Digidexo.com

Slik fjerner vorter fra Hands

Hvis du tilfeldigvis har vorter på hendene eller fingrene, det er et par av

trinn du kan ta for å fjerne dem før planleggingen å ha dem

kirurgisk fjernet. Den felles vorten er en type HPV (human

Papilloma Virus). De gamle mytene fange warts fra frosker er faktisk sant

ifølge medisinske funn. De kan også sendes fra direkte kontakt

med en person som har dem. Det er også sagt at de kan spre seg fra

hender og fingre til kjønnsorganene. Vorten er i utgangspunktet en HPV påvirket område av huden som fører til at huden på det infiserte området til å vokse raskere enn den omkringliggende huden, forårsaker det hevede område som er vorten verket.

Slik fjerner vorter fra Hands

Fjerne vorter fra hendene med neglelakk

Selv om disse ikke har blitt testet og verifisert å være 100% sant, har noen mennesker med vorter på hendene prøvd å sette klar neglelakk på vorte selv. Dette sies å "smother 'vorte og få den til å dø og falle av. Klar polish brukes slik at det mer iøynefallende.

Fjerne vorter fra hendene med Duct tape

En annen måte som er prøvd ut med suksess er å kutte ut et stykke av duct tape og dekker vorte i 10 dager. På slutten av dagen er det sagt at skrubbing vorte med en pimpstein bidrar til å øke suksessen med å fjerne det vorte fra hånden.

Fjerne vorter fra hendene ved hjelp Krud Kutter

Krud Kutter er en kjemikalie som brukes til å fjerne flekker. Det brukes til å fjerne tørket latex maling, tyggegummi, lim etc. En personlig erfaring med en venn som hadde flere vorter på hånden hans var å bruke denne til å vaske litt maling av seg hånden og neste dag merke til vorter går bort. Han sa de hadde vært der over 2 år, og dette var første gang han hadde brukt dette ting og var sikker på at det var en direkte årsak for å fjerne vorter.

Fjerne vorter med OTC metoder

Det finnes flere produkter som du kan kjøpe over disk på drugstores som er nyttig i å fjerne vorter fra hendene. Noen er lik den "smother 'metode, noen fryse dem bort og noen er kremer som du putter på dem.

Hint

  • Vorter er smittsomt og kan spres gjennom direkte kontakt med det berørte området
  • Vorter kan spre seg fra hender / fingre til kjønnsorganene