovne ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Hvordan redusere hovne ankler

Hevelse - milde og alvorlige; Kronisk Ødem

•  Drikk rikelig med vann: skylle systemet med massevis av vann; Jeg vet dette kan virke som det motsatte ting å gjøre når du beholde væske, men spyle væsken unna med mer vann er effektivt og du vil snart se en reduksjon i hevelse.

Hev bena over ditt hjerte: Sittende i en stol med den i fullt tilbakelent modus, vil gjøre underverker for dine hovne ankler. Hvis ingen recliner er tilgjengelig, deretter liggende flatt på sengen eller sofaen med føttene hevet over hjertet ditt på puter vil fungere like bra.

Kjøp en vanndrivende: Noen ganger diuretika kan hjelpe med problemet med hovne ankler ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Du vil finne at du trenger å bruke badet mye mer enn du har gjort. Spis bananer mens du er på et kurs av diuretika som de kan rense kroppen for kalium samt væsker.

Wear støtte slange eller sokker: Mange ulike produkter er på markedet for å lindre hovne ankler og ben; gradert kompresjon sokker eller slange, noen open-toed for ekstra komfort (anbefales), vil bidra med venøs insuffisiens ved å bidra med blod retur. Du vil finne at du kan komme videre med ditt normale liv ved å bære komprimering sokker eller slange og redusere tiden du heve bena.

Gå rundt: Walking om kan hjelpe med blodstrømmen og redusere hevelse i ben og ankler, men alt med måte; ikke sitte eller stå på ett sted for lenge. Flytt tærne og bøy hælene med få minutters mellomrom for å forbedre sirkulasjonen.

Besøk din lege: Langvarig ankelen eller beinet hevelse kan være et signal om at det er en underliggende helseproblem som forårsaker hevelse. En avtale med din lege er kloke og vil sette tankene dine i ro.

Hint

  • Besøk din lege hvis hevelsen går videre enn knærne

Årsaker til hovne ankler

Årsaker til hovne ankler

Ikke-alvorlige årsaker

Hovne ankler er et tegn på væskeansamlinger. Vanligvis omkringliggende vev holder væske, forårsaker anklene å svelle. Hevelse i noen del av kroppen kan være alarmerende. Det er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand knyttet hovedsakelig til hjertesykdom, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Men medisinske forhold er ikke de eneste årsakene til hovne ankler.

Mange gjerningsmennene bidra til hovne ankler som en alvorlig medisinsk tilstand, medisiner og skader. Noen ganger hevelse kan utløses fordi du har blitt stående eller sittende i lange perioder av gangen. Hvis du har blitt stående, finne et sted å støtte opp bena eller gå litt rundt for å få blodet flyter. Hvis du har sittet for lenge, gå rundt, drikke litt vann og stretch.

Medisinske tilstander

Alvorlige medisinske tilstander som nyresvikt, hjertesykdom, leversykdom eller blokkerte blodårer kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Dette er alvorlige forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Andre medisinske tilstander som forårsaker hevelse inkluderer en blodpropp, en infeksjon i beinet, åreknuter, underernæring, fot eller bein kirurgi, en høy natrium diett, misbruk av avføringsmidler, vanndrivende midler, eller medikamenter, overvekt eller fedme, allergiske reaksjoner, skader, natrium oppbevaring og p-piller.

Medisinering Årsaker

Medisiner som kan forårsake hovne ankler inkluderer hormoner som østrogen, blodtrykk medisiner, antidepressiva og steroider. Dersom hevelsen ikke krympe noen dager etter start av medisiner, bør du oppsøke lege.

Symptomer

Hevelse kan være mindre eller alvorlig. Den første symptom på svelling er referert til som "pitting". Det er et innrykk som er igjen på hovne området når trykket er brukt. Dersom hevelsen ikke reduseres, kan det skape huden sår, høyt blodtrykk, hodepine, hjertebank, puffy øyne og hovne hender eller håndledd.

Relief

Heve bena er en rask måte å redusere hevelse. Legg deg ned på ryggen og heve bena over ditt hjerte. Du kan også bruke denne metoden når du sover. Gjennom hele dagen prøver å holde bena høyt på en stol eller i en recliner. Bruk støtte sokker eller strømper. Løstsittende klær. Unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen. Senk din natrium inntak, drikke mye vann og gå for å redusere hevelse. Unngå å bruke p-piller og hormon erstatninger. Ikke overforbruk avføringsmidler eller vanndrivende midler.

Behandling

Forhindre hovne ankler kan kreve en endring i dietten. Legg vitamin C og sitrus bioflavonoider til ditt daglige kosthold. Urter 2000 anbefaler å ta mellom 3.000mg til 6,000mg av sitrus bioflavonoider daglig. Du kan også ta vitamin C-tilskudd eller spise mer vitamin C-rike matvarer som appelsiner, jordbær, tomater, honningmelon, kiwi, brokkoli og kål. Holde en lav-salt diett for å hindre væskeansamling. Ta en daglig tur. Trening holder blodet flyter og kroppen fungerer som den skal.

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

Ødelagte blodkar, også kjent som åreknuter, er en hudlidelse som ofte finnes på beina. De er preget av årer som bule over huden, og skaper kronglete mønstre av lett synlige blodårer. Denne tilstanden rammer 50 prosent av de over 50 år gammel, og har en tendens til å påvirke kvinner mer enn menn. Flere forskjellige behandlingsmåter er tilgjengelige for å behandle ødelagte blodkar.

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

•  Spør legen din om skleroterapi. Dette alternativet innebærer å injisere en løsning direkte inn åreknuter. Legen bruker en liten nål til å injisere sklerose løsningen inn i blodårene; løsningen irriterer veggen av venene, forårsaker midlertidig hevelse. Snart venen atrophies og blir mild arrvev som snart går i oppløsning. Dette er et populært alternativ fordi det er minimalt invasiv og svært effektiv.

Spør om legen din om du kvalifiserer for en ambulerende phlebectomy. Denne prosedyren er mer drastisk enn skleroterapi og er mer hensiktsmessig for spesielt store åreknuter. Legen gjør små snitt i huden, klipp venene inn i segmenter, og glir venene ut av huden perforeringer. Etter prosedyren, bør du gå med trange strømper for en uke eller to for å komprimere de resterende blodårer; Dette er viktig for en fullstendig restitusjon.

Tenk det mest moderne behandlingsalternativ, endovenous ablasjon. Denne prosedyren, også bare kalt "varicose vein behandling," er det mest moderne alternativ for ødelagte kapillær terapi. Et kateter blir satt inn i et berørt vene gjennom hvilken lege glir en liten radiofrekvens-enhet. Når enheten er i den optimale plassering, blir varmen avgis i retning av den brutte kapillarrøret. Denne varmen fører til venen å lukke opp, til slutt arrdannelse og krymper. Selv om fremgangsmåten er forskjellig, er sluttresultatet lik sklerose.

Hint

  • Hestekastanje frø kan bidra til å gjenopprette sunn venøs funksjon; sjekke en helse-butikken for aktuell eller muntlige anvendelser av dette produktet.

Hovne ankler med Lyme sykdom

Hovne ankler med Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bakterier som spres ved flåttbitt og fører til betennelse fra bakteriell infeksjon. Inflammasjon, også kjent som svelling, kan utvikle seg i en pasients ankler eller andre ledd.

Leddbetennelse

Ifølge US National Library of Medicine, kan mennesker smittet med Lyme sykdom utvikle leddbetennelse som sykdommen utvikler seg til et avansert stadium. Pasienter med Lyme sykdom som opplever hovne ankler eller andre leddbetennelse bør få hjelp fra en lege så snart som mulig.

Alvorlige og Trekkende felles symptomer

Personer med ubehandlet Lyme sykdom kan utvikle alvorlige perioder med hevelse og smerte som vedvarer i noen uker eller måneder, ifølge Mayo Clinic. Denne sterke smerter og betennelser kan også skifte mellom ulike leddene i kroppen som ankel og kneledd.

Andre symptomer

Lyme sykdom kan føre til feber, hodepine og muskelsmerter. Sløvhet, en stiv nakke og kløe over hele kroppen også kan oppstå med denne tilstanden.

Behandling

Leger ofte foreskrive antibiotika for å bekjempe bakterier som forårsaker Lyme sykdom infeksjoner. Pasienter kan ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen å lindre leddsymptomer.

Komplikasjoner

Pasienter med et avansert stadium av Lyme sykdom kan ha langsiktig leddgikt leddbetennelse og unormal hjerterytme. Vanskeligheter med konsentrasjon, hukommelse og sove kan oppstå med avansert Lyme sykdom.

Ødelagte blodkar inne i kroppen

Mikroskopiske fartøy med vegger tykkere enn enkeltceller, kapillærer ofte sprekke, søle innholdet. Kroppen din, selv om de mangler flom forsikring, svarer rutinemessig og effektivt.

Ødelagte blodkar

Mange minutt brudd forekommer daglig i kapillærene, merk Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Hemostase

Normalt kroppen reparerer disse brudd gjennom hemostasis, en prosess der blodplater og andre faktorer forsegle brekkasje i skip, observerer boken "Human Physiology."

Contusions

Noen ganger kapillærer sprekke på grunn av slagene som klemme eller knuse mykt vev uten å bryte huden, produsere blåmerker (støt), ifølge boken "Understanding patofysiologi."

Dypere Skader

Hvis begrenset til strukturer under huden, kan blåmerker produsere ingen synlige tegn, merk Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Misfarging

Nærmere hudens overflate, synes kapillær brekkasje rød-purpur i farge, noe som reflekterer lekkasje av røde blodceller, så som blå-svart, og enda senere som gul-brun eller grønn som jern fra ødelagte røde blodceller akkumulerer i det syke vev, ifølge til boken "Forstå patofysiologi."

Purpuras

I tilfeller av lavt blodplatetall, kan hemostase ikke klarer å koble kapillær brekkasje, noe som resulterer i små hemoragisk områder (purpuras) under huden og gjennom vev, merk Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler


Dårlig sirkulasjon i føttene og anklene vil føre dem til ofte føle seg kald og prikke. Å ha dårlig sirkulasjon i ankler og føtter er en tilstand som ofte kommer med alderen. Hvis du ønsker å øke sirkulasjonen i ankler og føtter, etter visse trinn vil hjelpe deg over tid.

Hvordan å øke blodsirkulasjonen i føtter og ankler

•  Ta en 5 til 10 minutters daglig gange for å øke blodtilførselen til føttene og anklene. I tillegg til å øke blodsirkulasjonen, Turgåing er bra for helsen din som en lett form for mosjon. Når du går, løstsittende sko og sokker for ikke å innsnevre blodtilførselen til føttene.

Masser føttene og anklene etter tur hver dag. Masserer området vil stimulere blodsirkulasjonen og øke blodsirkulasjonen. Massasje med begge hender, arbeider tomlene i små sirkler over topper og bunner i føttene og rundt anklene. For å gjøre massasje mer underholdende, prøv å bruke fuktighetskrem under massasje så tomlene gli over huden din bedre.

Utfør ankel sirkler i 3 til 5 minutter hver dag. Ankel sirkler trene musklene i området, og øker blodsirkulasjonen. Forlenge bena ut foran deg og rulle anklene i vekslende retninger.

Fyll to store skåler med vann. Fyll den første bolle med varmt vann, og den andre med kaldt. Tre inn i bollen med varmt vann og la føttene og anklene neddykket i 30 sekunder. Fjern føttene fra det varme vannet og legg dem i kaldt vann i 30 sekunder. Gjenta dette tre ganger daglig. Når du plasserer føttene i varmt vann, vil blodet strømmet til området. Når du plasserer dem inn i den kalde, vil blodet raskt jag ut av området til ditt hjerte til å holde kroppen varm. Ifølge Mary Atkinson, forfatter av "Personal Trainer: Hand & Foot Massage," dette trener årer og blodkar i føttene, noe som gjør dem mer kraftig og øke blodsirkulasjonen.

Hint

  • Rådfør deg med legen din for å sikre et underliggende helseproblem er ikke årsaken til dårlig sirkulasjon i ankler og føtter.

Behandling for ødelagte blodkar i øyet

En ødelagt blodåre i øyet, eller subconjunctival blødning, er en ufarlig tilstand der en blodåre sprekker i øyet. Selv om det kan se skummelt, vil en subconjunctival blødning forårsake svært lite ubehag og påvirker ikke synet.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, vil en subconjunctival blødning løse på egen hånd i 10 til 14 dager. Ingen medisinering er nødvendig for å helbrede tilstanden, og ingenting kan gjøres for å få fart på utvinningen. Øyet trenger bare tid til å absorbere blod fra burst fartøyet. Hvis det er en skrapete følelse eller ubehag fra subconjunctival blødning, kan det være lurt å bruke noen øyedråper eller kunstige tårer for å berolige symptomene.

Årsaker

I de fleste situasjoner årsakene subconjunctival blødning ikke er kjent. Mesteparten av tiden tilstanden vil bare dukke opp, og mange ikke engang vet det før de ser i speilet. Det kan imidlertid situasjoner hvor belastningen er satt på legemet medføre et blodkar for å sprekke. Disse typer traumer inkluderer sterk oppkast, kraftig nysing eller hoste eller løfte noe tungt.

Forebygging

Fordi de fleste årsakene er ukjent, er det svært lite du kan gjøre for å hindre en subconjunctival blødning. Unngå ting som kan sette press på kroppen er en måte å hindre ødelagte blodkar forårsaket av traumer. Også i noen mennesker som tar for mye blodfortynnende medisin, er tendensen for blodårene til å sprekke forhøyet. Hvis du oppdager blod i øyet, vil du kanskje en øyelege til å undersøke deg. I de fleste tilfeller kan legen diagnostisere subconjunctival blødning ved syn og ikke krever noen ytterligere tester.

Hvordan å reparere ødelagte briller på Home

Hvordan å reparere ødelagte briller på Home


Du kan reparere de ødelagte brilleinnfatningen rammer hjemme hvis nødvendig. De fleste reparasjoner anses midlertidig og er gjort for å hjelpe deg å få ved til din optiker erstatter rammen eller briller med nye. Flere gjør-det-selv-reparasjoner er gjort enkelt med bare noen få verktøy og elementer du sannsynligvis allerede eier. Fiks dine egne briller hjemme i noen få trinn.

Hvordan å reparere ødelagte briller på Home

•  Spre et håndkle over arbeidsområdet overflaten. I tilfelle noen smådeler faller, vil du finne dem lettere. Erstatt manglende skruer. Trekk til alle skruene ved å plassere rammen slik den hviler på arbeidsflaten med skruehodet peker opp. Noen rammer har skruer på undersiden av rammen, noe skjult. Sjekk alle sider av rammen for skjulte skruer. Rimelige brillereparasjonssett selges i de fleste store kjøpesentrene og optiske butikker og inneholder forskjellige størrelser og typer skruer som vanligvis brukes i de fleste brilleglass rammer og små skrutrekkere.

Fest ødelagte templer, den delen av rammen som hviler på øret, eller hengsler med lim. Sørg for å rengjøre av noen gamle lim fra tidligere reparasjoner med neglelakkfjerner. Rammedelene er enten av metall eller plast. Bruk riktig type lim beregnet for det materialet du skal reparere.

Hengselet har foran på rammen til tinningene. Den ødelagte hengslene kan festes til forsiden av rammen eller til templet. Bruk en tannpirker og bearbeid litt lim i hullet der hengslene passer. Sett hengslene og hold i 60 sekunder. Avhengig av reparasjon, kan du ikke være i stand til å åpne og lukke tempel når hengselet er overholdt. Vær forsiktig når du tar brillene av og på.

Fest bøyde metallrammer ved omforming endestykket, som ligger i ytterkanten av toppen av rammen foran. Dette gjelder templene til forsiden av rammen og kan bli bøyd. Dekk tang tips med tape for å unngå riper i metallrammen. Grip front av rammen med den ene hånden og dekker endestykket med tenger 'spisser og komprimere forsiktig. Bøy litt å utvide eller stramme endestykket.

reparere en ødelagt bro, den delen av et metall eller plast ramme som sitter på nesen, med tape eller glue.Tape er en midlertidig løsning og er klumpete og skjemmende, men fungerer i nødssituasjoner. Vikle tape stramt rundt de to stykker av knust bilde, til bildet føles stabil. Har noen andre holde rammen mens du vikler tapen. Lim brukes også til å holde ødelagte plast rammer på brua, men holder ikke lenge. Vær forsiktig så du ikke får lim på linsene.

Hvordan du raskt Heal ødelagte blodkar i øyet

Hvordan du raskt Heal ødelagte blodkar i øyet


Enhver aktivitet som stammer hodet og ansiktet slik som oppkast, voldsomt nysing eller tunge løft, kan bryte små blodkar i øyet. Resultatet er en smertefri, mørk rød patch mot det hvite i øyet. Til tross for den alvorlige utseende, er en brutt blodkar i seg selv ikke føre til alarm, ifølge Mayo Clinic. Du kan oppleve mindre kløe under øyelokket som følge av det ødelagte skipet, men bør se en øyelege selv om det er ingen smerter eller ubehag. Du kan ikke fremskynde helbredelsesprosessen av ødelagte blodkar i øyet, men du kan ta skritt for å redusere ubehaget.

Hvordan du raskt Heal ødelagte blodkar i øyet

Se din øyelege. Bare han kan avgjøre om du har en ødelagt blodåre eller en mer alvorlig tilstand.

Påfør fuktighetsgivende øyedråper. Fuktighet dråper lindre kløe kan oppstå under øyelokk.

Vent til blodet renne tilbake til cellene tilbake i øyet, noe som vanligvis tar 10 til 14 dager. Tilbake til legen din dersom øyet ikke har grodd etter to uker.

Hint

  • En ødelagt blodkar i øyet kan være et symptom på en mer alvorlig blødning tilstand. Forsøk aldri å diagnostisere eller behandle en tilstand uten veiledning av en medisinsk faglig.

Hvordan fjerne ødelagte briller fra bilder

Hvordan fjerne ødelagte briller fra bilder


Fjerne de ødelagte linser fra brilleinnfatningen rammer tar en liten mengde manuelt arbeid og en relativ mengde tålmodighet og fokus på detaljer. Du bør nøye demontere glassene slik at erstatning linser vil være lett å installere. Holde orden på små deler som skruer sikrer at du ikke mister de små skruer under transport brillene for reparasjon.

Hvordan fjerne ødelagte briller fra bilder

•  Legg den liten klut ned på et flatt underlag. Kluten vil gjøre skruene lettere å finne hvis du mister oversikten over dem etter å fjerne dem fra rammene.

Inspiser dine brilleglass rammer å finne alle skruene. Antall skruer samt deres plassering vil variere avhengig av hvilken modell av rammer.

Ta ut en skrutrekker fra din brillereparasjonssett. Teste de ulike skrutrekkere i settet til du finner en som passer til skruene i dine rammer.

Fjern forsiktig alle skruene fra rammen. Plasser hver skrue i beholderen etter at du fjerner den fra rammene. Steng lokket når du har plassert den siste skruen i beholderen.

Bruk skrutrekker til å sakte og forsiktig lirke rammen fra hverandre. Bruk en annen lofri klut til å forsiktig fjerne linsen. Arbeid over en papirkurv kan for å unngå å miste noen biter av den ødelagte linsen. Hvis linsene er ubrutt men tungt ripete og du ønsker å lagre dem, arbeid over den opprinnelige klut eller en annen liten beholder som du kan lukke. Sørg for å forkaste alle stykkene av linsene.

Gå tilbake dine skruer i hullene. Returnere hver skrue forsiktig inn sin plass på dine rammer. Alternativ hvilken side du jobber på, for å unngå belastning på rammene. Oppbevar rammer trygt inntil videre reparasjon.

Hvordan å fikse en ødelagt Brille Bow Hvor våren spretter ut

Hvordan å fikse en ødelagt Brille Bow Hvor våren spretter ut


Spring hengsler på brilleinnfatningen rammer hindre rammen fra stretching, men hengslene trenger vedlikehold fra tid til annen. Etter en stund, konstant åpning og lukking av baugen gjør at hengselet til anstrengt. Fest brutt våren hengslene av tempelet, eller bøye seg, en brilleramme i noen få enkle trinn med elementer du har rundt i huset.

Hvordan å fikse en ødelagt Brille Bow Hvor våren spretter ut

Hold rammen slik templet, eller bøye seg, med løs hengslene er åpen og overextended. Dekke dine objektiver med en liten hånd håndkle eller vaske tøy for å holde oljen fra å komme på linsene.

•  Spray eller dryppe en liten mengde av olje inn i og rundt hengselet. Åpne og lukke tempelet et par ganger for å jobbe oljen inn i våren hengslene.

Vask rammen med oppvaskmiddel og vann for å fjerne overflødig olje. Tørk rammen med vaskeklut.

Hint

  • Enkelte stiler av våren hengsler har små skruer i kabinettet som holder hengselet på til templet. I noen tilfeller kan du stramme skruen for å få våren jobbe igjen. Bruk et forstørrelsesglass for å hjelpe deg å se skruen.
  • Noen våren hengsler kan ikke repareres gang har våren kommet eller blitt overextended. Mange optiske butikker holde reservedeler for hånd og kan være i stand til å gi deg en "låne" spring-hengsel tempel til din erstatte ødelagte tempel.
  • Husholdningenes lim

Hva Minerals Hjelp ødelagte kapilærer?

Hva Minerals Hjelp ødelagte kapilærer?


Kapillærer er tynne, skjøre trasé som blodlegemer passerer gjennom enkelt fil for å frigjøre oksygen. Når brutt, vises de vridd og rødt. Siden ødelagte blodkar kan indikere en mangel på næringsstoffer, bør du oppsøke lege om å legge mineraler i kostholdet ditt.

Kobber

Kobber hjelpemidler kroppen i bein og bindevev produksjon, så konsumere mat høy i dette viktig mineral, som lever, sesamfrø og soltørkede tomater, kan bidra til å helbrede ødelagte blodkar. Kobber er også viktig i koding epidermal enzymer for å utføre forebyggende oppgaver som å produsere melanin og eliminere frie radikaler, og dermed hjelpe huden å opprettholde en jevn, sunt utseende.

Selen

Ødelagte blodkar kan være et resultat av solskader på huden, og mineralet selen kan beskytte deg mot dette hud tilstand. En antioksidant-rik mineral, kan selen motvirke skader forårsaket av frie radikaler produsert av soleksponering, inkludert helbredelse av sprengte blodkar og lysne mørke flekker på huden. Selen-rik mat som kan bidra til å reparere ødelagte blodkar inkluderer paranøtter, skalldyr og hvetekli.

Sink

Ifølge "Living Beauty Detox Program" av Ann Louise Gittleman, kan ødelagte blodkar være et avslørende tegn på en sinkmangel. Dette mineral reduserer inflammasjon i huden og arbeider for å reparere epidermal skade, inkludert ødelagte blodkar. Introdusere sinkrike matvarer som østers, peanøtter og kakaopulver til din diett for å reparere ødelagte blodkar.

Hva er årsaken til rød hud på føtter og ankler?

Hva er årsaken til rød hud på føtter og ankler?


De mulige årsakene til rød hud på føtter og ankler er varierte. Diagnose vil avhenge av om rødhet er også kløende eller sår, hoven eller varm å ta på, enhetlig eller flekkete, og om det er andre ledsagende symptomer. Noen av disse forholdene er alvorlige eller er indikatorer på en alvorlig underliggende tilstand; noen er svært sjeldne. Alle diagnoser bør gjøres av en kvalifisert medisinsk faglig.

Dermatitis

Kløende utslett kan være allergisk kontakteksem. På føttene og anklene, dette kan være en reaksjon på å gå gjennom spesielle planter eller sokker vasket i et nytt vaskemiddel. Atopisk dermatitt (eksem) hos spedbarn ofte påvirker føtter og ankler. Eksem forårsaker lokaliserte flekker av hevet, grov, kløende rød hud, ofte på ankelen.

Pannikulitt

Dette er betennelse av fett under huden og forårsaker flekker av rødt, herdet, og fortykket hud, ofte på føtter, ankler og hender.

Rocky Mountain Spotted Fever

I denne bakteriell infeksjon fra flåttbitt, er et utslett på ankler og håndledd innledes med feber, kvalme, magesmerter, hodepine, og lysfølsomhet.

Petekkier

Forårsaket av blødning under huden, disse små flekker oftest oppstår på ankler og føtter. I en masse vises de som et utslett. Rødheten ikke forsvinner når du søker press. Petekkier kan indikere ulike alvorlige medisinske tilstander.

Henoch-Schönlein purpura

Denne formen for vaskulitt (betennelse i blodårene), vanligvis finner hos barn, fører til et rødt utslett på bena, rumpe og føtter, spesielt rundt sokken linje. Ankel leddene er vanligvis hovne og smertefulle med dette utslettet. Alvorlig skade kan oppstå på nyrer og tarm.

Sarkoidose

En fjerdedel av mennesker med denne inflammatorisk immunrespons utvikle et utslett, vanligvis på ankler og legg. Dette utslett er varm, øm, og ledsaget av en tørr hoste, åndenød, feber og tretthet. Denne tilstanden kan skade organer eller føre til blindhet.

Grave dermopathy

Denne sjeldne komplikasjon av Grave sykdom (en alvorlig skjoldbrusk tilstand) rammer oftest leggen, ankler og føtter, produserer tykkere, klumpete, rød hud. Dette vil bli ledsaget av symptomer på skjoldbrusk sykdom: vekttap, tretthet, rask hjerterytme, og angst.

Cellulitt

Dette bakteriell hudinfeksjon som oftest påvirker føttene og leggene, forårsaker rødhet, varme, ømhet og hevelse. Appelsinhud utslett kan være ledsaget av feber og sprer seg raskt, og ble livstruende.

Parvovirus

Parvovirus er vanligvis en mild sykdom i barndommen. Hos voksne, gravide og personer med nedsatt immunforsvar, kan det være alvorlige og ofte tilbakevendende og vedvarende. En ansikts utslett flytter til stammen og lemmer, med tilhørende tretthet, leddsmerter og hevelse i hender, håndledd, føtter og ankler, som kan være rødt og varmt å ta på. Med kronisk infeksjon, kan føtter og ankler være periodisk røde eller lilla, spesielt etter bad eller dusj.

Raynaud sykdom

I denne tilstanden, til blodårene til armer og ben kontrakten, forårsaker ekstremiteter bli kaldt og skifter farge - vanligvis hvit i starten, etterfulgt av blå, deretter rød og bankende.

Familiær middelhavsfeber

Dette arvelig betennelsestilstand er mest vanlig hos personer med middelhavs utvinning. Et rødt utslett på leggene følger gjentakende anfall av feber, magesmerter, tarm opprørt, og hovne ledd.