Digidexo.com

Hva er behandlingen for klinisk depresjon hos eldre?

Hva er behandlingen for klinisk depresjon hos eldre?


Depresjon hos eldre er vanlig og kan ofte bli oversett av helsepersonell eller familie. Mange eldre voksne kan være redd for å be om hjelp å tro at de kan ikke bli hjulpet eller kan bli forlatt av familie eller venner.

Diagnose

Det første trinnet i behandling av depresjon hos eldre er en riktig diagnose. Hvis du er en elsket opplever symptomer eller depresjon, søker omsorg fra din lege eller psykisk helsepersonell.

Selvhjelp

Ofte kan en hjelpe seg selv med å overvinne noen av symptomene på depresjon. Ensomhet er et viktig symptom på depresjon. Frivillig, besøke venner eller planlegge fritidsaktiviteter kan hjelpe.

Couseling

Snakke gjennom problemene kan være en effektiv behandling for depresjon. Ofte en rådgiver kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv behandling plan for å håndtere din depresjon.

Antidepressiva

Antidepressive medisiner kan lindre symptomene på depresjon. Ofte terapeut eller psykiater vil bruke en kombinasjonsbehandling av rådgivning og antidepressive medisiner.

Elektrokonvulsiv terapi

Elektrokonvulsiv terapi innebærer å bruke en kort elektrisk puls til hodebunnen produsere et anfall. Denne terapien kan brukes for alvorlig deprimerte individer når andre former for behandling for depresjon har mislyktes.